راه اندازی سرور BC2 برای گیمرهای ایرانی عزیز

سلام دوستان عزیزم ! دوست من Amir Pinki با Xfire ID : bloodtosuffer و BC2 Soldier Name : amir.pinki میخواد یه سرور به اسمه Persian Bad Company 2 بخره که پینگش خوب باشه ! واسه همین به من گفت بیام اینجا از بچه ها بپرسم (اخه خودش متاسفانه تو بازیسنتر عضو نیست:() که هر کس پایه هست اینجا اعلام کنه که ببینیم سرور چند پلیره بخریم !

نکته مهم : پولی از کسی گرفته نمیشه و نخواهد شد !!!

به این لینک هم حمله کنید واسه فشار به EA واسه راه اندازی سرور داخل ایران : http://forum.ea.com/eaforum/posts/li....page#16008305

سرور تیم اسپیک هم راه اندازی شد : 193.93.44.103 بعد بیاین به (Persian Speakers (Iran Only

لینک دانلود تیم اسپیک : http://www.teamspeak.com/?page=downloads

امیدوارم که از تیم اسپیک استقبال بشه .

آخرین ویرایش:
یه خبر سورپرایز کننده که خودمم دهنم وا موند، برید اینجا رو ببینید و پستش هم جدید جدید هست :d; خدا بخواد میتونیم هر جایی که دوست داشتیم سرور خودمون رو داشته باشیم >:d<

من صحبت کردم با گیم سرور ، اگر خواستین میتونیم لوکیشن سرور رو عوض کنیم ..

سروش جان اگه بتونی محل سرور را عوض کنی که خیلی عالی میشه!
این سرور حال حاضر که روسیه هستش بیشتر بچه های ایرانی با هاش پینگ400-500دارن!
خود امیر خان که صاحب سرور هستش پینگش 500 هستش!
در حالی که من با سرور اروپا مثل المان و انگلیس تو بازی پینگ 210-260هستش و نه 400!!!
المان یا انگلیس باشه عالیه!

خودت هم که بهتر می دونی پینگ 400-500هیچ کاری نمیشه کرد جز اینکه بازی انلاین ببوسی بزاری کنار! :)

من که با این پینگم وقتی سوار تانک میشم میشم سوپر من ولی وقتی پیاده باشم میشم سیبل دشمن.البته پینگم از 550 بالاتر نره خوبه
دیشب بد نبود ولی امروز افتضاح بود

من که با اکثر سرورهای روسیه پینگ زیر 250 دارم تو بازی با این زیر 350 نمیومد دیگه برید به UK و اینا فکر کنید بازم سرور خوب رو بردارید در مورد نامه اعتراض به EA یا فروشنده های سرور بابا قضیه با 20 تا 100 تا امضا حل نمیشه تعداد باید بالاتر از این صحبتها باشه که خب نیست ولی سنگ مفت گنجیشکم مفت یکی بنویسه اصلا خودم میرم 200 بار امضاش می کنم در مورد هک شدن سرورها و ... بعید میدونم هر کسی خواسته اینا رو هک کنه نیست و نابود شده :d

دوستان ipسرور عوض شده!
ipجدید: 173.199.67.90
سرور همون روسیه هستش با ipجدید که تست های بعضی از دوستان ایرانی گرفتن پینگ در داخل بازی نزدیک 300 رسیده در شرایطی که قبلا 400-500بود!
برای ایرانی ها هم vip-slotدر نظر گرفتیم که به راحتی وارد سرور بشن!

دوستان ipسرور عوض شده!
سرور همون روسیه هستش با ipجدید که تست های بعضی از دوستان ایرانی گرفتن پینگ در داخل بازی نزدیک 300 رسیده در شرایطی که قبلا 400-500بود!
من که بیرون بازی ازش پینگ گرفتم 130 هستش :d

دوستان ipسرور عوض شده!
شرمنده من وارد نیستم تو مسائل فنی
با این IP باید کاری کنیم؟یا نه؟

ما هم می تونیم بازی کنیم؟:دی اگه اره یه توضیح کوچیک بدید چطوری
بله :d
اول اینکه باید cd key اریجینال رو تهیه کنید.
بعد بازی رو با اون اکتیو و اپدیت کنید.
بعدشم بعد از اجرا بازی، در قسمت انتخواب سرور ، اسم سرور رو سرچ کنید و جوین شیدو حالو ببرید :d
یکمم اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی بازی و لینک اپدیتا و ... میخوای برو پست 1 .

موفق باشی

• Like
Reactions: Wander
شرمنده من وارد نیستم تو مسائل فنی
با این IP باید کاری کنیم؟یا نه؟

در bc2نمی تونی از طریق IPبه سرور متصل بشی اما می تونی از IPکه دادم پینگ بگیری از طریقcmd!
ولی اگر می خوای به سرور متصل شی باید در قسمت جستجوی سرور Persianبزنی تا سرور پیدا شه!

دوستان ipسرور عوض شده!

بيرون بازي براي من 280 هستش!

من امروز صبح یه دست زدم.پینگم تو بازی حدود 220 بود که تقریبا بهترین پینگم تا حالا بوده.
مشکل اصلی سرور هجوم اقوام دیگست.امروز بازی 6v6 بود 2 نفر ایرانی کلن بودیم.بقیه اکثرا روس بودن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or