رای‌گیری مورد انتظارترین بازی سال 2024 از نگاه کاربران بازیسنتر

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
2024.jpg

درود.
طبق سنت هر ساله‌ی انجمن بازیسنتر دوباره با رای‌گیری موردانتظارترین بازیهای سال آینده خدمتتون هستیم.
بریم سر اصل مطلب و مهمترین نکته که هر سال تکرار میکنم: این رای‌گیری رو به عنوان یه مسابقه و رقابت بین بازیهای شرکت محبوبتون و بقیه نبینید و واقعا عنوانی که بهش علاقه دارید رو انتخاب کنید.

قوانین و راهنمای شرکت در رای‌گیری:
1. می‌توانید تا حداکثر 10 بازی را انتخاب کنید.
2. لیست را به گونه‌ای بنویسید که ترتیب آن مشخص باشد.
3. هر بازی فقط می‌تواند یکبار در لیست ذکر شود.
4. همه‌ی بازیهای لیست باید برای عرضه در سال 2024 تایید شده باشند.
5. اگر عنوان جدیدی تا پایان رای‌گیری معرفی شود و یا تاریخ عرضه‌ی عنوانی برای 2024 مشخص شود، می‌توانید از آن در لیست خود استفاده کنید.
6. رای‌گیری در روز آخر دسامبر به پایان می‌رسد و قبل از آن می‌توانید لیست خود را ویرایش کنید.
7. توصیه می‌شود کمی درباره‌ی انتخاب‌های خود توضیح دهید و حتی تعدادی عنوان را خارج از لیست معرفی کنید.
8. رای کاربرانی که کمتر از یک ماه سابقه فعالیت در انجمن را دارند، به دلیل جلوگیری از سواستفاده شمارش نمیشود.
9. خیلی راحت می‌توانید در مورد انتخاب دیگران به بحث و تبادل نظر بپردازید لطفا سعی کنید از ترول و بحث‌های کلیشه‌ای خودداری کنید تا یک رای‌گیری سالم و به دور از درگیری لفظی رو شاهد باشیم.

نحوه‌ی تقسیم امتیازها:
بازی اول: 4 امتیاز
بازی دوم: 3 امتیاز
بازی سوم: 3 امتیاز
بازی چهارم: 2 امتیاز
بازی پنجم: 2 امتیاز
بازی ششم: 2 امتیاز
بازی هفتم: 1 امتیاز
بازی هشتم: 1 امتیاز
بازی نهم: 1 امتیاز
بازی دهم: 1 امتیاز

بازیهای غیرقابل‌قبول:
1. دموها
2. DLCها
3. عناوینی که برای 2024 تایید نشده‌اند مثل: Wolverine، Fable و غیره.
4. عناوینی که بصورت رسمی معرفی نشده‌اند مثل Call of Duty جدید و FIFA جدید و هر بازی سالانه دیگه که هنوز معرفی نشدن.
توجه »» اگه یه بازی غیرقابل قبول رو توی لیست خودتون بیارید، از لیستتون خط می‌خوره و امتیازش به گزینه‌ی بعدی میرسه.
منبع بازیهای سال 2024:
(لطفا حتما قبل از رای‌گیری این لیست رو مشاهده کنید چون ممکنه در مورد بعضی از بازیها حضور ذهن نداشته باشید)

2024 in video games - Wikipedia

(ویکیپدیا هم حتی ممکنه چندتا بازی رو به اشتباه تو لیست نذاشته باشه! پس منابع دیگه هم چک کنید!)
تاپیک و برندگان سالهای گذشته‌ در بازیسنتر: (به تاپیک سالهای گذشته سر بزنید ببنید واسه چه بازیهایی هیجان‌زده بودید و چه بازیهایی توی لیست امسالتون هم دوباره حضور دارن :D)

رای گیری مورد انتظارترین بازی 2016 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌ گیری مورد انتظارترین بازی 2017 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای گیری مورد انتظارترین بازی 2018 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2019 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2020 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2021 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2022 از نگاه کاربران بازیسنتر

اگه سوال یا ابهامی در مورد نحوه‌ی برگزاری و انجام رای‌گیری دارید حتما بپرسید.
رای‌گیری از همین‌ الان شروع میشه تا آخرین روز دسامبر ادامه داره...شمارش رای‌ها هم بلافاصله پس از پایان رای‌گیری شروع میشه و نتایج هم در روزهای ابتدایی سال 2024 اعلام میشه.

نتایج:
10 - Frostpunk 2
27

9 - Black Myth: Wukong
32

8 - Warhammer 40,000: Space Marine 2
35

7 - Prince of Persia: The Lost Crown
41

6 - Rise of the Ronin
49

5 - Avowed
52

4 - Final Fantasy VII Rebirth
62

3 - Star Wars Outlaws
67

2 - Senua's Saga: Hellblade II
78

1 - Dragon’s Dogma II
85

آخرین ویرایش:
1- Dragon's Dogma 2 (نسخه اول خیلی خوب بود امیدوارم بهترین بازی سال بشه این یکی)

2- Rise Of Ronin

3- Star Wars Outlaw (در این سال ها خیلی یوبی خراب کرده و امیدی ندارم ولی منتظرم :D)

4- Final Fantasy VII Rebirth

Elden Ring: Shadow of The Erdtree از هر بازی دیگه ای که قرار منتشر بشه برام با اهمیت تر و مورد انتظار تر ولی DLC حساب نیست ، چه میشه کرد8-|.

1. Hades 2
2. Dragon's Dogma 2
3. Silent Hill 2 Remake ( البته به کیفیت نهایی خیلی امید ندارم)

بازیهایی مثه Hellblade II یا Rise of Ronin هم میتونستن تو لیستم باشن ولی چون هر کدوم یه چیزایی دارن که باهاشون حال نمیکنم، همین سه تا بازی کفایت میکنه (واقعا سال کچلیه:Dمخصوصا نسبت به 2023)

.

Dragon's Dogma 2 _1
Avowed _2
Selaco _3
4_ Fallout London

5_Phantom Fury
6_
Black Myth: Wukong

7_The Plucky Squire
8_Warhammer 40,000 Space Marine2
The Wolf Among Us 2 _9

Senua's Saga: Hellblade II _10

---------------------------------------------------
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
درحالت عادی رتبه 3 می‌بود، ولی با شرایط جنگی که متاسفانه برای این استدیو پیش اومده همینکه بتونن بازی رو امسال منتشر کنن شاهکار کردن.
--------------------------------------------------
عناوین مورد انتظاری که بصورت رسمی انتشارشون برای سال بعد تایید نشده
Elden Ring: Shadow of The Erdtree
Starfield Shattered Space
tempest rising
Path of Exile 2
Stormgate

THE LAST OF US 2 REMASTERD
FINAL FANTASY VII REBIRTH
DRAGON'S DOGMA 2
RISE OF THE RONIN
STALKER 2
HELLBLADE 2
STELLAR BLADE
TEKKEN 8
BLACK MYTH WUKONG

PRINCE OF PERSIA (فقط به خاطر پشتیبانی از زبان پارسی)🙂
ALONE IN THE DARK اینم به دلیل بالایی تو لیست قرار میگیره.

آخرین ویرایش:
dragon dogma
fallout london
stalker
avowed
alone in the dark
starwars outlaws
silent hill
Taxi Life: A City Driving Simulator
hellblade2
sons of forest 2
فکر کنم لیست بدی نباشه
به سایلنت و alone in the dark امید ندارماستاکر بعیده با اتفاقات بتونه اون چیزی که باید باشه، باشه.
هلبلید اتظارتمو آورد پایین و گر نه یک بود
______
تو لیست عنوانی مثل ara میتونست باشه یا frost punk 2
silksong و ...
از عناوین تایید نشده میشد از
ریمستر oblivion
igi origin
و ...
در کل سال پرهایپی مثل گذشته نیست ولی کویرم نیست و عناوینی خوب و جالبی میان.
متاسفانه tropico 7 تایید نشده یا امسال تایید میشه و میاد یا یه dlc احتمالا میگیره که جا داشت اگه معرفی میشد میرفت رتبه یک.

1.Persona 3: Reload
2.FF VII: Rebirth
*.FF XVI (PC Version)
3.Metaphor: ReFantazio
4.Alone in the Dark
5.Granblue Fantasy Relink
6.PoP: The Lost Crown

نکته: FF XVI نسخه PC چون نسخه PS5ش عرضه شده حساب نیست صرفا جهت اطلاع اسمشو اوردم:دی
انتخاب سومم ReFantazio هست نه اون.

مورد کله پا شدن ترین! بازی ۲۰۲۴ هم برای من Silent Hill 2 Remake... سزای پاچینکو هورز که از کلی ای پی ناب محروممون کردن البته بیشتر از ایناس. اصلا هم معنا نداره این عناوین به قول خودشون پرخرج، که یا رها شدن یا قدرت ادامه دادنشون رو ندارن ریمیک شن... متای حداکثر ۶۰ میگیره و تمام انشالله. ریمیک MGS3 هم ۵۰، اون که اصلا معنا نداره بازی پرخرج که نصفه شماره آخرشم ول کردن ریمیک شه!!! خلاصه فاک کونامی

آخرین ویرایش:
بازیهای که براشون هایپم:
StarWars Outlaws
Flight Simulator 2024
بازی‌های سالانه که در هر صورت بازی خواهم کرد:
FC25
NBA 2K 25
تریلر زیاد ازشون ندیدم/منتظرم بعد ریلیز ببینم متا و بازخورد ها ازشون چطوره:
POP The Lost Crown
Dragon's Dogma 2
Black Myth Wukong
COD Gulf War
بازیهای که اگه احتمال شکست خوردنشون نبود براشون هایپ بودم :
Stalker 2
Silent Hill Remake
بازیهای که احتمالا 2025 ریلیز میشن ولی اگه 2024 ریلیز بشن هایپ میشم:
Death Stranding 2
Assassin's Creed Red
MGS 3 Remake
Avowed
Hellblade 2
Not my type but I would play them if I get to have enough time:
Final Fantasy Rebirth
Hades 2
Wolf Among Us 2
Fallout London

1. Metaphor: ReFantazio
بعد از بازی P5 و تشکیل شدن اعضای اصلیش به شکل استودیو زیرو خیلی منتظر بودم این پروژه‌شون چی میشه و خب با کلی تاخیر و تغییرات بالاخره معرفی شد و خیلی چیز جالبی میزنه و شدت حماسی بودنش هم به نظرم بالاست و درکل که بدجوری واسش هایپم. امیدوارم دیگه طی روند ساخت مشکلی واسشون نیاد و بازی همین امسال برسه به دستمون(عمرا) :-"

2. Hades II
به احتمال زیاد سال 2024 نسخه EA بازی منتشر میشه. همین یه جمله کافیه تا هایپم واسه هر بازی‌ای بخوابه ولی تجربه هیدس یک از فاز ارلی اکسس تا نسخه نهایی به قدری جذاب و دوست داشتنی بود که نسخه اول رو هم روی کنسول هم پی‌سی بازی کردم و نمیشه واسه نسخه دومش هایپ نبود. از الان منتظرم ببینم چه چیزی واسمون پختن و قراره چه مکانیک‌ها و خدایان دیگه‌ای به بازی اضافه بشن. امیدوارم کامیونتی بازی مثل نسخه اول فعال باشه و همون اندازه تجربه لذت بخشی بشه \m/

3. Persona 3 Reload
پرسونا 3 اصلی یه بازی خیلی قدیمیه که سال 2006 منتشر شد و من چندسال بعد تونستم این بازی رو تجربه کنم. معمولا من برای ریمیک چندان هایپ نمیشم، مخصوصا ریمیکی که چیز نو و جدیدی توی خودش نداشته باشه. ولی پرسونا 3 واسه من یه بازی کاملا خاصه. زمانی که بازیش کردم، شرایطی که توش قرار داشتم و خاطراتی که موقع بازی کردنش واسم رقم خورد همشون برای من به یاد موندنی هستن و باعث شدن پرسونا 3 برای من فراتر از یه بازی و سرگرمی قرار بگیره و رفاقتی رو واسم رقم زد که هنوزم برام مهم و بی‌نهایت باارزشه. خب میشه واسه ریمیک بازی‌ای که همچین جایگاهی واسم داره هایپ نباشم؟ :x
پ.ن: تازه بازی نزدیک به روز تولدم منتشر میشه :>

4. Final Fantasy Rebirth
این بازی میتونست حتی رتبه یک لیستم باشه. پارت اول ریمیک فاینال فانتزی 7 از معدود بازی‌هاییه که من دو بار رفتمش و خب همین نشون میده که بازی به شدت واسم سرگرم کننده و لذت بخش بوده. خیلی از طرفدارهای عنوان اصلی از تغییرات بازی شاکی بودن ولی من به عنوان کسی که نسخه اصلی رو نرفته مشکلی با این تغییرات ندارم. DLC بازی هم که حکم گیلاس روی کیک رو داشت و باعث شد از نظر گیم پلی خیلی واسه بازی هایپ باشم چون نشون دادن تواناییش رو دارن که بدون گند زدن به المان‌های نقش‌آفرینی و عمق مبارزات، یه سیستم جذاب و سریع رو تحویل گیمرها بدن. خب با این همه تعریف چرا رتبه چهارمه؟ به خاطر ناامید شدنم پس از تجربه FFXVI:|

5. Prince of Persia The Lost Crown
منم مثل خیلی از گیمرهای ایرانی با بازی پرنس مخصوصا سگانه‌اش خیلی خاطره دارم و بعد از تریلر معرفی بازی کاملا ناامید شده بودم و حالم داشت بهم میخورد. ولی یوبی سافت بعد از اون معرفی شخمی کم کم با توضیحاتی که داد و نمایش‌های بعدیش و همچنین بازخورد مثبت خیلیا از دموی بازی باعث شد که من واسه بازی تا حدودی هایپ باشم و منتظرم ببینم این نسخه فرعی از شاهزاده‌مون - که البته خودش حضور نداره - قراره چطوری از آب دربیاد.

6. Star Wars Outlaws
بازم یه بازی دیگه از یوبی سافت... واقعا انگار آخرالزمان نزدیکه:D بعد از تجربه کرو موتورفست یکم امیدوارم شدم که یوبی همیشه محکوم به گند زدن نیست، نمایش‌های این بازی هم خدایی خیلی عالی بود همونطور که میخواستم ولی خب اسم یوبی باعث میشه تا اومدن اطلاعات بیشتر دست به عصا واسش هایپ باشم:D

۱. آهنگ کویر از ابی!
یعنی 2024 کویره؟ :|
یکی از معدود سالهاییه که برای انتخاب مورد انتظارترین بازی عزا گرفتم بذارم انتخاب اول!
بعد حالا چون انتخابهام میخواستم امتیاز بیارن یه سریشون لیستمو کش ندادم، وگرنه از لحاظ JRPG و بازی ژاپنی واقعا سال بی نظیریه!!!
یکم هر کس فکر میکنه سال کویریه بره سراغ بازیهای ژاپنی بد نیست! بالاخره از یه کدومشون لذت میبره و میشه از بهترین بازیهای عمرش با این بازیهایی که در راهن.

نتایج رای‌گیری - 10 عنوان مورد انتظار 2024 از نگاه کاربران بازیسنتر
10 - Frostpunk 2

27

9 - Black Myth: Wukong

32

8 - Warhammer 40,000: Space Marine 2

35

7 - Prince of Persia: The Lost Crown

41

6 - Rise of the Ronin

49

5 - Avowed

52

4 - Final Fantasy VII Rebirth

62

3 - Star Wars Outlaws
67

2 - Senua's Saga: Hellblade II
78

1 - Dragon’s Dogma II
85

share.png

ممنون از تمام دوستانی که شرکت کردن. امیدوارم سالی خوبی براتون باشه و از بازیهای موردانتظارتون لذت ببرید <:-P

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or