راه اندازی سرور BC2 برای گیمرهای ایرانی عزیز

سلام دوستان عزیزم ! دوست من Amir Pinki با Xfire ID : bloodtosuffer و BC2 Soldier Name : amir.pinki میخواد یه سرور به اسمه Persian Bad Company 2 بخره که پینگش خوب باشه ! واسه همین به من گفت بیام اینجا از بچه ها بپرسم (اخه خودش متاسفانه تو بازیسنتر عضو نیست:() که هر کس پایه هست اینجا اعلام کنه که ببینیم سرور چند پلیره بخریم !

نکته مهم : پولی از کسی گرفته نمیشه و نخواهد شد !!!

به این لینک هم حمله کنید واسه فشار به EA واسه راه اندازی سرور داخل ایران : http://forum.ea.com/eaforum/posts/li....page#16008305

سرور تیم اسپیک هم راه اندازی شد : 193.93.44.103 بعد بیاین به (Persian Speakers (Iran Only

لینک دانلود تیم اسپیک : http://www.teamspeak.com/?page=downloads

امیدوارم که از تیم اسپیک استقبال بشه .

آخرین ویرایش:
فرهود جان طرف گفته تحریمین و ایزوله هست خراب شدتون! برو یخه محمودو بچسپ بگو بیا ببین این یارو چی میگه؟ مگه تحریم ها کاغذ پاره نبودن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
........
یه کاری که توی mw2 کردیم توی bf3 بکنیم محشر میشه! نمیدونم میشه یا نه! باید از وحید بپرسم!

دوستان ساعت 10 شب همه بیاین. قرار 16 نفررو کامل کنیم :d
Password = 333
Persian .:Bad Company 2 Server:.
IP = 173.199.67.63:19587
قابل توجه عزیزایی که می گن سرور پیدا نمیشه کافیه حرف P رو با حروف بزرگ و بقیه رو با حروف کوچک سرچ کنید داخل سرورای اروپا این طوری ----------->>>>> Persian
اگه بازم کسی نتونست پیدا کنه اکانت من یا دوستم رو اد کنه تا از رو اکانت ما وصل بشه به سرور
-------------
اکانت خودم
Amir.Pinki
--------------------
اینم اکانت سه تا دیگه از دوستام
tog.shadow
battle assassin
dezmond
----------------
پس قرار ما ساعت 10 شب در سرور :d
Pass = 333
---------------------
امیدوارم کسی به مشکل کانت شدن بر نخوره واسه امشب :d

• Like
Reactions: jackbauer
Well the only thing you can do is:

Get a petition that shows that there are enough players to make this worth while. Because if there are only few people that will play this game, then it will not be worth while unless you can make a deal to pay for the server to be placed, and pay the fees.

Send this to both EA and what ever server distribution they decide to use(unless you get a choice)
تنها جواب به درد بخور تا الان که اینجا داده شده این بود، خوب حالا کی این petition رو را میندازه تا ما امضا کنیم ؟ >:d<

ما ایرانی ها به خودمون کمک نمیکنیم و برای خودمون ارزش قائل نیستیم حالا انتظار دارید که یکسری خارجی برای شما فلان کار رو بکنند ؟ همین مونده بود تو لیست کار های ما ایرانی ها که تکمیل شد
(1% هم کسی برای شما از خارج به طور رسمی از ایران سرور نخواهد خرید )

gg

پس قرار ما ساعت 10 امشب یا بهتر بگم هر شب همه بیاین لطفا :D
مپ و مودهای انتخابی واسه امشب
01.Squad Death Match - Isla Inocentes
02.Rush - Valparaiso
03. Conquest - Atacama Desert

من که شانس نداشتم
دو بار بازی کردم جفتش کلا از EA online کانکشنم قطع شد و تا موقعی که کلا ریست نمی کردم سیستم رو نمی تونستم دوباره بازی کنم
با این حال از amir.pinki عزیز خیلی ممنونم بابت راه انداختن این سرور ها
خیلی زحمت کشید برای این سرور.ممنونشم.

خب امشب یه ساعتی بازی کردیم شایدم بیشتر سرور بدک نیست ولی ... پینگا زیر 350-400 نبودبازم دستش درد نکنه همینم بهتر زا هیچیه ولی کلا ترکیده!منم دوباره تگمو پرشین کردمالانم دیگه هر کاری می کردم جوین نمیشد کانکشن لاست یا اگه هم میرفت SPECACT یا کل سلاح هام نبود ...

خب امشب یه ساعتی بازی کردیم شایدم بیشتر سرور بدک نیست ولی ... پینگا زیر 350-400 نبودبازم دستش درد نکنه همینم بهتر زا هیچیه ولی کلا ترکیده!منم دوباره تگمو پرشین کردمالانم دیگه هر کاری می کردم جوین نمیشد کانکشن لاست یا اگه هم میرفت SPECACT یا کل سلاح هام نبود ...

امیر زد سرور رو ریستارت کرد اینجوری شد درست میشه :d ولی پینگ بچه ها خوب بود البته نه همه ولی منم با پینگ مشکلی نداشتم.

کلا حال داد:x

ff

سلام به همه ی دوستان>:d<
اره بابا من دیشب خیلی حال کردم تا که tab را میگرفتم همه ایرانی بودن خیلی توپ بود.
راستی دیشب داشتین میگفتین امروز ساعت 12 بیاین چیشد قرار کنسله؟؟؟ یا هست؟؟؟:">

تنها جواب به درد بخور تا الان که اینجا داده شده این بود، خوب حالا کی این petition رو را میندازه تا ما امضا کنیم ؟ >:d<

سلام
باید همه همکاری کنیم تا به یه نتیجه ای برسیم.
یکی فرمش را اینجا بنویسه تا بچه ها ببینن تا همه امضا کنن و بعد اون پست را برای ea به اینگلیسی ایمیل میکنیم.

سلام
باید همه همکاری کنیم تا به یه نتیجه ای برسیم.
یکی فرمش را اینجا بنویسه تا بچه ها ببینن تا همه امضا کنن و بعد اون پست را برای ea به اینگلیسی ایمیل میکنیم.
حالا حتما هم لازم نیست خطاب به EA باشه چون اینا مرکزیتشون تو ایالات متحده هست و اذیت میکنن، میتونه خطاب به server distributorها مثل همین gameservers.com باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or