به فلش ربطی نداره دوست عزیز اگه توی بازی تیک داره مشکل از opl هست/راستی بازی که تست کرد
Shadow of the Colossus
بود
به فلش ربطی نداره دوست عزیز اگه توی بازی تیک داره مشکل از opl هست/راستی بازی که تست کرد
Shadow of the Colossus
بود
این opl رو ک شما گفتین من بازی مدال افتخار رو اجرا کردم تیک نداشت...روی بقیه بازی ها هم ب نظرتون مشکلی ندارن سره تیک انداختن؟به فلش ربطی نداره دوست عزیز اگه توی بازی تیک داره مشکل از opl هست/
دیگه از god of war بازی سنگینی هست/تست کردم ندارهاین opl رو ک شما گفتین من بازی مدال افتخار رو اجرا کردم تیک نداشت...روی بقیه بازی ها هم ب نظرتون مشکلی ندارن سره تیک انداختن؟
خوبه پس...درهر صورت واقعا ازتون ممنونم..روشتون خیلی خوب بود...فکرشم نمیکردم اینجوری بشه کپی خورش کرد اینارو...دمتون گرمدیگه از god of war بازی سنگینی هست/تست کردم نداره
فلش خورخوبه پس...درهر صورت واقعا ازتون ممنونم..روشتون خیلی خوب بود...فکرشم نمیکردم اینجوری بشه کپی خورش کرد اینارو...دمتون گرم
خواهش میکنم امیر جان دوست عزیز/با ارزوی موفقیتفلش خور
سی دی لنز و داغون میکنه دی وی دی بزنی بهترهدوست عزیز نمیشه روی cd زد این که حجم کمی داره؟
اجرا میشه روی cd بزنم یا به فرموده خودتون فقط باید dvd باشه
اگ وسط بازی بخام ی بازی دیگ ای رو بازی کنم باید حتما ریست کنم دستگاه رو؟خواهش میکنم امیر جان دوست عزیز/با ارزوی موفقیت
سوال اول اینکه وسط بازی بخوای خارج بشی باید تمام دکمه های جلوی دسته رو نگه داری و استارت و سلکت رو بزنی /با این کار بر میگرده به منو اصلی/من بازیهارو از هارد اکسترنال 250 گیگ اجرا میکنم//و اینم بگم سرعت فلش 2 با فلش3 تفاوتی در سونی 2 نداره چراکه سونی2 قابلیت استفاده از فلش3 رو نداره و وقتی هم استفاده میشه سونی 2 بعنوان فش2 میشناسه//ولی فلشهای جنس خوب سرعت خوبی دارند/اما به هارد نمیرسند//بازی گاد او وارو از فلش 2 استفاده کردم مشکلی نبود/اینم بگم گاد او وار اصلش حدودا 8 گیگ/هر چند که 4 گیگش هم هست که وسط بازی هنگ میکنه چون 4 گیگ کم داره/اینکه بخوای فیلم بریزی توی فلش نگاه کنی ارزششو نداره چون باید فیلمو تبدیل کنی /که بسیار زمان بر هست//معمولا باید به فرمت mpeg4 تبدیل و در برنامه sms اجرا بشهاگ وسط بازی بخام ی بازی دیگ ای رو بازی کنم باید حتما ریست کنم دستگاه رو؟
و اینک شما بازی گاد آف وار و با فلش usb 2 تست کردی یا usb 3 ؟
بعد اینک با این روش میشه فیلم ریخت توی فلش و تماشا کرد؟
سلام دوست عزیز درسته حجمش کمه/اما بهتر از دی وی دی استفاده بشه با سرعت x6 با نرم افزار imgburn/دوست عزیز نمیشه روی cd زد این که حجم کمی داره؟
اجرا میشه روی cd بزنم یا به فرموده خودتون فقط باید dvd باشه
آها درسته ... منظورت از چهار تا دکمه همون دکمه های R و دکمه های L هس درسته؟سوال اول اینکه وسط بازی بخوای خارج بشی باید تمام دکمه های جلوی دسته رو نگه داری و استارت و سلکت رو بزنی /با این کار بر میگرده به منو اصلی/من بازیهارو از هارد اکسترنال 250 گیگ اجرا میکنم//و اینم بگم سرعت فلش 2 با فلش3 تفاوتی در سونی 2 نداره چراکه سونی2 قابلیت استفاده از فلش3 رو نداره و وقتی هم استفاده میشه سونی 2 بعنوان فش2 میشناسه//ولی فلشهای جنس خوب سرعت خوبی دارند/اما به هارد نمیرسند//بازی گاد او وارو از فلش 2 استفاده کردم مشکلی نبود/اینم بگم گاد او وار اصلش حدودا 8 گیگ/هر چند که 4 گیگش هم هست که وسط بازی هنگ میکنه چون 4 گیگ کم داره/اینکه بخوای فیلم بریزی توی فلش نگاه کنی ارزششو نداره چون باید فیلمو تبدیل کنی /که بسیار زمان بر هست//معمولا باید به فرمت mpeg4 تبدیل و در برنامه sms اجرا بشه
مرسی بابت توضیحات دقیق ??سوال اول اینکه وسط بازی بخوای خارج بشی باید تمام دکمه های جلوی دسته رو نگه داری و استارت و سلکت رو بزنی /با این کار بر میگرده به منو اصلی/من بازیهارو از هارد اکسترنال 250 گیگ اجرا میکنم//و اینم بگم سرعت فلش 2 با فلش3 تفاوتی در سونی 2 نداره چراکه سونی2 قابلیت استفاده از فلش3 رو نداره و وقتی هم استفاده میشه سونی 2 بعنوان فش2 میشناسه//ولی فلشهای جنس خوب سرعت خوبی دارند/اما به هارد نمیرسند//بازی گاد او وارو از فلش 2 استفاده کردم مشکلی نبود/اینم بگم گاد او وار اصلش حدودا 8 گیگ/هر چند که 4 گیگش هم هست که وسط بازی هنگ میکنه چون 4 گیگ کم داره/اینکه بخوای فیلم بریزی توی فلش نگاه کنی ارزششو نداره چون باید فیلمو تبدیل کنی /که بسیار زمان بر هست//معمولا باید به فرمت mpeg4 تبدیل و در برنامه sms اجرا بشه
سلام دوست عزیز OPL هنوز مشکلی نداره اگه داشته باشه در عرض 1 دقیقه اپدیتش میکنم به OPL قویتر/ولی فعلا لازم نیستسازنده funtuna یک نسخه قدیمی از Free MC Boot رو پورت کرده که خب مشخصه برنامه هاش قدیمیه. برنامه OPL قدیمی هم که تو این هست خیلی قدیمیه. اصلا نباید انتظار داشت که با بازیها مشکل نداشته باشه.
مدتی هست که دارم سعی میکنم Free MC Boot نسخه خودم رو پورت کنم. اگر کارش تموم شد همینجا اطلاع رسانی میکنم.