راه اندازی سرور BC2 برای گیمرهای ایرانی عزیز

سلام دوستان عزیزم ! دوست من Amir Pinki با Xfire ID : bloodtosuffer و BC2 Soldier Name : amir.pinki میخواد یه سرور به اسمه Persian Bad Company 2 بخره که پینگش خوب باشه ! واسه همین به من گفت بیام اینجا از بچه ها بپرسم (اخه خودش متاسفانه تو بازیسنتر عضو نیست:() که هر کس پایه هست اینجا اعلام کنه که ببینیم سرور چند پلیره بخریم !

نکته مهم : پولی از کسی گرفته نمیشه و نخواهد شد !!!

به این لینک هم حمله کنید واسه فشار به EA واسه راه اندازی سرور داخل ایران : http://forum.ea.com/eaforum/posts/li....page#16008305

سرور تیم اسپیک هم راه اندازی شد : 193.93.44.103 بعد بیاین به (Persian Speakers (Iran Only

لینک دانلود تیم اسپیک : http://www.teamspeak.com/?page=downloads

امیدوارم که از تیم اسپیک استقبال بشه .

آخرین ویرایش:
دوستان نمی خوام ولتاژ منفی باشم. ولی ما جرای این سرور عملی نمیشه چون جمعا 50-60 نفریم که 30 تاموت آن نیست. 10 نفرمونم که بازی های دیگه بازی می کنن. موند 20 نفر که هر کدوم یه پینگی با سرور داریم واسه همینمیرن سرور های دیگه
بازی بتلفید هم که زیر 15 نفر اصلا حال نمیده!
سرور های بازی های که نمیشه بدون سریال بازی کزد تو ایران جواب نمیده.

من بهترین پینگی که تو بتل داشتم با سرور خودمونه 270 بوده . بچه ها پینگ 215 هم داشتن . بهترین سروری که با این پینگ می شد گرفت همینه حالا شاید بعضی از دوستان ISP خوبی ندارن . ولی RUSSIA از لحاظ مسافت کمتری رو داره نسبت به انگلیس یا آلمان و پینگ خیلی ها نسبت بهش بهتره

با همین rank 1 گنده ها تونو بترکونم

تلاشتو بکن :-*

پینگ منم بهتر شده بود حدود 220 هم داشتم:

535r7rljd4ba8hzjab3.jpg

دوست عزیز mafia3 نمیدونم روی چه حسابی این حرف هارو میزنید:
اصلا میدونید چه چیزی روی پینگ تاثیر داره؟ حتما پشت کامپیوترتون نشستید و این سرور رو پینگ کردید و بعد اومدین اینجا گفتین کل ملت با این ip پینگ کمی دارن؟
من خودم با 4.2.2.4 پینگ 140 تا 150 دارم اما با این ip شما که مدعی هستین کل ایران باهاش پایین 190 میگیرن 210 میگرم! خدا به اونهایی رحم کنه که با 4.2.2.4 پینگشون بالای 250 هست که 70% کشور رو شامل میشن.
یک شرکت مثلا صبا نت توی مشهد و تهران و تبریز پینگشون 100 تا 300 میلی ثانیه باهم فرق داره! اونوق چه برسه به شرکت های مختلف از استان های مختلف!
همین مخابراتی که میگید توی شهر ما پینگش 620 هست اما مثلا توی مشهد 190 میزنه!

کجاش پارس آنلان 170 می ده؟ من خودم پارس آنلان دارم 300 می ده...4.2.2.4 هم 300 میده...با این همه با 230ن دانلود می کنم ....عجب دنیایی!

من که میگم بیاین بیخیال BC2 بشیم ! BF3 داره میاد بیاین واسه اون یه خاکی بر سر بریزیم !!!
عزیزم اگه واسه Bad Company 2 راه حلی پیدا میشد برای Battlefield 3 هم جواب میداد و برعکس که البته برای راه انداختن سرور در کشور، برای این دو تا بازی که سهل هست تا battlefield 1000 هم هیچ غلط خاصی نمیشه کرد اینه که بیخودی خیال بافی نکنید و با همین pingها زندگی کنید:|، اگرم شانسی باشه این هست که یکی crack کنه multiplayerاشون رو که اونم (:|.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or