Carnage
کاربر سایت
دوستان من یک xboxدارم - بردم بیرون روش lt3 ریختن قبلا نمیدونستم با xbox کپی هم میشه انلاین زد خودم با ps3 میزنم - الان میخوام با xbox انلاین بازی کنم . ومیدونم که باید سی دی هام برنر مکس باشه که نمیدونم چیه؟
1- من سی دی رو خریدم اوردم بزارم تو دستگاه وبرم لایو وبازی کنم ؟ دوستان میگفتن باید چکش کنی ؟ نرم افزارش چیه ؟
2- بازی کردن تو لایو مثل psn هست یا باید اکانت بخرم ؟ شنیدم اینو.
3 - این ixtreame که میگن چیه نرم افزاره ؟ میشه رو این lt3 ریخت ؟
---------------------
ببخشید سوالام زیاد شد - یک جوون مرد پیدا شه مارو کمک کنه دمش گلممم>:d<
--------
در کل من چه کنم بن نشم راه حلی چیزی - من یه بار وصل شدم - network رو زد connected همچنین internet و xbox live رو هم ولی یه ارور داد network connection بعد تو اون عکسه بین network و internet یه علامت تعجب زرد رنگ زده بود ولی xbox live رو زده بود کانکت ؟؟؟؟؟؟ قضیه چیه ؟
------------
موفق باشید - والسلام :d
دیسک های برنر مکس در واقع نوعی رایته که با یک برنامه مخصوص و با رایتر های Lite-On iHas انجام میشه که امنیت کاربر رو هنگام آنلاین بازی کردن بازی های XGD3 افزایش میشه تا بن نشه ، چون اگر دیسک های XGD3 به روش معمولی رایت بشه به صورت 97 درصد رایت میشه و 3 درصد اطلاعات میپره که مایکروسافت با CIV Check هایی که انجام میده میتونه دیسک های 97 درصد رو تشخیص بده ..
1 - امنیت دیسک رو با برنامه ای به نام ABGX 360 باید چک کنی که می تونی از این سایت دانلودش کنی .
2 - برای لایو وقتی که گیمرتگ میسازی یک ماه اکانت Gold مجانی میگیری ولی بعد از این 1 ماه باید کارت لایو بخری که از 2 ساعته داره تا 14 ماهه .
3 - iXtreme در واقع اسم همون فریمور LT+ هست و چیز جدایی نیست .
اون ارور هایی هم که دریافت کردی گاهی پیش میاد Test Network Connection رو بزن درست که شد گیمرتگ بساز و بازی کن .