رای‌گیری مورد انتظارترین بازی سال 2022 از نگاه کاربران بازیسنتر

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
videogamesreleasecalendar2022.jpg

درود...
طبق سنت هر ساله‌ی انجمن بازیسنتر دوباره با رای‌گیری موردانتظارترین بازیهای سال آینده خدمتتون هستیم. امسال هفتمین سالی هست که این رای‌گیری انجام میشه. با اینکه توی این 7 سال خیلی چیزا عوض شده ولی آینده صنعت بازی مثل همیشه روشنه و سال آینده میلادی یعنی 2022 قراره پر از بازیهای جذاب و لحظات شگفت‌انگیز باشه.
خب بریم سر اصل مطلب و مهمترین نکته که هر سال تکرار میکنم: این رای‌گیری رو به عنوان یه مسابقه و رقابت بین بازیهای شرکت محبوبتون و بقیه نبینید و واقعا عنوانی که بهش علاقه دارید رو انتخاب کنید.

قوانین و راهنمای شرکت در رای‌گیری:
1. می‌توانید تا حداکثر 10 بازی را انتخاب کنید.
2. لیست را به گونه‌ای بنویسید که ترتیب آن مشخص باشد.
3. هر بازی فقط می‌تواند یکبار در لیست ذکر شود.
4. همه‌ی بازیهای لیست باید برای عرضه در سال 2022 تایید شده باشند.
5. اگر عنوان جدیدی تا پایان رای‌گیری معرفی شود و یا تاریخ عرضه‌ی عنوانی برای 2022 مشخص شود، می‌توانید از آن در لیست خود استفاده کنید.
6. رای‌گیری در روز آخر دسامبر به پایان می‌رسد و قبل از آن می‌توانید لیست خود را ویرایش کنید.
7. توصیه می‌شود کمی درباره‌ی انتخاب‌های خود توضیح دهید و حتی تعدادی عنوان را خارج از لیست معرفی کنید.
8. رای کاربرانی که کمتر از یک ماه سابقه فعالیت در انجمن را دارند، به دلیل جلوگیری از سواستفاده شمارش نمیشود.
9. خیلی راحت می‌توانید در مورد انتخاب دیگران به بحث و تبادل نظر بپردازید لطفا سعی کنید از ترول و بحث‌های کلیشه‌ای خودداری کنید تا یک رای‌گیری سالم و به دور از درگیری لفظی رو شاهد باشیم.

نحوه‌ی تقسیم امتیازها:
بازی اول: 4 امتیاز
بازی دوم: 3 امتیاز
بازی سوم: 3 امتیاز
بازی چهارم: 2 امتیاز
بازی پنجم: 2 امتیاز
بازی ششم: 2 امتیاز
بازی هفتم: 1 امتیاز
بازی هشتم: 1 امتیاز
بازی نهم: 1 امتیاز
بازی دهم: 1 امتیاز

بازیهای غیرقابل‌قبول:
1. دموها
2. DLCها
3. عناوینی که برای 2022 تایید نشده‌اند مثل: Avowed، Marvel's Wolverine، Beyond Good & Evil 2 و غیره.
4. عناوینی که بصورت رسمی معرفی نشده‌اند مثل Call of Duty جدید و FIFA جدید و هر بازی سالانه دیگه که هنوز معرفی نشدن.
توجه »» اگه یه بازی غیرقابل قبول رو توی لیست خودتون بیارید، از لیستتون خط می‌خوره و امتیازش به گزینه‌ی بعدی میرسه.
منبع بازیهای سال 2022:
(لطفا حتما قبل از رای‌گیری این لیست رو مشاهده کنید چون ممکنه در مورد بعضی از بازیها حضور ذهن نداشته باشید)

تاپیک و برندگان سالهای گذشته‌ در بازیسنتر: (به تاپیک سالهای گذشته سر بزنید ببنید واسه چه بازیهایی هیجان‌زده بودید و چه بازیهایی توی لیست امسالتون هم دوباره حضور دارن :D)

اگه سوال یا ابهامی در مورد نحوه‌ی برگزاری و انجام رای‌گیری دارید حتما بپرسید.
رای‌گیری از همین‌ الان شروع میشه تا آخرین روز دسامبر ادامه داره...شمارش رای‌ها هم بلافاصله پس از پایان رای‌گیری شروع میشه و نتایج هم در روزهای ابتدایی سال 2022 اعلام میشه.

نتایج:

امتیازات کامل:
God of War Ragnarok 274
Elden Ring 220
Starfield 184
Horizon II: Forbidden West 157
S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chernobyl 107
Dead Space 78
Hogwarts Legacy 68
A Plague Tale: Requiem 65
Dying Light 2: Stay Human 48
Gran Turismo 7 48
Suicide Squad: Kill The Justice League 46
Untitled The Legend of Zelda Breath of the Wild Sequel 45
Cyberpunk 2077 (PS5 & XSX|S) 32
Gotham Knights 26
The Callisto Protocol 24
Bayonetta 3 22
Redfall 19
Sifu 19
Replaced 17
Stray 16
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge 13
Saints Row 10
Ghostwire Tokyo 8
Little Devil Inside 8
Uncharted: Legacy of Thieves Collection 8
Forspoken 8
Baldur's Gate III 8
Evil West 7
Weird West 7
Scorn 7
Somerville 7
Sonic Frontiers 7
Kirby and the Forgotten Land 6
The Outlast Trials 5
ELEX II 5
The Witcher 3 Wild Hunt (PS5 & XSX|S) 5
Granblue Fantasy: Relink 5
MultiVersus 4
Total War: Warhammer III 4
God of War (PC) 4
The Last Cube 4
The Day Before 4
Tiny Tina's Wonderlands 4
Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin 3
System Shock 3
Homeworld 3 3
Salt and Sacrifice 3
Bushiden 3
Warhammer 40000 Darktide 3
Splatoon 3 3
Metal Slug Tactics 2
Marvel's Midnight Suns 2
The Anacrusis 2
ARC Raiders 2
Tom Clancy's Rainbow Six Extraction 2
Dwerve 2
Tunic 2
Planet of Lana 2
The Dark Picture's Anthology: Devil in Me 2
Triangle Strategy 2
Vampire: The Masquerade – Swansong 2
Sniper Elite 5 2
AI: The Somnium Files – Nirvana Initiative 2
Final Fantasy VII: Ever Crisis 2
Prince of Persia The Sands of Time Remake 2
The Stanley Parable Ultra Deluxe 2
Test Drive Unlimited Solar Crown 2
Life is Strange Remastered Collection 1
Lego Star Wars: The Skywalker Saga 1
Syberia The World Before 1
Shadow Warrior 3 1
Lost Soul Aside 1
Alaskan Truck Simulator 1
The Lord of the Rings: Gollum 1
Evil Dead: The Game 1
Abandoned 1
آرای باطله: 0 ! :D

آخرین ویرایش:
2022 سال عرضه بازی‌های جذاب هست ، اونقدر بازی هست که رتبه بندیشون خیلی سختتره
1. Starfield
بدون شک منتظر دستپخت جدید بتسدا هستم ، هر Dev Diary از بازی که میاد هایپم واسه بازی بیشتر و بیشتر میشه ، تم بازی هم خیلی خاص میزنه و بنده هم عاشق Space ، خلاصه که Skyrim in space :x
2. A Plague Tale: Requiem
بازی اول خیلی خوب بود و عاشق داستان خواهر و برادر شدم و منتظر داستان جدید Amicia و Hugo هستم ، تریلرهاش نوید یک بازی با گیم پلی بهتر نسبت به نسخه اول میده و Asobo هم که استویو دوست داشتنی هست
3. Elden Ring
شاهکاری دیگر از استاد ، چه خاطره ها که با DS3 نداشتم ، این میاد که جای اون رو هم بگیره
4. God of War Ragnarok
حماسه ای دیگر با کریتوس
5. Dying Light 2
پارکور و زامبی کشی ، دو ترکیب محشر ، Techland فرمول موفقی رو تو نسخه قبلی پیدا کرد و یه پشتیانی جانانه کرد ، نسبت به گیم پلی E3 2018 و گزارشات جدایی از استودیو هایپم رو کمتر کرده ولی احتمالا بازم بازی خوبی بشه
6. The Outlast Trials
2 نسخه قبلی یکی از بهترین بازی های ژانر خودشون بودن و منتظر ادامش هستم ، به عشق شب بیداری های جدید:x
7. Splatoon 3
با اینکه میدونم احتمالا نسبت به بقیه کمتر بازی کنم ولی عاشق Splatoon هستم
8. Lego Star Wars: The Skywalker Saga
خوره بازی های لگو ، تریلرهاش خیلی خوب بودن
9. Dead Space
عاشق نسخه اول هستم و خیلی عنوان آندرریتدی هست، با اینکه سابقه استودیو سازنده اونقدرم درخشان نیست ولی منتظر این ریمیک هستم ، اگه Visceral Games رحمت الله میساخت رتبش بالاتر میشد ، تازه فکر نمیکنم سال بعد منتشر بشه
10. Suicide Squad
منتظر بازی بودم و هستم ولی گیم پلی آخر قشنگ زد تو ذوقم وگرنه هرچه از راکستدی رسد نیکوست

نمیشد به ایناهم اشاره نکرد ، تو لیست هم نذاشتم چون یا تاریخ عرضه ندارن یا سازنده اطلاعات زیادی نداده ولی ایناهم Honorable Mention
Little Devil Inside ، Silksong ، REPLACED ، Somerville ، Redfall

آخرین ویرایش:
حالا درسته که رتبه یک رو به راگناروک دادم ولی حقیقا برای The Day Before بیشتر هایپم ببینیم بعد از عمری ی سوروایوال آنلاین درست حسابی گیرمون میاد یا اینم میزنه جاده خاکی بتل رویالش می کنه :D

1- God Of War Ragnarok
2- The Day Before
3- Stalker 2 Heart of Chernobyl
4- Starfield
6-A Plague Tale Requiem
7- Elden Ring
8- Hogwarts Legacy
9- Stray
10- Dying Light 2 Stay Human

سال 2022 از اون سالهای لعنتی جذابه که آدم تو خیالش هم نمیتونه تصور کنه. باعث و بانیش هم کروناست که باعث شده پروسه تولید طولانی تر بشه و خیلی بازیها تاخیر بخورن و بیفتن امسال.
در هر صورت منِ بدبین مثل همیشه نمیتونم باور کنم این همه بازی مهم امسال منتشر بشه ولی به قول معروف 2022 با تاخیراشم جذابه:D

1- STARFIELD
2- REPLACED
3- STALKER 2
4- ELDEN RING
5- HOGWARTS LEGACY
6- ARC RAIDERS
7- GHOSWIRE TOKYO
8- REDFALL
9- A PLAGUE TALE REQUIEM
10- ...
آخری انتخاب نکردم پایان باز باشه :D

1. The Callisto Protocol
2. God of War Ragnarök
3. Suicide Squad: Kill the Justice League
4. The Elden Ring
5. The Outlast Trials

یه سری عناوین دیگه هستن که خیلی مورد انتظار نیستن ولی بعدا حتما تجربشون میکنم.
Dying Light 2 ,Horizon Forbidden West , Hogwarts Legacy , The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me, Dead Space Remake

میدونم لیست عامه پسندی نیست.

1. Elex 2
  2. Total War Warhammer III
  3. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
  4. Dying Light 2 Stay Human
  5. Starfield
  6. Horizon Forbidden West
چقدر لیست دوستان شبیه هم هستش ، که البته مشکلیم نداره همه می تونن هر سلیقه ای داشته باشن ، به نظرم همین باعث میشه خیلی از سازنده ها دیگه تنوع نمی دن چون سلیقه رو میدونن دیگه چی هست.

1-elden ring نیاز به معرفی نداره :D

2-starfield یه rpg خفن مثل اسکایرم فقط در فضا:D:-bd

3-gow r نیاز به معرفی نداره:D

4- dying light 2 امیدوارم یکم بهتر از نسخه اول optimize شده باشه:D

5-Horizon Forbidden West نسخه اولش که فوق‌العاده بود:-bd

6-bayonetta 3 نمیدونم چطوری قراره بازیش کنم :D اما واقعا این سری از بازیهای مورد علاقه ام هست.

7-dead space remake نسخه اصلیش خیلی که عالی بود ببینیم این بازی چی میشه:D

عجب سال خفنی عه:D

به ترتیب اولویت برای من :
1- Dying Light 2 Stay Human
نسل قبل دو بازی بشدت آندرریتد داشتیم مدمکس و داینگ لایت. ادامه هرکدوم از اینها بدون شک بیشترین اولویت رو برام داره . امیدوارم بازی خوبی باشه.
2- Hogwarts Legacy
نمیدونم نتیجه کار چی از اب درمیاد ولی فقط پرسه زدن در هاگوارتز و اطرافش میتونه من رو برای دادن رتبه دو مورد انتظار ترین بازی متقاعد کنه. محیط و اتمسفر هاگوارتز اونقدر برام مهمه که باعث شد ضد حالی مثل استفاده از چوبدستی برای جادو در سری هری پاتر رو بتونم نادیده بگیرم.
3- Starfield
چی بهتر از اینکه سازنده اسکاریم یه بازی بزرگ میخواد منتشر کنه. با وجود اینکه ستینگ فضایی زیاد مورد علاقه ام نیست ولی اسم بتزدا برای جذب شدن کافیه.
4- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
شماره اول این بازی در زمان خودش حد نهایت اتمسفر بود و امیدوارم بتونه اینبار هم تکرارش کنه.
5- Elden Ring
با وجود اینکه از تمامی کارهای میازاکی بشدت خوشم میومد ولی سکیرو ناامیدم کرد. امیدوارم با الدن رینگ دوباره به حس و حال قبلی برگردم.
6- Tiny Tina's Wonderlands
من با ذهنیت dic عالی Assault on Dragon Keep سراغ این بازی میرم و اگر در همون حال و هوا باشه راضی ام.
7- A Plague Tale: Innocence
شماره قبلی با وجود ایراداتی که داشت عالی بود. این شماره هم میتونه همون جذابیت رو تکرار کنه.

یه سری بازی هم هست که بخاطر نداشتن کنسول وارد لیست نشدن مثل Breath of the Wild 2 و God of war Ragnarok و Horizon Forbidden West که البته اگر امکان بازی هم داشتم به رتبه های بالا نمیرسیدن و 5 به بعد و این حدود قرار میگرفتن.

ادیت : Tiny Tina's Wonderlands رو فراموش کرده بودم اضافه کنم.

بساط NFT و متاورس و این مزخرفات رو ریختن تو بازی
میتونی تبدیل به متاهیومن (MetaHuman) شی تو متاورس بازی =))=))
WTF is happening
بعد از انتقادهای فراوان مثل اینکه قضیه این NFT ها لغو شده

بر اساس بازخوردی که دریافت کردیم، تصمیم گرفتیم تا هر مورد مربوط به NFT را در بازی S.T.A.L.K.E.R. 2 لغو کنیم. منافع هواداران و بازیکنان ما در اولیت اصلی قرار دارد. ما این بازی را با هر هزینه‌ای که نیاز باشد، برای شما مخاطبان می‌سازیم تا از آن لذت ببرید. اگر شما اهمیت می‌دهید، ما هم اهمیت می‌دهیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or