راهنما بازی ها wii

برای دوستانی که نمیدونن wii ware چیه؟؟!!

باید بگم wii غیر از بازیا خود wii یه سری بازی داره به اسم wii ware این بازی ها در اصل مینی گیم هستن با حجم خیلی خیلی کم هستن.

بازیا wii ware مینی گیم ها جدید .. بازی ها کلاسیک باسازی شده .. بازی ها کلاسیک افزایش کیفیت داده شده و ............ هستن

لبته بازیا wii و wii ware راحت میشه از اینترنت دانلود کرد رو wii اجرا کرد البته با نسب شبیه ساز روی wii میتونید بازیا ds . ps1 , Nintendo 64 و ............. اجرا کنید روی wii

یکی از بازی ها wiiware

بازی Hydroventure

cover_small.jpg

اسکرین شات بازی

large.jpg

large.jpg

احسان میگم عجب بازیایی داره اون muramasa با اون بازی پایینیش خیلی خوشم اومد دوست دارم. بعد نگی چرا 3 دی اس رو فروختی رفتی وی خریدی.الان دارم دانگی کونگ 3 دی رو میرم آخره عشقو حاله :d

- - -ویرایش - - -

میگم 3 دی اس رو وا کردم فکر کردم قرمزه ولی زرشکیه خیلیم از مشکی قشنگتره.

احسان میگم عجب بازیایی داره اون muramasa با اون بازی پایینیش خیلی خوشم اومد دوست دارم. بعد نگی چرا 3 دی اس رو فروختی رفتی وی خریدی.الان دارم دانگی کونگ 3 دی رو میرم آخره عشقو حاله :d

آره بابا WII رو دست کم گرفتی؟!!! :d ناسلامتی WII پرفروشترین کنسول نسل هفت شد و برنده نسل هفت شد تازه بازی ماریو گلگسی 1 هم بهترین بازی نسل هفت معرفی شد :x آره بازی muramasa خیلی شاخه حتما بازیش کنی بیشترم عاشقش میشی

بازی Drawn to Life: The Next Chapter که نگو خیلی باحاله یکی از خلاقانه ترین بازی هایی هست که دیدم

NEW 3DS مبارکت باشه :x همون دانکی کونگ WII ه که پورت شده روی 3DS - با 250 تا 300 هزار یه WII در حد آک میتونی بخری از پول فلش کارت هک 3DS ام ارزونتره :d

البته این سلیقه ایه چون خود من الویت اول کنسول خونگیه بعد کنسول دستی

اینم نقد و بررسی بازی Donkey Kong Country Returns

لینک

دانکی کونگه مثل میوه خور تو میکرو میمونه مرحله مرحله میره باحاله آدم خسته نمیشه ولی ازین بهترم میتونست باشه.

میوه خور میکرو یادش بخیر اسمش ادونچر ایسلنده که نسخه جدیدش برای WII WARE هم اومده خیلی باحاله

خوب این دانی کونگ جدید نیست در اصل و بازگشت به ریشه هاش یعنی دانکی کونگ سوپر نینتندوه و در اصل باسازی هستش

خودم الان مشغول این بازی هستم:

cover_large.jpg

بازی Klonoa یکی از زیباترین بازیهای سبک پلتفرمر هستش (سبک مورد علاقه خودم). این بازی در اصل برای کنسول پلی استیشن یک ساخته شد و بعدها برای کنسول Wii با ارتقای کیفیت گرافیک پورت شد. فضای بازی تقریبا یادآور بازی Tomba در پلی استیشن یک هستش اما به شدت زیبا که در حین سادگی بسیار شیرین و دلچسب هستش.

این بازی قابل اجرا با ویموت و نانچاک، گیم پد کلاسیک و گیم پد کیم کیوب هستش که خودم الان با گیم پد گیم کیوب دارم اجراش می کنم.

large.jpg

large.jpg

این تو ps2 هم بود فک کنم.

این شماره بازی نه. این بازی روی PS1 و PS3 و PSP و PS Vita و Wii هستش. اون شماره 2 بازی هستش که فقط برای کنسول PS2 عرضه شد که اتفاقا اون رو هم دارم و بعد از این روی PS2 بازیش می کنم!!!

Klonoa2.jpg

150761-Klonoa_2_-_Lunatea's_Veil_(USA)-1.jpg

150761-Klonoa_2_-_Lunatea's_Veil_(USA)-2.jpg

آخرین ویرایش:
خودم الان مشغول این بازی هستم:

cover_large.jpg

بازی Klonoa یکی از زیباترین بازیهای سبک پلتفرمر هستش (سبک مورد علاقه خودم). این بازی در اصل برای کنسول پلی استیشن یک ساخته شد و بعدها برای کنسول Wii با ارتقای کیفیت گرافیک پورت شد. فضای بازی تقریبا یادآور بازی Tomba در پلی استیشن یک هستش اما به شدت زیبا که در حین سادگی بسیار شیرین و دلچسب هستش.

این بازی قابل اجرا با ویموت و نانچاک، گیم پد کلاسیک و گیم پد کیم کیوب هستش که خودم الان با گیم پد گیم کیوب دارم اجراش می کنم.

large.jpg

large.jpg

دمت گرم داداش ایول خوب بازیو معرفی کردی منم عاشق سبک بازی پلتفرمرم

گیم پلی این بازی واقعا عالیه من خیلی دوستش دارم این بازی روی PS1 - PS2 - GBA و .... دیدم 2 نسخه روی GBA ش هم رو بازی کردم

دمت گرم داداش ایول خوب بازیو معرفی کردی منم عاشق سبک بازی پلتفرمرم

گیم پلی این بازی واقعا عالیه من خیلی دوستش دارم این بازی روی PS1 - PS2 - GBA و .... دیدم 2 نسخه روی GBA ش هم رو بازی کردم

آی گفتی! سبک پلتفرمر واقعا لذت بخشه. الان توی دو نسل اخیر بیشتر بازیها شدند سبک شوتر که اکثرا حالتی مشابه دارند و صد البته علت ظهور بیش از حد سبک شوتر هم ورود اینترنت بود. موفق ترین سبک بازی برای اجرای آنلاین همین سبک شوتر بود و همین امر هم باعث شد بازی سازها برای کسب درآمد بالاتر به این سبک روی بیارند. ساخت سبک پلتفرمر و ایجاد حرکات منحصر به فرد شخصیت های بازی و خلق فضاهای غیر تکراری در این سبک نیاز به ایده های خلاقانه تری داره که موجب شد این سبک کم کم به حاشیه بره.

آی گفتی! سبک پلتفرمر واقعا لذت بخشه. الان توی دو نسل اخیر بیشتر بازیها شدند سبک شوتر که اکثرا حالتی مشابه دارند و صد البته علت ظهور بیش از حد سبک شوتر هم ورود اینترنت بود. موفق ترین سبک بازی برای اجرای آنلاین همین سبک شوتر بود و همین امر هم باعث شد بازی سازها برای کسب درآمد بالاتر به این سبک روی بیارند. ساخت سبک پلتفرمر و ایجاد حرکات منحصر به فرد شخصیت های بازی و خلق فضاهای غیر تکراری در این سبک نیاز به ایده های خلاقانه تری داره که موجب شد این سبک کم کم به حاشیه بره.

البته چون ما گیمرا قدیمی و باسابقه بیشتر سبک پلتفرم تجربه کردیم اون جذابیت و خاص بودن سبک پلتفرمر تجربه کردیم و درک کردیم میدونیم چی واقعا لذت بخشه - نظر من اینه کی از دلایل فروش نجومی NINTENDO DS که تو یه نسل به فروش 154 میلیون کنسول رسید بخاطر سبک بازی هاش بود که بیشتر سبک کلاسیک و سبک پلتفرمر و بازی ها RPG ش بود

پس این فروش ها نشون میده سبک پلتفرمر چقدر محبوب و پرطرفداره

درسته باهات موافقم

البته چون ما گیمرا قدیمی و باسابقه بیشتر سبک پلتفرم تجربه کردیم اون جذابیت و خاص بودن سبک پلتفرمر تجربه کردیم و درک کردیم میدونیم چی واقعا لذت بخشه - نظر من اینه کی از دلایل فروش نجومی NINTENDO DS که تو یه نسل به فروش 154 میلیون کنسول رسید بخاطر سبک بازی هاش بود که بیشتر سبک کلاسیک و سبک پلتفرمر و بازی ها RPG ش بود

پس این فروش ها نشون میده سبک پلتفرمر چقدر محبوب و پرطرفداره

درسته باهات موافقم

تا نسل ششم کنسولها هنوز سبک پلتفرمر کنار بقیه سبک ها دارای عناوین برجسته ای بود اما با اومدن نسل هفتم این سبک زیبا تا حد زیادی محجور شد. بین کنسولهای خانگی نسل هفتم، کنسول Wii با ارایه تعداد بالای بازی در سبک های مختلف این کمبود رو تا حد فراوانی جبران کرد (که شاید یکی دیگه از علل موفقیتش در اون دوره این مورد هم بوده). یکی از ضربه های شدید به این سبک خریداری شدن کمپانی RARE مشهور (که بیشتر برای ساخت بازیهای عالی در سبک پلتفرمر معروف هستش) توسط مایکروسافت بود. تا زمانی این کمپانی با نینتندو کار می کرد چه عناوینی فوق العاده ای که عرضه نکرد: کانکر - بانجو کازویی - دانکی کونگ و .... . اما زمانی که زیر نظر مایکروسافت قرار گرفت تنها بازی یادآور اون دوران طلایی که بازی Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts هستش رو در سال 2008 برای Xbox360 ساخت که اون هم دیگه در حقیقت خیلی وفادار سبک قدیمش نبود. از این لینک بازیهای ساخته شده توسط RARE رو چک کن و ببین چه تعداد بازی و اون هم چه عناوینی برای نینتندو ساخته بوده و همچنین پس از خریداری شدن توسط مایکروسافت چه عناوینی تولید کرده!!!

List of video games developed by Rare - Wikipedia, the free encyclopedia

RarewareLogoOld.jpg

آقایون قدر در عرصه نینتدو
من Wii U بگیرم قسمت Wii رو هک کنم؟
یا Wii بگیرم؟
از یه نظر Wii ارزون تره اما بازی هاش محدودا و بالاخره تموم میشن
از یه نظر هم Wii U گرون تره اما من بازی هایی مثل Soinc World که مهمترین بازی که میخوام روی Wii U انجاک بدم، روی Wii وجود نداره اما بازی های Wii U هم گرونن.
موندم چیکار کنم :((

• Like
Reactions: che-jaleb

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or