رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2021 از نگاه کاربران بازیسنتر

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

از بین عناوینی که تاریخ عرضه مشخصی ندارند، برای شما کدام موردانتظارترین است؟ (انتخاب سه گزینه)

• Avowed

• Bayonetta 3

• Beyond Good & Evil 2

• Diablo IV

• Dying Light 2

• Elden Ring

• Final Fantasy XVI

• Metroid Prime 4

• Perfect Dark

• Pragmata

• Senua's Saga: Hellblade II

• Starfield

• Suicide Squad: Kill the Justice League

• The Callisto Protocol

• The Wolf Among Us 2

Results are only viewable after voting.

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
186215

درود...
طبق سنت هر ساله‌ی انجمن بازیسنتر دوباره با رای‌گیری موردانتظارترین بازیهای سال آینده خدمتتون هستیم. امسال ششمین سالی متوالی هستش که این رای‌گیری انجام میشه. دیگه هممون میدونیم که اوضاع مثل سالهای گذشته چندان مساعد نیست...با توجه به وضعیت مملکت و دنیا خیلیامون دیگه به اندازه‌ی 5-6 سال پیش نمیتونیم برای تجربه‌های جدید و بیشتر هیجان‌زده باشیم؛ با توجه به قیمت‌های نجومی نمیتونیم به راحتی کنسول یا سیستم موردعلاقه‌مون رو بخریم و روز اول بازی موردعلاقه‌مون رو تهیه کنیم و همین هم باعث میشه مثل گذشته لیست موردانتظارترین‌هامون چندان پر و پیمون نباشه. ولی با این وجود، شاهد اولین سال نسل نهم هستیم و نمیشه انکار کرد که بازی‌ها همیشه یه عنصر آرامش‌بخش یا هیجان‌انگیز توی زندگیمون بودن که باعث می‌شده با سختی‌ها بهتر کنار بیاییم، رویاپردازی کنیم و آینده‌ای رو تصور کنیم و براش هایپ باشیم که معمولا بهتر از چیزی هستش که در واقع باهاش روبه‌رو خواهیم شد!
خب بریم سر اصل مطلب و مهمترین نکته که هر سال تکرار میکنم: این رای‌گیری رو به عنوان یه مسابقه و رقابت بین بازیهای شرکت محبوبتون و بقیه نبینید و واقعا چیزی که بهش علاقه دارید رو انتخاب کنید.

راهنمای شرکت در رای‌گیری:
1. می‌توانید تا حداکثر 10 بازی را انتخاب کنید.
2. لیست را به گونه‌ای بنویسید که ترتیب آن مشخص باشد.
3. هر بازی فقط می‌تواند یکبار در لیست ذکر شود.
4. همه‌ی بازیهای لیست باید برای عرضه در سال 2021 تایید شده باشند.
5. اگر عنوان جدیدی تا پایان رای‌گیری معرفی شود و یا تاریخ عرضه‌ی عنوانی برای 2021 مشخص شود، می‌توانید از آن در لیست خود استفاده کنید.
6. رای‌گیری در روز آخر دسامبر به پایان می‌رسد و قبل از آن می‌توانید لیست خود را ویرایش کنید.
7. توصیه می‌شود کمی درباره‌ی انتخاب‌های خود توضیح دهید و حتی تعدادی عنوان را خارج از لیست معرفی کنید.
8. خیلی راحت می‌توانید در مورد انتخاب دیگران به بحث و تبادل نظر بپردازید لطفا سعی کنید از ترول و بحث‌های کلیشه‌ای خودداری کنید تا یک رای‌گیری سالم و به دور از درگیری لفظی رو شاهد باشیم.

نحوه‌ی تقسیم امتیازها:
بازی اول: 4 امتیاز
بازی دوم: 3 امتیاز
بازی سوم: 3 امتیاز
بازی چهارم: 2 امتیاز
بازی پنجم: 2 امتیاز
بازی ششم: 2 امتیاز
بازی هفتم: 1 امتیاز
بازی هشتم: 1 امتیاز
بازی نهم: 1 امتیاز
بازی دهم: 1 امتیاز

بازیهای غیرقابل‌قبول:
1. دموها
2. DLCها
3. عناوینی که برای 2021 تایید نشده‌اند مثل: Elden Ring، Hellblade II, Final Fantasy XVI, Starfield و غیره.
4. عناوینی که بصورت رسمی معرفی نشده‌اند مثل Call of Duty جدید و FIFA جدید و هر بازی سالانه دیگه که هنوز معرفی نشدن.
توجه »» اگه یه بازی غیرقابل قبول رو توی لیست خودتون بیارید، از لیستتون خط می‌خوره و امتیازش به گزینه‌ی بعدی میرسه.
منبع بازیهای سال 2021:
(لطفا حتما قبل از رای‌گیری این لیست رو مشاهده کنید چون ممکنه در مورد بعضی از بازیها حضور ذهن نداشته باشید)
2021 in video games - Wikipedia
====================
توی تصویر اول تاپیک سعی کردم همه‌ی بازیهای مهم سال 2021 رو اضافه کنم ولی اگه بنظرتون چیزی جا افتاده و دوست دارید اضافه بشه، اطلاع بدید <:-P
====================
تاپیک و برندگان سالهای گذشته‌ در بازیسنتر: (به تاپیک سالهای گذشته سر بزنید ببنید واسه چه بازیهایی هیجان‌زده بودید و چه بازیهایی توی لیست امسالتون هم دوباره حضور دارن :D)
رای گیری مورد انتظارترین بازی 2016 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌ گیری مورد انتظارترین بازی 2017 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای گیری مورد انتظارترین بازی 2018 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2019 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2020 از نگاه کاربران بازیسنتر
اگه سوال یا ابهامی در مورد نحوه‌ی برگزاری و انجام رای‌گیری دارید حتما بپرسید.
رای‌گیری از همین‌ الان شروع میشه تا آخرین روز دسامبر ادامه داره...شمارش رای‌ها هم بلافاصله پس از پایان رای‌گیری شروع میشه و نتایج هم در روزهای ابتدایی سال 2021 اعلام میشه.

انتخابای پارسالی رو:-<

Screenshot_20201212-211232_Samsung Internet_copy_540x898.jpg

یه انتخابم (گوست وایر) که اصلا با اونچه فکر میکردم هزاران درجه تفاوت داشت و بعد از اون نمایش اولش دیگه کلا از ذهنم شیفت دلیتش کردم:))

و اما اون اصل کاری:(
اصلا انگار وجود خارجی نداره:/
ezgif.com-resize-6.gif

لیستو بعدا اپدیت میکنم ولی این چندتا رو واقعا منتظرشونم8->

1-هاگوارتز لگاسی?
البته اگر قبول شه:D:p
بازی گمانم دیگه نیاز به تعریف نداره و خیلی هامون از نوجوانی و چیزی نزدیک به 2 دهه پیش باهاش آشنا شدیم و بزرگ‌شدیم ، خوشبختانه یه فن بیس خیلی عظیمی هم توی ایران داره که به فیلم و کتاب ها و بازی هاش رحم نکردن:D
از همین تریبون اعلام کنم من کوچیک تک تک فن های این عنوانم>:D<

2-گرن توریسمو 7
هیچی دیگه چی بگم!؟/:)
اکثر ارکیدهای نسل هشت رو میشه گفت تست زدم ولی هیچ کدوم عین درایوکلاب اول کاری نشدن!
واقعا حیف که اون داستان ها واسش پیش اومد:(
به هرحال حدود یه ساله که تصمیم گرفتم سری بعد دیگه ریسینگ ارکید رو ول کنم و برم سمت یه سیمولیشن خفن مثل گرن تریسمو که ببینم چند مردِ حلاجمB-)

3-سایبر پانک روی ps5!
با توجه به اخبار گویا پورت نسل نهمی قراره 2021 بیاد و امید دارم برخلاف پورت ناقص نسل هشت، با یه بازی با کیفیت عالی رو ps5 هرانچه این روزها پیش اومده رو به دست فراموشی بسپاریم و بتونم بازی رو درست حسابی تجربه کنم

4-کِینا :p
شدیدا منتظر انیمیشن های اون رات های بانمک و شیرینم?
اخبارشو میشه گفت به صورت هایپ واری از همون‌روز معرفی دنبال کردم و هرانچه تا الان اعلام شده نوید یک ماجراجویی جذاب رو میرسونه:دی

5-هورایزن فوربیدن
6-رچت و کلنک

پ.ن:gow هم نگفتم چون میدونم 2021 نمیاد :p
دیمن سولزم که کلا 2020 اومد!
ولی اولین خرید 2021 ام خواهد بود و در حال حاضر شاید بشه گفت مورد انتظارترین عنوان واسم محسوب میشه:D?

آخرین ویرایش:
1. God of War که مطمئنم 21 نمیاد.
2. Zelda جدیده که نمی‌تونم بازیش کنم.

بقیه بازیا هم خوبن. مثل Horizon 2 و R&C و Elden Ring و ... ولی نمی‌تونم بگم "منتظر"شونم.

• Like
Reactions: voldmort
1- Resident Evil 8
بی صبرانه منتظر دیدار مجدد با کریس ردفیلد هستم.قبل تجربه نسخه هفتم با خودم میگفتم اول شخص روی اویل جواب نمیده ولی بعد فهمیدم واقعا جان تازه ای به مجموعه داد و هم از یکنواختی بیس گیم پلی رو خارجش کرد هم همزمان به ریشه پایبند موند هم داستان های تازه ای رو به صورت شاخه به در اصل ریشه مخوف خودش وصل کرد.

2-Ratchet & Clank

برای من تنها بازی ای بود که چشم انداز روشنی از قدرت واقعی نسل نهم به ویژه ssd و ری تریسینگ نشون داد.نسخه ی قبلش که عالی بود , این یکی مطمنم با ترکیب شدن با سخت افزار ps5 یکی از محبوب ترین عناوین خواهد بود.

3-
god of war
امسال قطعا نمیاد

4-
Kena
بازیش خیلی جیگره

5-
Horizon 2

6-
hitman 3

.............

انتخاب های بعدیم حساب نیستن:

7- پچ نسل نهمی سایبرپانک که قطعا بازی را زیرو رو میکنه و تازه اون موقع خواهیم فهمید که چه الماسی رو به خاطر مدیریت غلط و عجله ی مدیریت سی دی پراجکت از چشم ما انداختن.

8- نسخه ی جدید بتلفیلد که قطعا پاییز آینده میاد و وقتی dice تونسته با سخت افزار نسل هشتم تخریب پذیری و افکت های انفجار و گرافیک خارق العاده بتلفیلد 4 و 1 رو به ما تحویل بده دیگه با غول های نسل نهمی چه بهمون خواهد داد !

..............................

در پایان هم برای یوبیسافت متاسفم که دیگه پشت دستم رو داغ کنم ازش بازی ای بخرم یا حتی به فکرش باشم چه برسه بخوام مثلا فارکرای 6 رو توی لیستم بزارم ! این کمپانی عملا داره دنده عقب میره و تا خوده جهنم نرسه دست بردار نیست. آخرین بازی محشری که از این کمپانی بازی کردم دیویژن 2 بود که بالای دویسد ساعت پلی دادم.بعد از اون عناوین جدیدی مثل گوست ریکان بریک پوینت و یا همین واچ داگز لژیون بدترین بازی های زندگیم بودم و از هزینه ای که بارشون کردم به شدت پشیمانم.

آخرین ویرایش:
این لیست من فعلا. قطعا Elden و GOW رو نذاشتم تو لیست چون 2021 بعید میدونم برسن :D

1. Resident Evil Village
سالی که رزیدنت باشه نمیشه بازی دیگه ای اول باشه (البته در نبود GOW) :D

2. Ghostwire: Tokyo

خب مگه میشه میکامی بزرگ بازی بسازه و منتظرش نباشیم؟

3. Horizon Forbidden West
بانو هم در لیست مورد انتظار هم در قلب ما جا دارن :D

4. Ratchet & Clank: Rift Apart
یکی از محبوب ترین فرانچایزهای دوران گیمری من

5. Nier Replicant ver.1.22474487139

6. BIOMUTANT :D

7. Kena: Bridge of Spirits
با این موجودات گوگولی مگه میشه مورد انتظار نباشه

8. Halo Infinite
این رو جا انداخته بودم :دی میتونه جایگاه بالاتری داشته باشه به شرطی که اوضاعش رو بهبود بدن

آخرین ویرایش:
1. Kena: Bridge of Spirits
به عنوان انتخاب اول واقعا بیکلاسه :D ولی کودک درونم دست از سرم بر نمیداره خیلی منتظرشه منم روش رو زمین نمیندازم :D

2. Hogwarts Legacy
با اینکه خیلی امیدی ندارم اون جنس نابی که تو ذهنمه از آب در بیاد ولی به عنوان یه پاترهد ـه بی ادعا :D نمیتونم از مغزم بزارمش کنار. کاش کراس جن نبود و سازندش ناوتی داگی پلی گراندی چیزی بود :D

3. Cyberpunk 2077 Next Gen
البته اگر حساب بشه :D امیدوارم بچه های سی دی زیر کرانچ بی رحمانه پودر نشن و ما بتونیم بعد ده سال بالاخره اینو بازی کنیم

4. Mass Effect: Legendary Edition
قراره از کار و زندگی بیوفتم میدونم دیگه (البته اگر یکی از کنسول های نسل بعد رضایت بدن سال دیگه با من وارد رابطه بشن...) از اونجا که بایوور به قعر سیاهچاله های فضایی سقوط کرده و امیدی بهش نیست در نتیجه عظمت مس افکت هم دیگه تکرار نمیشه میخوام تا حد ممکن با این سه تا عشق کنم. فقط تو رو جدتون این یکی رو با تف به هم نچسبونید عظمت این کالکشن تمام کالکشن های تاریخ سینما و ویدئو گیم رو به زانو در میاره (به جز MCC و متال گیر کالکشن :D) اون مالتی پلیر کثافت ME3 هم شیفت دیلیت نکنید آندرومدا رو روی سرتون خراب میکنم ?

5. Halo Infinite
با اینکه بچه های اختلاس گر 343 امید های ما رو تبدیل به بروت کردن ولی خوب اخیرا دارن دوباره امید تحویلمون میدن و ایرانی جماعتم که کلا فقط به امید زندست نه هیچ چیز دیگه... اینم بگم خاک بر سر فیل و همه احمقایی که در کراس جن کردن اینفینیت شریک بودن :-w شرمتون نیومد بزرگیه هیلو رو فدای اون کنسول بیخوده نسل قبلیتون کردین :-w

6. Horizon Forbidden West
در بدو شروع خاک تو سرت جیم رایان :-w هورایزن باید کراس جن باشه؟ از روح نورا خدابیامرز خجالت نکشیدی؟ چطوری فحش ندم ؟ امیدوارم اگر Gow 2 رو کراس جن کردی به فارسیه خیلی سخت اسیر خشم کریتوس بشی :Punish:

7. Microsoft Flight Simulator
از بچگی دوست داشتم خلبان بشم :D ولی جدی خیلی دوست دارم این یکی رو تجربه کنم ببینم واقعا در چه حده

8. Ratchet & Clank: Rift Apart
خدا خیرت بده جیم رایان باز به این رحم کردی کراس جنش نکردی :D از اونجا که نسل پلتفرمر های aaa منقرض شده فقط یه رچت برامون مونده که ببرتمون به دوران جوونی:-<

گاد آو وارم انتخاب نکردم و وارد بازی کثیف سونی نشدم :D امیدوارم تو 2021 چشممون به جمال کیلزون 4 هم باز بشه دلم برا کیلزون 2 تنگ شده... مرسی از سونی که بکوارد PS3 رو برامون فراهم کرد:-w

آخرین ویرایش:
1. GOW
ایشالا همین سال 2021 میاد به کوری چش همتون که نفوس بد میزنین:D.
2. halo
بعد نمایش گیم پلیش ناامید شدم ولی نمیشه از این بازی دل کند و همچنان بسیار منتظرم ببینم چی کار کردن.
3. hogwarts legacy
تریلرش بسیار امیدوارکننده بود.
4. ratchet
خیلی خلاقانه و دلنشین با بهره مندی از تکنولوژی کنسول جدید سونی تجربه ی معرکه ای رو رقم میزنه.
5. RE V
آدم مگه میشه منتظر رزیدنت اویل نباشه
6. kena
جهان بازی پویا و جذاب و گیرا بود.
7. stalker 2
فقط انتظار
8. horizen
تلفیق مدرنیته و سنت.

خیلی تردید دارم سال‌های قبل شرکت کرده باشم:دی ولی یه مقدار وسعت رو هم کشیدم و دیدگاه‌های بی‌نظیر خودم رو برای همگان عرضه کردم:>

1- Horizon Forbidden West
ادامه ماجرای خفن الوی و ربات‌های مهربون با گرافیک خرکی و مکانیک‌های ژله‌ای و لودینگ‌های نزدیک صفر=P~
حیف که دیدنش ترافیک زیادی رو روی یوتیوب مصرف می‌کنه. با قیمت‌های فعلی من و کنسول جدید نمی‌تونیم به تفاهم برسیم. روی کنسول فعلی هم نمی‌تونم
و نمی‌خوام بازی رو هدر بدم.

۲- Kena: Bridge of Spirits
از بازی هیچ چیزی دیده نشده جز گوگولیت محض و گوگولیت محض و گوگولیت محض. فقط به خاطر گوگولی بودن تا اینجا اومده بالا. اگر یه مقدار گیم‌پلی و داستان هم داشته باشه، می‌تونه
تا حد بازی سال من بره بالا:دی

۳- Mass Effect: Legendary Edition
سلطان نسل هفت داره به نسل هشت (و عملاً نه) وارد میشه. آخرین و درخشان‌ترین نوری که از بایوور اومد و بعدش حضرات به سمت سیاه‌چاله تاریکی حرکت کردن
و رقیب آرای باطله شدن متاسفانه:-<
این یکی از با ارزش ترین کالکشن‌های سالیان اخیره. یه چیزی در حد Halo: MCC

۴- Persona 5 Strikers
کل درگیری من با سری پرسونا، دیدن انیمه پرسونا ۴، مقداری بازی کردن (دراپ کردن در واقع) پرسونا ۳ و ۲ ساعت هم پرسونا پنج روی PS3 بوده.
کینه خاصی از پرسونا ندارم:دی فقط بد روزگار بوده که اوضاع رو این طور رقم زده. حس می‌کنم می‌تونم با P5S ورود طوفانی داشته باشم:دی
به خصوص که روی PC هم میاد و چند سالیه که Proud PC Master Race تبدیل شده به Kawaii PC WEEB Race و جداً بعد از سوییچ
بهترین پلتفرم ویب بازیه:دی البته دیدگاه‌هایی هم هست که سوییچ رو در جایگاه دوم می‌دونه:> (@Z-fan)

۵- Hitman 3
سلطان کچل‌ها رفیق دوره دبیرستان منه. با هم می‌رفتیم دختر مردم رو نجات می‌دادیم و جنازه رو می‌انداختیم توی یخچال بالای رستوران. هر شماره‌اش برای من خواستنیه.

۶- Nier Replicant ver.1.22474487139
مواجهه اول من با سیر نیر و به طریق اولی با Drakensang ها برمی‌گرده به نیر اولی و پرفورمنس داغونش رو PS3. اونم وقتی که اکشنم با گاو و جاپونی‌بازی رو با ال‌شادای
ارضا کرده بودم. نتیجه این که به نظرم چیز زباله‌ای اومد و رفت توی زباله‌دان تاریخ:دی
سال‌ها بعد اساتید پلاتینوم در محضر تارو-چان اوتوماتا رو تحویل دادن و نظرم الآن عوض شده. مشتاقانه منتظر ورود به ورژن جدید هستم.

۷- Sky: Children of the Light
بچه‌های TGC بعد از این که از چتر حمایت سونی خارج شدن، یه جورایی کلاً از رادار خارج شدن. اما سابقه‌کاری شون و همین طور بازی‌ بعدی‌شون روی iOS‌ (که منم بازیش نکردم)
نشون میده هنوز DNA خودشون رو حفظ کردن و هرچیزی که ازشون متساعد بشه رو باید استشمام کرد. حالا هم این بازی داره خارج از پلتفرم موبایل میاد و وقتشه که بریم سراغش.

۸- Braid Anniversary Edition
یکی از اون بازی‌هایی که دوره‌اش گذشته و این بازی‌ها مال زمان سگا بودن و از این چرندیات.
شاهکار بی‌تکرار جاناتان بلو که خودش هم دیگه نتونست تکرارش کنه (البته ویتنس بازی بدی نیست). بازی‌ای که مفهوم ایندی رو برد بالا و مغزهای بسیاری رو ذوب کرد.
خیلی کم بازی‌هایی هستن که ساختار شکن باشن. برید کاملاً از نظر گیم‌پلی و نحوه داستان‌گویی و مکانیک‌هاش ساختارشکن بوده.
بدون شک بعد از ۱۲ سال، تجربه دوباره برید کاملاً ارزشمنده و بهبودهایی هم که ارائه میدن اون رو ارزشمندتر می‌کنه.

9- The Stanley Parable: Ultra Deluxe
اونایی که با استنلی آشنا هستن می‌دونن با چی طرفن. اونایی هم که با استنلی آشنا نیستن، همین الآن برن آشنا بشن:دی
من بازی رو با این دید که بلاگ‌نویس‌ها بی‌خودی گنده‌اش کردن شروع کردم و اتفاقا چند دقیقه اولش خیلی احمقانه بود.
بعدش اما... چند ماه کاملاً در مقام بی‌نیازی از اپیلاسیون بودم.

10- Halo Infinite
نمی‌تونم بگم فن هیلو هستم یا شوتر بازم. اما عاشق داستان‌های سای-فای فضایی و این چرت و پرت‌هام:دی
و خوب سری هیلو واقعاً داستان خوبی داره (البته نه در مقایسه با یه بازی RPG:دی) که از قضا با گیم پلی عالی هم همراه بوده.
اگر نمایش کافوری اخیر (که هر گرمی‌ای رو سرد می‌کرد) نبود، رتبه بالاتری براش در نظر می‌گرفتم.

و اما اسامی شایسته نامبردن هم 12 Minutes هست با کست خفنش و البته ایده جالب و It Takes Two برادرمون استاد یوسف فارس ملقب به FO که توی TGA گیم پلی خیلی جالبی داشت.

رتبه اول واقعی هم باید GOW‌ می‌بود که متاسفانه بعیده ۲۰۲۱ بیاد. اگر توی ۲۰۲۱ میاد که رتبه اول من GOW‌ـه و بقیه می‌تونن برن استراحت کنن:>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or