راه اندازی سرور BC2 برای گیمرهای ایرانی عزیز

سلام دوستان عزیزم ! دوست من Amir Pinki با Xfire ID : bloodtosuffer و BC2 Soldier Name : amir.pinki میخواد یه سرور به اسمه Persian Bad Company 2 بخره که پینگش خوب باشه ! واسه همین به من گفت بیام اینجا از بچه ها بپرسم (اخه خودش متاسفانه تو بازیسنتر عضو نیست:() که هر کس پایه هست اینجا اعلام کنه که ببینیم سرور چند پلیره بخریم !

نکته مهم : پولی از کسی گرفته نمیشه و نخواهد شد !!!

به این لینک هم حمله کنید واسه فشار به EA واسه راه اندازی سرور داخل ایران : http://forum.ea.com/eaforum/posts/li....page#16008305

سرور تیم اسپیک هم راه اندازی شد : 193.93.44.103 بعد بیاین به (Persian Speakers (Iran Only

لینک دانلود تیم اسپیک : http://www.teamspeak.com/?page=downloads

امیدوارم که از تیم اسپیک استقبال بشه .

آخرین ویرایش:
سلام به همه منم هستم من رو هم بزنید!!!
میگم چرا شما تو روسیه سرور گرفتی به عشق آباد ترکمنستان یا افقانستان نمیدادن که نزدیک تره؟
آقا این چه سروری هر چی اسم رو سرچ میکنم چرا نمیاره!!؟
این تموم شد رفت ! بچه ها میخوان سرور BF3 بزنن ! :d
یادش بخیر 7 نفر یودیم . تیم حریف 4 نفر راش دادم از =شت با SPAS 12 و 12 GAGE 4 تا تیر بود 4 نفر خفت کردم 3 تاشون لفت دادن ! >:):d فقط همین یک بار هم بازی کردم نه بیشتر . سیستم پوکیده بود :(

آخرین ویرایش:
با سلام،

دوستان تو یک کلام می صرفه الان بگیرم یا نه؟!
پینگمم حدود200 هست....(حالا یکم بالاتر یا پایین تر دیگه مشکلی نی!:d)
بعد اینکه سرور ایرانی تو بازی هست یا نه؟!

با سلام،

دوستان تو یک کلام می صرفه الان بگیرم یا نه؟!
پینگمم حدود200 هست....(حالا یکم بالاتر یا پایین تر دیگه مشکلی نی!:d)
بعد اینکه سرور ایرانی تو بازی هست یا نه؟!
سرور که تو ایران باشه نه ولی این بازی با پینگ 200 هم میشه راحت بازی کرد . میصرفه :d

یعنی یه سرور ایرانی تو این بازی به این شاخی پیدا نمیشه؟! :(

سرورو ها اختصاصی هستند و دست ارگان ها و کمپانی و شرکت های خارجیه که به لطف ... ما تحریم هستیم ! دارن تا چند ماهه دیگه به عراق که ریختن توش و به خاک و خونش کشیدن سرور میدن بعد میان تحریم ها رو علیه ما چندین برابر میکنن ! )x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or