رای‌گیری مورد انتظارترین بازی سال 2024 از نگاه کاربران بازیسنتر

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
2024.jpg

درود.
طبق سنت هر ساله‌ی انجمن بازیسنتر دوباره با رای‌گیری موردانتظارترین بازیهای سال آینده خدمتتون هستیم.
بریم سر اصل مطلب و مهمترین نکته که هر سال تکرار میکنم: این رای‌گیری رو به عنوان یه مسابقه و رقابت بین بازیهای شرکت محبوبتون و بقیه نبینید و واقعا عنوانی که بهش علاقه دارید رو انتخاب کنید.

قوانین و راهنمای شرکت در رای‌گیری:
1. می‌توانید تا حداکثر 10 بازی را انتخاب کنید.
2. لیست را به گونه‌ای بنویسید که ترتیب آن مشخص باشد.
3. هر بازی فقط می‌تواند یکبار در لیست ذکر شود.
4. همه‌ی بازیهای لیست باید برای عرضه در سال 2024 تایید شده باشند.
5. اگر عنوان جدیدی تا پایان رای‌گیری معرفی شود و یا تاریخ عرضه‌ی عنوانی برای 2024 مشخص شود، می‌توانید از آن در لیست خود استفاده کنید.
6. رای‌گیری در روز آخر دسامبر به پایان می‌رسد و قبل از آن می‌توانید لیست خود را ویرایش کنید.
7. توصیه می‌شود کمی درباره‌ی انتخاب‌های خود توضیح دهید و حتی تعدادی عنوان را خارج از لیست معرفی کنید.
8. رای کاربرانی که کمتر از یک ماه سابقه فعالیت در انجمن را دارند، به دلیل جلوگیری از سواستفاده شمارش نمیشود.
9. خیلی راحت می‌توانید در مورد انتخاب دیگران به بحث و تبادل نظر بپردازید لطفا سعی کنید از ترول و بحث‌های کلیشه‌ای خودداری کنید تا یک رای‌گیری سالم و به دور از درگیری لفظی رو شاهد باشیم.

نحوه‌ی تقسیم امتیازها:
بازی اول: 4 امتیاز
بازی دوم: 3 امتیاز
بازی سوم: 3 امتیاز
بازی چهارم: 2 امتیاز
بازی پنجم: 2 امتیاز
بازی ششم: 2 امتیاز
بازی هفتم: 1 امتیاز
بازی هشتم: 1 امتیاز
بازی نهم: 1 امتیاز
بازی دهم: 1 امتیاز

بازیهای غیرقابل‌قبول:
1. دموها
2. DLCها
3. عناوینی که برای 2024 تایید نشده‌اند مثل: Wolverine، Fable و غیره.
4. عناوینی که بصورت رسمی معرفی نشده‌اند مثل Call of Duty جدید و FIFA جدید و هر بازی سالانه دیگه که هنوز معرفی نشدن.
توجه »» اگه یه بازی غیرقابل قبول رو توی لیست خودتون بیارید، از لیستتون خط می‌خوره و امتیازش به گزینه‌ی بعدی میرسه.
منبع بازیهای سال 2024:
(لطفا حتما قبل از رای‌گیری این لیست رو مشاهده کنید چون ممکنه در مورد بعضی از بازیها حضور ذهن نداشته باشید)

2024 in video games - Wikipedia

(ویکیپدیا هم حتی ممکنه چندتا بازی رو به اشتباه تو لیست نذاشته باشه! پس منابع دیگه هم چک کنید!)
تاپیک و برندگان سالهای گذشته‌ در بازیسنتر: (به تاپیک سالهای گذشته سر بزنید ببنید واسه چه بازیهایی هیجان‌زده بودید و چه بازیهایی توی لیست امسالتون هم دوباره حضور دارن :D)

رای گیری مورد انتظارترین بازی 2016 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌ گیری مورد انتظارترین بازی 2017 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای گیری مورد انتظارترین بازی 2018 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2019 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2020 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2021 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2022 از نگاه کاربران بازیسنتر

اگه سوال یا ابهامی در مورد نحوه‌ی برگزاری و انجام رای‌گیری دارید حتما بپرسید.
رای‌گیری از همین‌ الان شروع میشه تا آخرین روز دسامبر ادامه داره...شمارش رای‌ها هم بلافاصله پس از پایان رای‌گیری شروع میشه و نتایج هم در روزهای ابتدایی سال 2024 اعلام میشه.

نتایج:
10 - Frostpunk 2
27

9 - Black Myth: Wukong
32

8 - Warhammer 40,000: Space Marine 2
35

7 - Prince of Persia: The Lost Crown
41

6 - Rise of the Ronin
49

5 - Avowed
52

4 - Final Fantasy VII Rebirth
62

3 - Star Wars Outlaws
67

2 - Senua's Saga: Hellblade II
78

1 - Dragon’s Dogma II
85

آخرین ویرایش:
1- Silent Hill 2 Remake
2- Age of Mythology: Retold
3- Contra: Operation Galuga
4- Dragon's Dogma 2
5- NFS MW Remake
6- King Arthur: Knight's Tale (Console)
7- Brothers: AToTS Remake
8- PoP
9- Rise of the Ronin
10- Braid

برای من حقیقتا مهم ترین اولویت در انتخاب بازی، کیفیت وسلیقه است، بنابراین فرقی نمیکنه برام ریمیک یا ریمستر یا ...
چون اگه بازی خفن و سلیقه ام باشه، عملا هیچ وقت ازش خسته نمیشم و همیشه براش ذوق دارم، دیگه حالا اگه تکرار یک سری از بهترین بازی های زندگیم بعد حدود 20 سال (سایلنت هیل و ان اف اس و میتولوجی) باشه که رسما پرواز میکنم، یا مثلا تکرار یک شاهکار مثل Braid، (2 تای اولی تو لیست هم گویا رلیزدیت ندارن، اما خیلی بهشون میخوره 2024 بیان)

مسلما با توجه به سیل بازی هایی که هر سال میاد، اینا فقط گوشه ای از بازی هایی هست که منتظرشونم و بازی های زیادی هستن که هنوز حتی باهاشون اشنا نیستم که منتظر باشم... و قطعا در اینده ازشون خوشم میاد و جز بهترین هام میشن... (

*اخرین ما پارت 2 ریمستر قطعا یکی از مورد انتظارترین هامه و میترکونمش (نسخه اصلی هم دی وان ترکوندم)، اما چون ریمستر هست و 2-3 سال بیشتر از نسخه اصلی نگذشته، و همچنین 10 تا انتخاب بیشتر نمیتونستم بکنم، دیگه تو لیست نیومد، وگرنه راحت رتبه 2 رو میگرفت...

این بازی جدید که اسم پرنس اف پرشیا روش گذاشتن هم باید بیاد ببینم چیه، با این حال چون از کودکی و دوران سگا و پی سی های زغالی، فن سری بودم، تو لیست قرار دادمش چون در هر صورت میزنم ببینم چیه...

*سوییچ داران هم خوش به حالشون، چون قراره یکی از بهترین نقش افرینی های تاریخ (Kingdom Come: Deliverance) رو بزنن به بدن.. بازیی با متای پایین، اما شاهکار برای گیمر های نقش افرینی باز... (اول ذوق کردم فکر کردم قراره اپدیت نکست جن بگیره، که بعد دیدم نه، قراره برای سوییچ بیاد..)

** فراست پانک هم جا نشد..

آخرین ویرایش:
از اون تاپیک های مورد علاقه من :D

1-like a dragon infinite wealth یا به عبارتی همون یاکوزا 8 خودمون .قبل از اینکه دموشو بازی کنم شاید پنجم ششم بود تو لیستم الان با قدرت اوله .بازی همه چی داره از گیم پلی لذت بخش تا مینی گیم های مفرح و شخصیت های دوست داشتنی.

2-rise of ronin مگه میشه تیم نینجا بازی بسازه ادم بازیش نکنه .یکم تریلر اخرشون از نظر گرافیکی دانگرید شده بود ولی خب کی بازی های تیم نینجا را برای گرافیک بازی میکنه

3-ff7 remake part 2 همون ریبرث واقعا بازی اپیکه تو پیش نمایش گیم اینفرمر هم که دیروز خبرش اومد بازی بالای 100 ساعت کانتنت داره.

4-granblue fantasy relink سال 2024 برای هرکی بازی نداشته باشه برای ما ژاپنی دوستای جی ار پی جی باز بهشته

5- persona 3 reload دقیقا همون بالایی

6-prince of persia lost crown تو حالت عادی توی 10 تای اولم نبود اما وقتی فهمیدم بازی زیرنویس و دوبله فارسی داره هایپم براش چند برابر شد.
7-tekken 8 دوران نوجوونی عاشق تکن بودم الان علاقم کمتر شده ولی خب نه اونقدر که توی لیستمم نباشه.

8-silent hill 2 remake بازی تاریخ رسمی 2024 هنوز نداره ولی بالای 90 درصد ریلیز میشه .

9-black myth wukong یه سولزبورن چینی حدسم میگه بازی در حد نمایشاش خفن نیست ولی منتظرشم .

10-alone in the dark اینم به نظرم از نظر گیم پلی ضعیفه و فکر نکنم متای خوبیم بگیره ولی چون زیرنویس فارسی داره براش مشتاقم.

یکسری بازی هم مثل سیلک سانگ و استلار بلید هم هست که به نظر 2024 اومدنشون قطعیه ولی چون رسمی اعلام نشده تو لیستم نیستن

1. Dragon's Dogma 2
2. Silent Hill 2 Remake
3. Star Wars Outlaws
4. Final Fantasy VII Rebirth
5. Black Myth : Wukong
6. Rise of the Ronin

مهم ترین بازی هایی که از همه بیشتر هایپم براشون ایناس، قطعا چندتا بازی خوب ایندی هم خواهیم داشت، به علاوه بازی های دیگه 👌

آخرین ویرایش:
1- Warhammer 40k: Space Marine 2
ایشون با نمایش هایی که تا الان داشته، بعید نیست سال بعد GOTY هم بشه :دی نسخه یک اش از جذاب ترین گیم هایی بود که تا حالا بازی کردم و هر 2-3 سال یه بار میرم دوباره سراغش و یه بار دیگه میزنمش :دی
2-Dragon's Dogma 2
3-Princess Peach: Showtime!
نظر ملت بعد تریلر بازی پیچ خیلی ضد و نقیض بودش، ولی من که خیلی ازش خوشم اومد، امیدوارم بترکونه.
4-Black Myth: WuKong
از اولین تریلرش تا الان هرچی نشون دادن خفن بوده، ولی حس میکنم سر کاریم :دی
5-Star Wars: Outlaws
با اینکه تریلرش خیلی خفن بود، ولی با بازی یوبیسافت طرفیم و جون به جونش کنیم توی تریلر ها همیشه دروغ میگه :دی

1. Hellblade 2
2. Avowed
3. Stalker 2
4. Wolf among us 2
5. Lollipop Chainsaw repop
Stalker 2 امسال میاد؟ اگه اره که حتما یکی از بهترین بازی هامه و تو لیستمم جای Braid رو میگره و میاد جز 5 تای اول؛ اخ اخ چه خفن میشه امسال بیاد...

ولف امانگ اس و کلا بازی های هم سبکشم خیلی دوست دارم...

1. Elden Ring DLC Shadow of the Erdtree
2. تمام بازی‌هایی که تو 2023 تجربه نکردم و افتادن برا 2024:|:D تعدادشون هم بالاس ماشالا. Baldur's Gate 3, Alan Wake 2, Spider-Man 2, Starfield, Cyberpunk 2077 Phantom Liberty, Cocoon, Diablo IV, Armored Core IV, Forza Motorsport, Hogwarts Legacy و...
خلاصه چیزی که بقیه تو 2023 تجربه کردن رو من قراره 2024 تجربه کنم:D

1. Elden Ring: Shadow of the Erdtree (با احترام به زننده تاپیک ولی اهمیت نمیدم اگه واجد شرایط نیست و میذارمش رتبه نخست! :D)
  2. Dragon's Dogma 2
  3. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
  4. Rise of the Rōnin
  5. Black Myth: WuKong
  6. Avowed
  7. Senua's Saga: Hellblade II
  8. Call of Duty: Black Ops Gulf War
  9. Warhammer 40,000: Space Marine 2
  10. Hades II

آخرین ویرایش:
Stalker 2 امسال میاد؟ اگه اره که حتما یکی از بهترین بازی هامه و تو لیستمم جای Braid رو میگره و میاد جز 5 تای اول؛ اخ اخ چه خفن میشه امسال بیاد...

ولف امانگ اس و کلا بازی های هم سبکشم خیلی دوست دارم...
والا گفتن چهار ماه اول ۲۰۲۴ میاد. حالا اگر دوباره تاخیر نخوره.

• Like
Reactions: MrElectricWizard

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or