اگه فریمور Ixtreme رو دستگاهت باشه ... ، اصلا دیسکی که stealth نباشه Run نمیشه !ببخشید من یو دونه سوال دارم (واقعا یکی از گیج کننده ترین تاپیکهای این سایت همینه هرکسی یه چیزی نوشته هرکی یه چیزی میگه اصلا خیلی شلوغه (اگه اشکان بیاد یکی تاپیک درست کنه و یه کلیات و سوالات متداول از این بحث رو توی یه تاپیک دیگه بزاره خیلی خوب میشه مثل تاپیک سوالات عمومی در زمینه بن شدن از Live) بگذریم می خواستم بدونم اگه ما فریمور ixterme رو نداشته باشیم ولی با دیسکهای Stealth دار بریم Live چطوریه ؟ آیا فرقی با دیسکهای معمولی توی این حالت داره (توجه کنید که فریمور ixtream رو سیستم نصب نیست )
پس علیرضا Ixtreme اگه روی سیستم نصب نباشه مشکلی نیست چون که الان بچه ها اکثرا دارن دیسک هارو با همین Software هایی که بچه ها گذاشتن چک می کنن پس دیگه نیازی به Ixtreme نیست چون این نرم افزارها نشون میده که دیسکشون Stealth هست یا نه .اگه فریمور Ixtreme رو دستگاهت باشه ... ، اصلا دیسکی که stealth نباشه Run نمیشه !
بله ديگه اون فريمور كارش همون كاريه كه برنامه هاي چك ديسك انجام ميدن تقريبا ! شما برنامه ي XDVDMulleter آخرين ورژنش رو بگير و بعد ديسك ها رو چك كن ! بايد همه تيك ها زده شده باشه !پس علیرضا Ixtreme اگه روی سیستم نصب نباشه مشکلی نیست چون که الان بچه ها اکثرا دارن دیسک هارو با همین Software هایی که بچه ها گذاشتن چک می کنن پس دیگه نیازی به Ixtreme نیست چون این نرم افزارها نشون میده که دیسکشون Stealth هست یا نه .
از شما كسي بازيهاي استمپري مالزي رو چك كرده ببينه استيلث هست يا نه؟
من درايوم بنكيو هست وixteremi v 1.2 روش نصب هست
بازي داركنس رو كه مالزي با مارك پلي باكس هست رو با xbcچك كردم، استيلث بود.اين xbc درست كار ميكنه واستيلث رو درست تشخيص ميده؟
منم یک BurnOut : Revenge داشت پک PlayBox ! پس بگو چرا بن خوره مون ردیف شدها ...در خصوص دیسکهای استمپری یا مالزی با هلوگرام پلی باکس هم توصیه می کنم از اینها استفاده نکنی چون آمار خطاهای سکتورها در هنگام رایت در این دیسکها زیاد و باعث ضعیف شدن چشم کنسول شما در مدت زمانی کمتر از شش ماه میشه