روش نصب free mcboot funtuna ps2

اگه دقت کنی به فلش 3 ها چهارتا پایه دارن ولی اگه بهتر نگاه کنی 5 تا پایه هم پشت اون چهار پایه هست که نشون دهنده فلش 3 بودنشه/اگه روی لب تاپ نوشته باشه usb3 یعنی فلشهای 3 رو ساپورت میکنه اگه نه خیر /فقط میمونه که اصل باشند فلش 3 ها /برای اینکه بدونی اصل هستند روی سوکت فلزی شماره و کد حک شدهView attachment 188336
من فلش usb 3 یبار زده بودم کار کرد .. فقط سرعتشو تست نکردم

من فلش usb 3 یبار زده بودم کار کرد .. فقط سرعتشو تست نکردم
الان یه فایلی رو ب فلش ۳۲ گیگ خودم فرستادم سرعتش بود میانگین ۸ مگابایت..درحالی ک فلش دوستم و زدم همون فایل با سرعت ۲۱ مگابایت رفت ..واسم دوستم فک کنم usb 3 باشه آخه سوکتش هم ابی رنگه ‌.. ولی فلش دوستم روی کنسول جواب نمیده ‌..الان موندم فلش usb 3 بخرم و روی کنسول جواب نده

اگه دقت کنی به فلش 3 ها چهارتا پایه دارن ولی اگه بهتر نگاه کنی 5 تا پایه هم پشت اون چهار پایه هست که نشون دهنده فلش 3 بودنشه/اگه روی لب تاپ نوشته باشه usb3 یعنی فلشهای 3 رو ساپورت میکنه اگه نه خیر /فقط میمونه که اصل باشند فلش 3 ها /برای اینکه بدونی اصل هستند روی سوکت فلزی شماره و کد حک شدهView attachment 188336
الان این فلش شما روی کنسول جواب داد؟

مشکل USB2 یا USB3 بودن فلش نیست. مشکل سرعت فلشه. من یه فلش USB2 دارم که سرعت رایتش 35 هستش و فلش USB3 دارم که سرعت رایتش 18 هستش. خوب مشخصه اونی که سرعت رایتش بالاس سرعت خوندن هم بالاس. پیشنهاد من یه هارد اکسترنال آداپتوری مارک سیگیت هستش که من یه 500 گیگش رو دارم و بهترین نتیجه رو داده تا بحال.

الان این فلش شما روی کنسول جواب داد؟
ی OPL قوی میدم/بزارش داخل فلشت/ احتمالا بازیات تو اجرا مشکل نداشته باشند/از داخل منوهات uLaunchELF رو اجرا کن صفحه سفید که اومد/دایره بزن/روی اولین گذینه mc0 دایره بزن/داخل فایل boot شو و روی گذینه OPNPS2LD دکمه r1 رو بزن و delete رو بزن تا پاک بشه/دستگاتو خاموش کن روشن کن باز گذینه uLaunchELF رو اجرا کن /دکمه دایره بزن بورو داخل mass/و opl جدیدو همونجا با دایره اجرا کن بازی برن اوت رو اجرا کن ببین چطوره

Attachments

ی OPL قوی میدم/بزارش داخل فلشت/ احتمالا بازیات تو اجرا مشکل نداشته باشند/از داخل منوهات uLaunchELF رو اجرا کن صفحه سفید که اومد/دایره بزن/روی اولین گذینه mc0 دایره بزن/داخل فایل boot شو و روی گذینه OPNPS2LD دکمه r1 رو بزن و delete رو بزن تا پاک بشه/دستگاتو خاموش کن روشن کن باز گذینه uLaunchELF رو اجرا کن /دکمه دایره بزن بورو داخل mass/و opl جدیدو همونجا با دایره اجرا کن بازی برن اوت رو اجرا کن ببین چطوره

خب یه بار همین رو داخل funtuna میزاشتی دیگه. چرا این همه دنق و فنگ؟

آها باشه

میشه هرچی داخل کارت حافظه هست رو پاک کرد و دوباره با دی وی دی بوت این فایل و نصب کرد؟

مشکل USB2 یا USB3 بودن فلش نیست. مشکل سرعت فلشه. من یه فلش USB2 دارم که سرعت رایتش 35 هستش و فلش USB3 دارم که سرعت رایتش 18 هستش. خوب مشخصه اونی که سرعت رایتش بالاس سرعت خوندن هم بالاس. پیشنهاد من یه هارد اکسترنال آداپتوری مارک سیگیت هستش که من یه 500 گیگش رو دارم و بهترین نتیجه رو داده تا بحال.
سرعت کپی شدن فلش من از لب تاپ ب فلش ، حدود ۸ مگابایته..ینی مشکل از سرعتشه؟

بله امکانش هست ولی فقط سرعت نیست. بعضی مارک ها با پلی استیشن 2 سازگاری ندارن. حتی رجین بازی هم بی تاثیر نیست.
حتی رجین بازی هم بی تاثیر نیست /اینو خوب اومدی خداییش

بله امکانش هست ولی فقط سرعت نیست. بعضی مارک ها با پلی استیشن 2 سازگاری ندارن. حتی رجین بازی هم بی تاثیر نیست.
آها...ولی سرعت همه usb 2 ها معمولا یکی هست... من یکی ۶۴ گیگ خریدمusb 2 از مارک variety فک کنم بود ، اینم سرعتش مثل فلش قبلیمه ک واسه سن دیسکه

الان فایلی ک داخل فلش هست رو کپی نکنم توی پوشه ma0؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or