amirali2387
کاربر سایت
واسه من گزینه ای ب اسم fat32 واسه فرمت ندارهمیشه به fat32 فرمتشون کرد. من هارد 2 ترا رو هم به fat32 فرمت کردم.
واسه من گزینه ای ب اسم fat32 واسه فرمت ندارهمیشه به fat32 فرمتشون کرد. من هارد 2 ترا رو هم به fat32 فرمت کردم.
اینکارو کردم ولی باز همون بودامیر جان اموزش کاملش اینه که اون کاری که گفتم اول انجام بدی اگه جواب داد /این OPL رو به لیست منوهات اضافه میکنیم/یا علی
opl که دادمو امتحان کردی نشد؟؟اینکارو کردم ولی باز همون بود
همون funtuna رو از اول نصب کن/مشکل جای دیگست//اینجوریشو ندیدم بخداopl که دادمو امتحان کردی نشد؟؟
همه ی فایل مموری کارت و حذف کنم بعد دوباره دی وی دی بوت بزارم مثل قبل؟همون funtuna رو از اول نصب کن/مشکل جای دیگست//اینجوریشو ندیدم بخدا
درسته /مشکل تو ی جای دیگه هستهمه ی فایل مموری کارت و حذف کنم بعد دوباره دی وی دی بوت بزارم مثل قبل؟
باید روی برن اوت امتحان کنی/اگه فلشت روی برن اوت درست اجرا شد مشکلت حل//ی سوال بازیرو دانلود کردی یا از روی سی دی تبدیل کردی؟؟؟شاید از فلش باشه..
اینو ارهباید روی برن اوت امتحان کنی/اگه فلشت روی برن اوت درست اجرا شد مشکلت حل//ی سوال بازیرو دانلود کردی یا از روی سی دی تبدیل کردی؟؟؟
اون قبلی و دانلود کرده بودم حجمش ۱ گیگ بود ک استخراج کردم..اینو اره
بازی برن اوت رو که ریختی روی فلش از سی دی ریختی یا دانلود کرده بودی ؟؟؟خودم اینو توی دی وی دی پارسال رایت کرده بودم
یبار دانلود کرده بودم یبار از سی دی ایمیج گرفتم و ریختم...الان هم دوباره فلش خور کردم ولی همونه..شاید از فلش باشه..یا شاید هم یدونه بازی باید نصب کرد توی فلش تا خوب عمل کنهبازی برن اوت رو که ریختی روی فلش از سی دی ریختی یا دانلود کرده بودی ؟؟؟
از دانلود که کردی استفاده کن/ایمیج گیری درست کار نمیکنه/ربطی به 1 بازی و چند بازی نداره/من خودم روی فلش معمولی انجام دادم مشکلی نبود/اصلا اینطور چیزی ندیدم//به هر حال بازی برن اوت رو باید امتحان کنی اول /مشکلی نبود بازیهای دیگه/بازیهای دیگه رو هم اضافه کنیبار دانلود کرده بودم یبار از سی دی ایمیج گرفتم و ریختم...الان هم دوباره فلش خور کردم ولی همونه..شاید از فلش باشه..یا شاید هم یدونه بازی باید نصب کرد توی فلش تا خوب عمل کنه