Hamid_da2007
کاربر سایت
خود شما داری می گی که من 1.2 ندارم پس نمی تونی بگی بازی های next-gen روی 1.2 اجرا نمی شه چرا که همانطور که گفتم اجرا می شه.
بازی های next-gen همشون در قسمت Video Data Present ایراد دارن و ارور invalid checksum می ده ولی بازی ها بدون مشکل روی 1.2 اجرا می شن. هر چند من توصیه می کنم که استفاده نکنید از اینا هم. البته بازی های جدید next-gen هیچ کدام دست کاری نشده اند.
در کل بازی هایی که با این برنامه تست می شن و تمامی گزینه های قسمت Xtreme Compatability کنارشون تیک خورده است به غیر از آخرین گزینه یعنی iXtreme Compatible اینا همگی از لحاظ stealth بودن مطمئن هستند! و هیچ مشکلی ندارند. گزینه آخر هم همانطور که گفتم به منظور یه تایییده هست و فقط در بازی های جدید که بعد از ixtreme آمده اند این تیک زده می شه و بازی های قدیمی رو هیچ کدام نمی شه تغییر داد مگر اینکه از نسخه اورجینال آنها مجددا image گرفته شود.
سلام.
آره منم تو همه پستام گفتم نمیدونم بازیهای قدیمیه نکست جن روی iXtreme 1.2 اجرا میشن یا نه و بحثم بر اساس Xdvd mulleter بود.ولی من بازی قدیمی دارم مثل COD3 و GOW که 2-3 ماه پیش گرفتم البته نه از نکست جن. ولی موقع چک کردن اون گزینه iXtreme هم تیک خورده. البته از نکست جن بازی نگرفتم جدیدا و با بازیهای جدیدشون چک نکردم. من صحبتهائی که کردم بر اساس این برنامه بوده. اگه شما بازیهای قدیمی نکست جن رو که گزینه iXtreme ش تیک نخورده رو با فیرمور 1.2 اجرا کردی پس نباید مشکلی باشه.