رای‌گیری مورد انتظارترین بازی سال 2022 از نگاه کاربران بازیسنتر

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
videogamesreleasecalendar2022.jpg

درود...
طبق سنت هر ساله‌ی انجمن بازیسنتر دوباره با رای‌گیری موردانتظارترین بازیهای سال آینده خدمتتون هستیم. امسال هفتمین سالی هست که این رای‌گیری انجام میشه. با اینکه توی این 7 سال خیلی چیزا عوض شده ولی آینده صنعت بازی مثل همیشه روشنه و سال آینده میلادی یعنی 2022 قراره پر از بازیهای جذاب و لحظات شگفت‌انگیز باشه.
خب بریم سر اصل مطلب و مهمترین نکته که هر سال تکرار میکنم: این رای‌گیری رو به عنوان یه مسابقه و رقابت بین بازیهای شرکت محبوبتون و بقیه نبینید و واقعا عنوانی که بهش علاقه دارید رو انتخاب کنید.

قوانین و راهنمای شرکت در رای‌گیری:
1. می‌توانید تا حداکثر 10 بازی را انتخاب کنید.
2. لیست را به گونه‌ای بنویسید که ترتیب آن مشخص باشد.
3. هر بازی فقط می‌تواند یکبار در لیست ذکر شود.
4. همه‌ی بازیهای لیست باید برای عرضه در سال 2022 تایید شده باشند.
5. اگر عنوان جدیدی تا پایان رای‌گیری معرفی شود و یا تاریخ عرضه‌ی عنوانی برای 2022 مشخص شود، می‌توانید از آن در لیست خود استفاده کنید.
6. رای‌گیری در روز آخر دسامبر به پایان می‌رسد و قبل از آن می‌توانید لیست خود را ویرایش کنید.
7. توصیه می‌شود کمی درباره‌ی انتخاب‌های خود توضیح دهید و حتی تعدادی عنوان را خارج از لیست معرفی کنید.
8. رای کاربرانی که کمتر از یک ماه سابقه فعالیت در انجمن را دارند، به دلیل جلوگیری از سواستفاده شمارش نمیشود.
9. خیلی راحت می‌توانید در مورد انتخاب دیگران به بحث و تبادل نظر بپردازید لطفا سعی کنید از ترول و بحث‌های کلیشه‌ای خودداری کنید تا یک رای‌گیری سالم و به دور از درگیری لفظی رو شاهد باشیم.

نحوه‌ی تقسیم امتیازها:
بازی اول: 4 امتیاز
بازی دوم: 3 امتیاز
بازی سوم: 3 امتیاز
بازی چهارم: 2 امتیاز
بازی پنجم: 2 امتیاز
بازی ششم: 2 امتیاز
بازی هفتم: 1 امتیاز
بازی هشتم: 1 امتیاز
بازی نهم: 1 امتیاز
بازی دهم: 1 امتیاز

بازیهای غیرقابل‌قبول:
1. دموها
2. DLCها
3. عناوینی که برای 2022 تایید نشده‌اند مثل: Avowed، Marvel's Wolverine، Beyond Good & Evil 2 و غیره.
4. عناوینی که بصورت رسمی معرفی نشده‌اند مثل Call of Duty جدید و FIFA جدید و هر بازی سالانه دیگه که هنوز معرفی نشدن.
توجه »» اگه یه بازی غیرقابل قبول رو توی لیست خودتون بیارید، از لیستتون خط می‌خوره و امتیازش به گزینه‌ی بعدی میرسه.
منبع بازیهای سال 2022:
(لطفا حتما قبل از رای‌گیری این لیست رو مشاهده کنید چون ممکنه در مورد بعضی از بازیها حضور ذهن نداشته باشید)

تاپیک و برندگان سالهای گذشته‌ در بازیسنتر: (به تاپیک سالهای گذشته سر بزنید ببنید واسه چه بازیهایی هیجان‌زده بودید و چه بازیهایی توی لیست امسالتون هم دوباره حضور دارن :D)

اگه سوال یا ابهامی در مورد نحوه‌ی برگزاری و انجام رای‌گیری دارید حتما بپرسید.
رای‌گیری از همین‌ الان شروع میشه تا آخرین روز دسامبر ادامه داره...شمارش رای‌ها هم بلافاصله پس از پایان رای‌گیری شروع میشه و نتایج هم در روزهای ابتدایی سال 2022 اعلام میشه.

نتایج:

امتیازات کامل:
God of War Ragnarok 274
Elden Ring 220
Starfield 184
Horizon II: Forbidden West 157
S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chernobyl 107
Dead Space 78
Hogwarts Legacy 68
A Plague Tale: Requiem 65
Dying Light 2: Stay Human 48
Gran Turismo 7 48
Suicide Squad: Kill The Justice League 46
Untitled The Legend of Zelda Breath of the Wild Sequel 45
Cyberpunk 2077 (PS5 & XSX|S) 32
Gotham Knights 26
The Callisto Protocol 24
Bayonetta 3 22
Redfall 19
Sifu 19
Replaced 17
Stray 16
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge 13
Saints Row 10
Ghostwire Tokyo 8
Little Devil Inside 8
Uncharted: Legacy of Thieves Collection 8
Forspoken 8
Baldur's Gate III 8
Evil West 7
Weird West 7
Scorn 7
Somerville 7
Sonic Frontiers 7
Kirby and the Forgotten Land 6
The Outlast Trials 5
ELEX II 5
The Witcher 3 Wild Hunt (PS5 & XSX|S) 5
Granblue Fantasy: Relink 5
MultiVersus 4
Total War: Warhammer III 4
God of War (PC) 4
The Last Cube 4
The Day Before 4
Tiny Tina's Wonderlands 4
Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin 3
System Shock 3
Homeworld 3 3
Salt and Sacrifice 3
Bushiden 3
Warhammer 40000 Darktide 3
Splatoon 3 3
Metal Slug Tactics 2
Marvel's Midnight Suns 2
The Anacrusis 2
ARC Raiders 2
Tom Clancy's Rainbow Six Extraction 2
Dwerve 2
Tunic 2
Planet of Lana 2
The Dark Picture's Anthology: Devil in Me 2
Triangle Strategy 2
Vampire: The Masquerade – Swansong 2
Sniper Elite 5 2
AI: The Somnium Files – Nirvana Initiative 2
Final Fantasy VII: Ever Crisis 2
Prince of Persia The Sands of Time Remake 2
The Stanley Parable Ultra Deluxe 2
Test Drive Unlimited Solar Crown 2
Life is Strange Remastered Collection 1
Lego Star Wars: The Skywalker Saga 1
Syberia The World Before 1
Shadow Warrior 3 1
Lost Soul Aside 1
Alaskan Truck Simulator 1
The Lord of the Rings: Gollum 1
Evil Dead: The Game 1
Abandoned 1
آرای باطله: 0 ! :D

آخرین ویرایش:
1- elden Ring
هرچی از سمت استاد بیاد اتوماتیک صدر جدوله و بقیه باید برای مقام های بعدی بجنگن :D
2- horizon forbindden west
با توجه به تغییراتی که داشته به نظرم یکی از بازیاییه که به شدت بوی گوتی میده :D شانس هورایزن و استارفیلد برا کسب این افتخار رو بیشتر از بقیه عناوین میدونم…
3- God of War Ragnarok
ادامه بازی سال ۲۰۱۸ که قراره به جذاب ترین پارت متالوژی نورث بپردازه :D قطع به یقین همراه شدن با کریتوس و پاره کردن خدایان نورث تو این نسخه قراره حسابی بهمون حال بده !
4- Starfield
چرا گذاشتمش اینجا با اینکه گفتم بوی گوتی میده ؟ چون هنوز چیز خاصی ندیدم و فقط اون حسه خوبه اخبارای دور و برش و ستینگ جالبش باعث شده اینجا قرارش بدیم…ولی با توجه به عناوین آخر بتزدا (فال اوت ۴ و ۷۶) یکم جلوی فوران هایپ خودمو میگیرم :D
5- dying light 2
نسخه اول یه بازی محشر با پشتیبانی طولانی مدت بوده و نسخه دوم تو همه زمینه ها بهتر به نظر میرسه و بشدت هم رو سیستم انتخاب ها و… مثل اینکه کار کردن! دلیلی هست که بین مورد انتظار ترین ها نباشه؟؟؟
6-Ghotam Knights
اگه خیلی روی بعد فان و کواپ بازی مانور ندن و بیشتر برن سمت داستان و مراحل رازآلود (مثل چیزی که تریلر آخرش نشون دادن) میتونه عنوان جذابی باشه . نسبت بهش دو دلم ولی خیلی منتظرشم !

1- Bayonetta 3
2- Starfield
3- God of War Ragnarok
4- Elden Ring
5- Horizon Forbiden West
6- Gotham Knights
7- Dead Space
8- STALKER 2
9- Warhammer 3 Total War
10- Suiside Squad Kill The Justice League

پ.ن : احتمالا 80% را مثل امسال وقت نمیکنم بازی کنم ولی دلی رای دادم. :D سال خفنیه ولی جدا

10- TUNIC
بالاخره بعد از سالها این بازی zelda-like تاریخ ریلیز گرفت:D همه چیز بازی جالب میزنه ایشالا که خوب از آب در بیاد
9- Horizon Forbidden West
نمایش های بازی نوید عنوانی خیلی عمیق تر و جذاب تر از شماره قبلی رو میده که برای من دلچسب نبود. گرافیک بازی بهترین چیزیه که تا بحال برای نسل بعد نمایش داده شده
8- Little Devil Inside
نمایش اخیرش با اون چیزی که من از بازی انتظار داشتم یکم متفاوت بود ولی با این حال همچنان میتونه چیز جذابی از آب در بیاد:D
7- Bayonetta 3
ادامه یکی از بهترین هک اند اسلش های تاریخ:D
6- Sonic Frontiers
تریلر بازی خیلی عجیب بود. سونیک در دنیای جهان باز با گرافیک رئالستیک! با اینکه میدونم به سونیک تیم هیچ اعتباری نیست، ولی باز نمیتونم منتظر این بازی نباشم. ایشالا گند نزنن دیگه:D
5- REPLACED
با اینکه چیز زیادی تا بحال ازش ندیدیم ولی همون چند ثانیه کافی بود تا عاشق دنیای بازی بشم:x امیدوارم بزودی نمایش های بیشتری از بازی ببینیم ولی خیلی بعیده امسال بیاد
4- Final Fantasy VII: Ever Crisis
طبق چیزی که ازش نشون دادن، ریمیک واقعی فف 7 اینه، نه اون آشغالی که پارسال به خوردمون دادن:D منتظر نمایش های بیشتر از بازیم
3- God of War Ragnarok
ادامه یک حماسه! داستان شماره قبلی کلا یه مقدمه بود برای راگناروک:D
2- Elden Ring
الدن رینگ شاید بزرگترین بازیی باشه که استاد میازاکی تا بحال ساخته. مخلوطی از بهترین های استاد یک جا باهم:D
1- The Legend of Zelda: Breath of the Wild sequel
ادامه بهترین بازی تاریخ:x نمیتونم صبر کنم تا باز در یه دنیای جذاب دیگه غرق بشم. فقط امیدوارم امسال بیاد قطعا:D

1- Starfield
گوتی 2022 با اقتدار

2- Stalker 2

3- Dead Space Remake

4-Cyberpunk Next Gen
روی سریز اکس دارمش ولی پچ نسل بعدیش با ری تریسینگ یه چی دیگه میشه

5-God Ragnarok
تریلرش توی ذوقم زد هیچ تغییری نداشت ولی خب کریتوسه دیگه بازیش میکنیم

اینا بازیهایی‌ان که به ذهنم رسید. احتمالا 10-15 تا دیگه هست که اگه یادم بیاد ممکنه بخوام جایگزین کنم.

1-The Last Cube (بهترین بازی تاریخ نسل بشر)
2-Multiversus (به خاطر سابزیرو و اسکورپیون. هر بازی‌ای که احتمال حضور کرکترهای MK توش باشه اتوماتیک مورد انتظار میشه، MK fan life :-?? )
3-Bushiden (بازی نینجایی مورد انتظارمون تو 2021 که افتضاح بود ببینیم این چه میکنه)
4-Sifu (کیفیت مبارزات تو Absolver واقعا بالا بود با تجربه ای که از اون کار به دست اوردن صددرصد عنوان خوبی در انتظارمونه)
5-Dwerve (توضیح یک خطی بازی رو ببینید من دیگه حرفی ندارم: Dwerve is a tower defense dungeon crawler RPG :D )
6-Suicide Squad: Kill the Justice League (به شرطی که آخر بازی به رسم عناوین راکستدی سوپرایز خوبی در کار باشه. میخوام بگم منظورم چه سوپرایزی هست، ولی میترسم حدسم درست از آب در بیاد :D )
7-Elden Ring
8-Starfield
9-God of War Ragnarök
10-A Plague Tale: Requiem

آخرین ویرایش:
1. Dead Space Remake

2. God of War: Ragnarok

3. Elden Ring

4. Hogwarts Legacy

5. Prince of Persia: The Sands of Time Remake

6. Horizon: Forbidden West

7. Life is Strange: Remastered Collection

8. Ghostwire: Tokyo

9. The Outlast Trials

10. بازی هایی که دوسِشون دارم ولی توی 2022 قرار نیست بیان. اصلا معلوم نیست کِی قراره بیان :| وگرنه 3تا بازی اولم توی لیست اینا میبودن :D Hollow Knight: Silk Song و Blasphemous و Alan Wake 2

سلام سال ۲۰۲۲ عجیب سالیه از لحاظ خفن بودن بازیهایی که قراره عرضه بشن بعید میدونم دیگه تکرار بشه...
۱. God of war ragnarok دنباله یکی از بهترین بازیهای تاریخ به خصوص اینکه شایعه شده زمان بازی حدود ۴۰ ساعته😍
۲. Horizon forbidden west از همه لحاظ نسبت به نسخه اول که اونم عالی بود پیشرفت کرده و طبق تریلر ها مشکلات قسمت اول کامل بر طرف شده
۳. Starfield تم بازی به شدت مورد علاقمه و امیدوارم طبق انتظار ظاهر بشه
۴. Stalker 2 نمایش بازی به شدت زیبا و نسل نهی میزد و فکر کنم از لحاظ بصری کاملا ارضا کننده باشه
۵. Hogwarts legacy که واقعا منتظرشم امیدوارم تاخیر نخوره و مثل فیلم هاش جادویی و جذاب باشه
۶. Elden ring حقیقتش خیلی دیگه حوصله بازی های خیلی سخت میازاکی رو ندارم ولی خوب اگه جوون تر بودم😁 احتمالا رتبش بالاتر بود
۷. Dying light 2 اینم یه بازیه باحال و متفاوت اول شخص هست که سیستم پارکورش جذابه
۸. Dead space remake زمان خودش یکی از بهترین اتمسفر هارو داشت و اگه طبق تریلر باشه فکر کنم یه ریمیک تمام عیار باشه
۹. Forspoken تریلر آخره بازی به شدت بد بود ولی خوب بازم خیلی کنجکاوم بدونم چه جور بازیی از آب در میاد😁
۱۰. Cyberpunk 2077 next gen با توجه به نظرات دوستان فعلا سمت بازی نرفتم تا ببینیم مشکلاتش تو نسخه نسل ۹ حل میشه یا نه واسه همین منتظرشم ببینم چه میکنه..

1. God of War Ragnarok
از تریلرش انتظار پیشرفت گرافیکی بیشتری داشتم نسبت به نسخه قبلی، گیمپلی که بنظرم هنوزم بهترین یا حداقل یکی از بهترینهاست حتی اگه دقیقا همون قبلی باشه.
چیزی که بنظرم میاد اینه که داستانش به مراتب از نسخه قبلی جذابتره.

2. Elden Ring
خیلی توضیح خاصی ندارم، ترکیب DarkSouls و Sekiro نمیشه منتظرش نبود.

3. Horizon Forbidden West
نسخه اول جزء بازیهایی نبود که خیلی دوست داشته باشم هر چند بازی خوبی بود. ولی این یکی برام کنجکاوی برانگیزه. پیشرفت خیلی زیادی از نظر گیمپلی و لول دیزاین توی
ویدیوهاش میبینم. از لحاظ داستانی هم امیدوارکننده‌تر از قبلی میبینمش. گرافیکش هم خیلی نظرم رو جلب کرده.
ضمن اینکه کلا خیلی کنجکاوم بدونم آیا بازی میتونه موفق بشه یا نه چون بنظرم این بازی که 2 ماه دیگه میاد بسیار تعیین کننده‌ست در خیلی از موارد :D

4. Starfield
من نه هیچوقت Elder Scrolls دوست داشتم نه Fallout ، هر کدوم هم بازی کردم با سلیقه‌م سازگار نبوده، بعید هم میدونم استارفیلد بتونه برام جذاب بشه، ولی بسیار بازی مهمی
هست و خیلی کنجکاوم بدونم چیه اصلا و قراره چه اتفاقی براش بیفته. اینم تعیین کننده‌ست خیلی :D

5. Cyberpunk 2077 Next-Gen
هنوز بازی نکردم و منتظر نسخه نسل جدید هستم، امیدوارم بالاخره بشه یه نسخه تمیز و پالیش شده رو ببینیم.

6. Gran Turismo 7
Sport نسخه‌ی آپدیت شده‌ش و چیزی که الان هست خیلی بازی خوبیه ولی کافی نیست، GT7 بنظرم آخرین فرصت سونی برای داشتن یک ریسینگ خیلی خوبه که بتونه
در برابر Forza‌ ی مایکروسافت حرفی واسه زدن داشته باشه وگرنه دیگه باید در سطح متوسط از GT صحبت کنیم.

7. Dead Space Remake
نسخه اصلی رو خیلی دوست داشتم و بنظرم بهترین بازی Horror نسل 7 بود در نتیجه خیلی مشتاقم برای ریمیکش.

8. A Plague Tale: Requiem
نسخه اول خیلی جذاب بود و تقریبا مطمئنم این بهتر هم میشه.

9. Hogwarts Legacy
دنیای Harry Potter رو دوست نداشتم هیچوقت ولی نمایش این برام جذاب بوده.

10. Suicide Squad: Kill the Justice League
نمایش آخرش کمی نا امیدم کرد. امیدوارم اشتباه کنم. Guardians of The Galaxy سورپرایزم کرد امسال و من شباهت زیادی بین این دو میبینم.
Rocksteady احتمالا باید بتونه بهتر از Eidos عمل کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or