Hamid_da2007
کاربر سایت
اگر اخریش یعنی ixtreme خاموش باشه روی فیریم ویرش اجرا نمیشه؟
ببخشید. من جواب اسنیک و شما رو تو یه پست دادم.
آره اگه iXtreme تیک نخورده باشه یعنی بازیتون با فیرمور iXtreme1.2 اجرا نمیشه.
اگر اخریش یعنی ixtreme خاموش باشه روی فیریم ویرش اجرا نمیشه؟
اقا جواب منم میدی؟:blushing:
باید همینکاره بالارو بکنم؟
اگر انگلیسی باشه یعنی Stealth هستش؟
من الان چک کردم!
8 تا از بازیهام اخریرو نداشت!
که 6 تاش از نکست جن بود! 2تاشم از جدیداش!
اون تیک آخر یعنی ixtreme compatible ربطی به stealth بودن نداره و چه اون تیک خورده باشه و چه نخورده باشه باز بازی بدون هیچ گونه مشکلی روی v1.2 اجرا می شه و کاملا هم stealth هست. این قسمت که فقط هم برای بازی های جدید هست در واقعا یه تاییدیه کلی از همه قسمت ها هست یعنی وقتی این قسمت تیک می خوره یعنی طرف خیالش راحت باشه که تمامی قسمت ها stealth هستند.
اون video partition next-gen هم تاثیری روی ixtreme نداره.
طاهر 100 دفه گفته اون ویدیو تاثیری نداره!
اون فایل دقیقا همون مقدار که فایل ارجینال حجم داره گرفته و کوچکترین فرقی نداره حتی 1 بیت!
در ضمن فکر نمیکنم با ixtreme هماهنگ نبودن ربطی به stealth داشته باشه!
فکر کنم منظورش اینه که با این Ixtreme جدیده که برا هیتاچیه مشکل داره
چطوری ؟
میشه یه لینکی توضیحی بدی ؟
سلام. خب پس اگه iXtreme تیک نخورده باشه یعنی با فیرمور iXtreme سازگار نیست. پس چجوری روی ورژن iXtreme 1.2 اجرا میشه.؟
یعنی compatible نیست ولی اجرا میشه؟
منم بازیهائی که از نکست جن گرفتم دقیقا همین مشکل رو داره....
خود شما داری می گی که من 1.2 ندارم پس نمی تونی بگی بازی های next-gen روی 1.2 اجرا نمی شه چرا که همانطور که گفتم اجرا می شه.آخه ممکنه فرق که تو حجم و اسم فایل نباشه ولی محتوای فایل که فرق داره. البته من فیرمور iXtreme 1.2 رو ندارم و نمیدونم که بازیهای نکست جن روش اجرا میشه یا نه.
ما بالاخره نفهميديم ... چجوري ميشه با اين برنامه فهميد كه بازي استيلت هست يا نه !!! اشكان جان كامل توضيح مي ديد ؟خود شما داری می گی که من 1.2 ندارم پس نمی تونی بگی بازی های next-gen روی 1.2 اجرا نمی شه چرا که همانطور که گفتم اجرا می شه.
بازی های next-gen همشون در قسمت Video Data Present ایراد دارن و ارور invalid checksum می ده ولی بازی ها بدون مشکل روی 1.2 اجرا می شن. هر چند من توصیه می کنم که استفاده نکنید از اینا هم. البته بازی های جدید next-gen هیچ کدام دست کاری نشده اند.
در کل بازی هایی که با این برنامه تست می شن و تمامی گزینه های قسمت Xtreme Compatability کنارشون تیک خورده است به غیر از آخرین گزینه یعنی iXtreme Compatible اینا همگی از لحاظ stealth بودن مطمئن هستند! و هیچ مشکلی ندارند. گزینه آخر هم همانطور که گفتم به منظور یه تایییده هست و فقط در بازی های جدید که بعد از ixtreme آمده اند این تیک زده می شه و بازی های قدیمی رو هیچ کدام نمی شه تغییر داد مگر اینکه از نسخه اورجینال آنها مجددا image گرفته شود.