روش نصب free mcboot funtuna ps2

ن ی مدل هس اخریشه..dominator فک کنم باشه... این با بازی gta libertycitiy story کند بودن و کند بودن born،out ب حدی بود که بازی نمیتونست اجرا شده... این دوتا بازی هم حجمش بالای ۴ گیگ بود ... ولی اینم بگم ک من از ی روشی توی فلش پوشه ای ب اسم DVD درست کردم و فایل های iso بازی و کپی کردم داخلش و دستگاه قابل شناساییش کرد و میشه بازی کرد ولی انگار بازی های بالای ۴ گیگ کند اجرا میشن..جی تی ای هم حجم دانلودش حدود ۱ گیگ بود ک استخراج کردم شد ۴ گیگ و بورن اوت هم ۲ گیگ بود فک کنم ک استخراج کردم شد ۴ گیگ و خورده ای...فلش هم usb 2هس
باشه امیر جان من الان مغازه هستم میرم خونه بهت میگم چیکار کن/درست میشه نگران نباش

سازنده funtuna یک نسخه قدیمی از Free MC Boot رو پورت کرده که خب مشخصه برنامه هاش قدیمیه. برنامه OPL قدیمی هم که تو این هست خیلی قدیمیه. اصلا نباید انتظار داشت که با بازیها مشکل نداشته باشه.
مدتی هست که دارم سعی میکنم Free MC Boot نسخه خودم رو پورت کنم. اگر کارش تموم شد همینجا اطلاع رسانی میکنم.
نسخه قدیمی برنامه هارو تا اونجایی که من دیدم استفاده نکرده، اگر هم کرده باشه تغییر و یا آپدیت برنامه ها داخلش اصلا سخت نیست (به آسونی جایگزین کردنه فایل elf شون داخل پوشست)
اولا که اشکال داره. ورژن بتا هستش. شما که میگی آپدیت میکنم بفرما برنامه Free MC Boot رو آپدیت کن.
تا اونجایی که من میدونم FreeMCBoot هیچ ربطی به سرعت و اشکالات در بازی ها نداره، وظیفه اجرای بازی ها با opl هست، FMCB صرفا یه لانچر برای برنامه های مختلفه

آخرین ویرایش:
باشه مرسی
امیر جان دوست عزیز من این بازی هارو دانلود کردم ریختم هم توی هارد اکسترنالم/و ی فلش 8 گیگ هیچ مشکلی ندیدم/بدون گیر و بدون افت فریم/راستی این بازی burnout dominator خیلی هم زیباست ازش خوش اومد/این بازیهارو همشونو با همین funtuna انجام دادم بدون هیچ مشکلی گیر /افت فریم/خیلی خوب اجراش کرد/حالا بریم سر مشکل تو /طوری اومدی گفتی اینطور شده گفتم بینی چی شده/اشکال نداره//امیر جان اونوقت در این پست بهت گفتم که میتونی بازی رو تبدیل کنی گفتی اره/پس چرا بازی هارو به طور ایزو اجرا میکنی این کار موجب گیج شدن OPL میشه و این مشکلات پیش میاد/تازه گفتی که بازیرو ریختم توی فایل دی وی دی درسته قبول کرده ولی بیشتر از 4 گیگ باشه قبول نمیکنه//در کل از اجرای بازی با روش ایزو این مشکلاتو داره//شما باید بازی ایزو رو با برنامه USB UTIL V.2 تبدیل کنی اگرچه در هار اکسترنال تبدیل زود انجام میشه ولی با فلش ی کم بیشتره/بجاش مشکلت برطرف میشه به تصویر زیر دقت کن همین الان بازی رو تبدیل کردم ok هم داد 187990

نسخه قدیمی برنامه هارو تا اونجایی که من دیدم استفاده نکرده، اگر هم کرده باشه تغییر و یا آپدیت برنامه ها داخلش اصلا سخت نیست (به آسونی جایگزین کردنه فایل elf شون داخل پوشست
درسته سعید جان برنامه ها خصوصا OPL قدیمی نیست و میشه به راحتی جایگذین کرد

امیر جان دوست عزیز من این بازی هارو دانلود کردم ریختم هم توی هارد اکسترنالم/و ی فلش 8 گیگ هیچ مشکلی ندیدم/بدون گیر و بدون افت فریم/راستی این بازی burnout dominator خیلی هم زیباست ازش خوش اومد/این بازیهارو همشونو با همین funtuna انجام دادم بدون هیچ مشکلی گیر /افت فریم/خیلی خوب اجراش کرد/حالا بریم سر مشکل تو /طوری اومدی گفتی اینطور شده گفتم بینی چی شده/اشکال نداره//امیر جان اونوقت در این پست بهت گفتم که میتونی بازی رو تبدیل کنی گفتی اره/پس چرا بازی هارو به طور ایزو اجرا میکنی این کار موجب گیج شدن OPL میشه و این مشکلات پیش میاد/تازه گفتی که بازیرو ریختم توی فایل دی وی دی درسته قبول کرده ولی بیشتر از 4 گیگ باشه قبول نمیکنه//در کل از اجرای بازی با روش ایزو این مشکلاتو داره//شما باید بازی ایزو رو با برنامه USB UTIL V.2 تبدیل کنی اگرچه در هار اکسترنال تبدیل زود انجام میشه ولی با فلش ی کم بیشتره/بجاش مشکلت برطرف میشه به تصویر زیر دقت کن همین الان بازی رو تبدیل کردم ok هم دادView attachment 187990
آها درسته ...پس هر وقت ک وقت کردین میشه یه آموزش از استفاده از همین برنامه رو هم بزارین ؟ بعد اینک میشه چند تا بازی و همزمان با این برنامه توی فلش ریخت؟ و اینک مثلا اگ ی بازی رو با این برنامه ریختم توی فلش میتونم باز دوباره ی بازی دیگ با همین روش بریزم ؟

امیر جان دوست عزیز من این بازی هارو دانلود کردم ریختم هم توی هارد اکسترنالم/و ی فلش 8 گیگ هیچ مشکلی ندیدم/بدون گیر و بدون افت فریم/راستی این بازی burnout dominator خیلی هم زیباست ازش خوش اومد/این بازیهارو همشونو با همین funtuna انجام دادم بدون هیچ مشکلی گیر /افت فریم/خیلی خوب اجراش کرد/حالا بریم سر مشکل تو /طوری اومدی گفتی اینطور شده گفتم بینی چی شده/اشکال نداره//امیر جان اونوقت در این پست بهت گفتم که میتونی بازی رو تبدیل کنی گفتی اره/پس چرا بازی هارو به طور ایزو اجرا میکنی این کار موجب گیج شدن OPL میشه و این مشکلات پیش میاد/تازه گفتی که بازیرو ریختم توی فایل دی وی دی درسته قبول کرده ولی بیشتر از 4 گیگ باشه قبول نمیکنه//در کل از اجرای بازی با روش ایزو این مشکلاتو داره//شما باید بازی ایزو رو با برنامه USB UTIL V.2 تبدیل کنی اگرچه در هار اکسترنال تبدیل زود انجام میشه ولی با فلش ی کم بیشتره/بجاش مشکلت برطرف میشه به تصویر زیر دقت کن همین الان بازی رو تبدیل کردم ok هم دادView attachment 187990
اره درسته ..چرا فلش usb 3 و قبول نمیکنه؟

آها درسته ...پس هر وقت ک وقت کردین میشه یه آموزش از استفاده از همین برنامه رو هم بزارین ؟ بعد اینک میشه چند تا بازی و همزمان با این برنامه توی فلش ریخت؟ و اینک مثلا اگ ی بازی رو با این برنامه ریختم توی فلش میتونم باز دوباره ی بازی دیگ با همین روش بریزم ؟
حتما دوست عزیز/کار این برنامه اینه که هر چقد که فلشت جا داره بازی بریزی /هر روز هر وقت میتونی بازی اضافه کنی /حالا فلش 8 گیگ باشه یا 250 گیگ /در ضمن این برنامه کارش بدون نقص/فایلهای بالای 4 گیگو خودش بطور اوتوماتیک داخل فلش یا هارد اکسترنال جا میده بدون مشکل

اره درسته ..چرا فلش usb 3 و قبول نمیکنه؟
چرا قبول میکنه ولی نه به عنوان یو اس بی 3/ولی میشه استفاده کرد/به فت 32 فرمتش کن/طوری که توش هیچی نباشه بزنش دستگاه در تنضیمات OPL سیو کن تا اون فایلها در فلشت درست بشند/فایلهارو میتونی در کامپیوتر ببینی یا موبایل

چرا قبول میکنه ولی نه به عنوان یو اس بی 3/ولی میشه استفاده کرد/به فت 32 فرمتش کن/طوری که توش هیچی نباشه بزنش دستگاه در تنضیمات OPL سیو کن تا اون فایلها در فلشت درست بشند/فایلهارو میتونی در کامپیوتر ببینی یا موبایل
آخه یکی زدم ب دستگاه سیو نمی‌کرد .. بازی هم توش ریختم بازم سیو نکرد ...واسه دوستم بود اون فلش ... پس من فلش usb 3 بخرم مشکلی نداره؟

آخه یکی زدم ب دستگاه سیو نمی‌کرد .. بازی هم توش ریختم بازم سیو نکرد ...واسه دوستم بود اون فلش ... پس من فلش usb 3 بخرم مشکلی نداره؟
احتمالا فلشه ایراد داره /یا قفل داره/خواستی بخری ایرادی نیست

من بازی gta san andreas رو با این برنامه انجام دادم آخرش ک صد در صد شد یه ارور داد ولی واسه بورن اوت ارور نداد

Attachments

• IMG_20201224_212901.jpg
    IMG_20201224_212901.jpg
    1.3 MB · مشاهده: 8

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or