راه اندازی سرور BC2 برای گیمرهای ایرانی عزیز

سلام دوستان عزیزم ! دوست من Amir Pinki با Xfire ID : bloodtosuffer و BC2 Soldier Name : amir.pinki میخواد یه سرور به اسمه Persian Bad Company 2 بخره که پینگش خوب باشه ! واسه همین به من گفت بیام اینجا از بچه ها بپرسم (اخه خودش متاسفانه تو بازیسنتر عضو نیست:() که هر کس پایه هست اینجا اعلام کنه که ببینیم سرور چند پلیره بخریم !

نکته مهم : پولی از کسی گرفته نمیشه و نخواهد شد !!!

به این لینک هم حمله کنید واسه فشار به EA واسه راه اندازی سرور داخل ایران : http://forum.ea.com/eaforum/posts/li....page#16008305

سرور تیم اسپیک هم راه اندازی شد : 193.93.44.103 بعد بیاین به (Persian Speakers (Iran Only

لینک دانلود تیم اسپیک : http://www.teamspeak.com/?page=downloads

امیدوارم که از تیم اسپیک استقبال بشه .

آخرین ویرایش:
سلام این پینگ من امروز همه خارجی بودن پینگ منم برای اولین بار تو کل زمان بازی زیر 280 بود

1A2ADB6829D1768A8E724CC54BAD0A7E5670E1F5

آخرین ویرایش:
هدیه کلن پرشین به کسی که به مدت دو هفته بهترین بازیکن در سرور باشه
---------------------------------

با سلام خدمت دوستان عزیز . از جمعه 3 شهریور به مدت 2 هفته تا تاریخ 17 شهریور به کسی که بتونه تو سرور بهترین نفر بشه یک عدد سی دی کی از بازیهای زیر به دلخواه به عنوان پاداش اعطاء میشود :

1 : Battlefield 3

2. Call Of Duty - Modern Warfare 3

3. Medal Of Honor

4.Call Of Duty - Black Ops (اینم کرک شد :d)

برای دیدن 10 نفر اول سرور به آدرس زیر مراجعه
کنید :

http://www.gametracker.com/server_info/173.199.67.90:19587/

با تشکر از دوست عزیزم Amir Pinki ادمین سرور :x !

دوستان مگه میشه با پینگ 200 بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
من mw2بازی میکنم با پینگ40 اون موقع میفهمی بازی چیه نه با پینگ 200
بتل فیلد کلان پینگشم با کال اف فرق داره ! حالا خودتو بالا نگیر فک کنی حرفه ای هستی ! هر وقت تونستی با پینگ 200 300 فرگ بشی اون موقع یه چیزی حالیته !

سوال

با سلام خدمت دوستان این سروری که گرفتید public است یا private??? از gameservers خریدین؟؟؟ دوستان اگه پایه هستن یه سرور هم برای BF3 بزنیم چون از 19 سبتمبر پیش فروش سروراش شروع میشه!!!;)

با سلام خدمت دوستان این سروری که گرفتید public است یا private??? از gameservers خریدین؟؟؟ دوستان اگه پایه هستن یه سرور هم برای BF3 بزنیم چون از 19 سبتمبر پیش فروش سروراش شروع میشه!!!;)
سلام خدمت شما.
سرور اکثرا عمومی هست و همه می تونن بازی کنن.
ولی اگر دوستان ایرانی بخوان matchبدن با تیم های دیگه سرور privateمیشه.
از gameserverهم خریدیم.
در جریان پیش فروش سرور های بتلفیلد3 هستیم انشاالله قصد پیش خرید سرور های bf3را داریم.

سلام خدمت شما.
سرور اکثرا عمومی هست و همه می تونن بازی کنن.
ولی اگر دوستان ایرانی بخوان matchبدن با تیم های دیگه سرور privateمیشه.
از gameserverهم خریدیم.
در جریان پیش فروش سرور های بتلفیلد3 هستیم انشاالله قصد پیش خرید سرور های bf3را داریم.
مرسی که جواب دادین من هم می خواستم امادگی خودمو الام کنم اگه می خواین سرور بخرید من می تونم براتون بخرم چون مستر کارت دارم( فن بتل هم هستما!!! قبلا کنسول داشتم حالا اومدم تو نخ پی سی برا bf3 :d)

سلام به همه منم هستم من رو هم بزنید!!!
میگم چرا شما تو روسیه سرور گرفتی به عشق آباد ترکمنستان یا افقانستان نمیدادن که نزدیک تره؟
آقا این چه سروری هر چی اسم رو سرچ میکنم چرا نمیاره!!؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or