راهنما بازی ها wii

بازی Bit.Trip Runner

Bit.Trip-Runner-1.png

Publisher:Gaijin Games

Developer:Gaijin Games

Genre:Puzzle

Release Date:Feb 28, 2011​

این بازی از سری بازی های منتشر شده کمپانی Gaijin Games محسوب می شود ، که در ابتدا بازی توسط Aksys Games در کنسول Wii منتشر شد و همچنین در گوشی های iPhone, iPod Touch and iPad نیز به عرضه رسید . شخصیت اصلی این بازی Commander Video نام دارد ، جریان بازی به این صورت است که شما باید توسط این شخصیت از موانع و مکان های سخت به سرعت عبور کنید .

این بازی بیش از 80 مرحله دارد که به مراتب سختر و نیازمند تمرکز و سرعت عمل بالا است. یکی از ویژگی های به خصوص این بازی صدا گذاری مراحل بازی بوده که باعث اضطراب شما می شود.

دیگر ویژگی این بازی اعتیاد آور بودن است.

large.jpg

large.jpg

به سلامتی مبارک باشه

راستی این دسته فرمون رو ویو جواب م یده

قیمتش چنده ؟

مرسی نعمت جان :x

این فرمونه یه فرمونه که ویموت توش میره برای بازی کردن راحت تر

اگر ویموت داری برای wii u و ویموت بازی مکینی آره بهش میخوره

فعلا مدتیه زدم تو کار رزيدنتا :d

این بازی را میخوام شروع کنم ;;)

:x

فدات داداش

این Resident Evil: The Umbrella Chronicles و Resident Evil: The Darkside Chronicles هر دو نسخه که انحصاری wii هستنو بازی کردم

بنظرم Resident Evil: The Darkside Chronicles بازی کنی بهتره

http://www.nintendolife.com/games/wii/resident_evil_the_umbrella_chronicles

http://www.nintendolife.com/games/wii/resident_evil_the_darkside_chronicles

مرسی نعمت جان :x

این فرمونه یه فرمونه که ویموت توش میره برای بازی کردن راحت تر

اگر ویموت داری برای wii u و ویموت بازی مکینی آره بهش میخوره

فدات داداش

این Resident Evil: The Umbrella Chronicles و Resident Evil: The Darkside Chronicles هر دو نسخه که انحصاری wii هستنو بازی کردم

بنظرم Resident Evil: The Darkside Chronicles بازی کنی بهتره

Resident Evil: The Umbrella Chronicles (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots

Resident Evil: The Darkside Chronicles (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots

حتما احسان جان :)

برای بار دوم بازم می رم اون نسخه را شماره ۲ رزیدنت پلی 1 جزء favorite گیمهام هست :x

و این نسخه Wii رازها و داستانهای ناگفته پشت پرده را بیان میکنه b-):d

حتما احسان جان :)

برای بار دوم بازم می رم اون نسخه را شماره ۲ رزیدنت پلی 1 جزء favorite گیمهام هست :x

و این نسخه Wii رازها و داستانهای ناگفته پشت پرده را بیان میکنه b-):d

فدات داداش دمت گرم ایول

سبک گیم پلی این 2 تا بازی ریل شوتره

اولش تشکر میکنم از آقا احسان که منو به این تاپیک دعوت کردن!:d
دومش یه سوال:
به نظرتون بهترین بازی پلتفرمر و اکشن برای این کنسول چیه؟
راستی بهترین بازی کربی کدوم نسخه شه؟ (من با کارتونش کلی خاطره دارم)
بازیای این کنسول رو از کجا میشه دانلود کرد؟

میدونم سه تا شد:d

• Like
Reactions: che-jaleb
اولش تشکر میکنم از آقا احسان که منو به این تاپیک دعوت کردن!:d
دومش یه سوال:
به نظرتون بهترین بازی پلتفرمر و اکشن برای این کنسول چیه؟
راستی بهترین بازی کربی کدوم نسخه شه؟ (من با کارتونش کلی خاطره دارم)
بازیای این کنسول رو از کجا میشه دانلود کرد؟

میدونم سه تا شد:d

فدات صادق جان ممنون که اومدی چون سابقه تجربه بازی ها wii داری و داداشت wii داشت قبلا

درباره بازی kirby که گفتی برای wii دو نسخه اومده که هر دو شاهکارن

یکی Kirby's Return to Dream Land

cover_large.jpg

Kirby's Return to Dream Land (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots

نسخه بعدی Kirby's Epic Yarn که این بازی kirby با تم نخ و پارچه هستش یکی از قشنگترین بازی ها عمرمه

cover_large.jpg

Kirby's Epic Yarn (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots

نقد و بررسی این بازی توسط خودم : لینک

درباره بازیا پلتفرم و اکشن که گفتی باید بگم بازیا خیلی خوب و متنوعی از این سبک ها رای wii هست
مثلا mario galaxy که 2 نسخه روی wii داره و نسخه 1 بهترین بازی کل نسل هفت شد و درباره بازیا اکشن مثلا Monster Hunter Tri - Golden Eye 007 و ..... حتی کالاف تا نسخه مدرن وار 3 برای wii اومده یا بازی من هانت و بیلی 2 برای wii اومده

لیست قسمتی از بازی ها wii

List of Wii games - Wikipedia, the free encyclopedia

کاور چنتا از بازی wii

Cover Gallery

خوب تو همین تاپیک چند صفحه قبل کلی نقد و بررسی از بازی ها wii گذاشتم

این صفحه 25 ه

http://forum.bazicenter.com/thread90915/page25/

از این صفحه نگاه کن بیا صفحات بعدی یعنی 26 الی آخر بخون کلی نقد و بررسی گذاشتم

خیلی به کارت میاد

یه kirby دیگم هست به اسم Kirby's Dream Collection: Special Edition که بازی 20 سالگی kirby هستش

cover_large.jpg

Kirby's Dream Collection: Special Edition (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots

یه قسمت بازی که بیشتر سرعتیه داره که قشنگه - یه قسمت بازی ها کلاسیک هم داره که برای من نمیدونم چرا اجرا نمیشه یعنی بازی ها نوشون میده اما وقتی میزنی بره توش بازیکنی اجرا نمیشه

تو یه فروم خارجی گشتم اینو پیدا کردم

Kirby Dream Collection kicking back to main screen in Wiiflow | GBAtemp.net -> The Independent Video Game Community: 3DS, Gateway 3DS, NDS and R4, Wii, PSP, PS4, Xbox One and all the gaming universe

حالا نمیدونم باید چیکار کنم

بچه ها ما خونوادگی طرفدار ای بازی ها هستیم ، یعنی اگه wii این بازیارو نداشته باشه نخرمش بهتره ولی خدا کنه داشته باشه :
1. Tetris
2. Dr mario
3. super mario bros
4. duck hunt و اون بازی های تفنگی که توی میکرو داشت مثل المپیک سیدنی و ..........
فعلا همین بازی ها اون 2 تای اول از همه مهم ترن اگه نداشته باشه دیگه هیچی.
یه سوال دیگه ، احسان جان الان یه wii کپیخور که بشه باهاش 3 نفره بازی کرد چند تومن میشه ؟ منظورم از 3 نفره یعنی با 3 دسته و ریموت و نانچاک و این حرفا من سرم از wii در نمیاد و نمیدونم که واسه 3 نفره بازی کردن به چه چیزایی نیاز داریم؟

بچه ها ما خونوادگی طرفدار ای بازی ها هستیم ، یعنی اگه wii این بازیارو نداشته باشه نخرمش بهتره ولی خدا کنه داشته باشه :
1. Tetris
2. Dr mario
3. super mario bros
4. duck hunt و اون بازی های تفنگی که توی میکرو داشت مثل المپیک سیدنی و ..........
فعلا همین بازی ها اون 2 تای اول از همه مهم ترن اگه نداشته باشه دیگه هیچی.
یه سوال دیگه ، احسان جان الان یه wii کپیخور که بشه باهاش 3 نفره بازی کرد چند تومن میشه ؟ منظورم از 3 نفره یعنی با 3 دسته و ریموت و نانچاک و این حرفا من سرم از wii در نمیاد و نمیدونم که واسه 3 نفره بازی کردن به چه چیزایی نیاز داریم؟

جواد جان این بازیایی که گفتی غیر از انحصاری ها نینتندو این چنتا بازی تو همه کنسول ها نینتندو هستن و جزع جدا نشدنی هستن

Tetris

2 تا نسخه برای wii داره

tetris party و TETRIS PARTY DELUXE

Review: Tetris Party Deluxe (Wii, DS) | Pure Nintendo

Tetris Party | WiiWare

بازی Dr mario که برای wii یه نسخه داره به اسم Dr. Mario Online Rx که از سری wii ware هست

حالا نمیدونم آنلاینش کار میکنه یا نه

Dr. Mario Online Rx - Wikipedia, the free encyclopedia

درباره بازی super mario bros که برای wii و ds بازی new super mario bros اومد که دو نسخه روی هم 87 میلیون نسخه فروخت

حالا اگر نسخه ds بازی کردی نسخه wii هم قشنگتره هم سخت تر هم خیلی طولانی تر

بازی duck hunt برای wii نیست اما بازیا ورزشی و المپیکی تا دلت بخواد بری wii هست مثلا بازی wii sport حدود 82.54 میلیون نسخه بازی فروخت

یا بازی Mario Kart Wii حدود 35.53 میلیون نسخه فروخته

جالب اینجاست کنسول کمپانی ها دیگه در حد یه بازی نینتندو فروش نداشتن

نینتندو تنها کنسول سازی هست که کنسول ها خانوادگی تولید میکنه شعار wii این بود : wii کنسولی برای تمام اعضا خانواده

wii تا 4 نفر همزمان ساپورت میکنه و 4 نفری میشه بازی کرد

جواد جان wii دست دوم در حد و تمیز میشه با 250 تا 300 هزار خرید ویموت و نانچاک اضافه هم دست دوم زیاد تو پرشین فروم تولز خرید فروش میشه چیزی حدود 50 تا 60 هزار تومنه

مثلا ما قبلا یه wii تمیز تو سایت دویار دیدم غیر از ویموت و نانچاک خودش 2 سری ویموت و نانچاک اضافه هم داشت که طرف کلی وسایل اضافی هم داشت میگفت روی هم 400 هزار

چیز زیادی لازم نداره wii میخری ویموت و نانچا اضافه که بیسیم هست خود دستگاه میشناسش همین

cover_large.jpg

Publisher: Capcom

Developer: Capcom

Genre: Action , Adventure

Tags: Zombies , Horror , Guns

Players: 1

Release Date: 23rd Jun 2009

Resident Evil Archives , Resident Evil

Resident Evil 1 Remake یا Biohazard 1 Remake (به ژاپنی) در 22-ام مارچ 2002 در ژاپن و در 30-ام آپريل در آمريكاي شمالي از طرف شرکت Capcom برای کنسول Nintendo GameCube منتشر شد. این بازی در ژانر Survival horror ، تک نفره، شخص سوم با درجه Mature طراحی شده.

[TABLE="class: gallery"]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Resident Evil 1 Remake نسبت به Resident Evil 1 داراي 70% تغيير از لحاظ سناريو، گرافيك، معماها و غيره هست و ميشه گفت داراي تصاوير طبيعي و با كيفيت تر، صداهاي جديد و همچنين لوكيشن و مكان هاي جديد هست. از لحاظ محيط، قسمت هايي از عمارت و مسير ها تغيير كرده، همچنين زامبي هاي جديد تند رو و يك رئيس جديد به نام Lisa به بازي اضافه شده. حركات كاراكتر ها همانند Resident Evil Zero هست. Resident Evil Remake داراي پايان هاي متعدد، راه هاي مخفي و بازي هاي كوتاه جديد هست كه هيچ كدوم در نسخه اورجينال وجود نداره. داستان اين بازي فرق آن چنداني نسبت به نسخه اورجينال نداره فقط موضوعات كوچيكي در بازي تغيير كرده.

در بازي آيتم هاي به نام Dagger (خنجر) و Stun Gun (بي حس كننده) وجود داره كه در مواقعي كه زامبي ها شمارو ميگيرند به شما كمك ميكنه. همچنين در اوايل بازي مي تونيد بعد از بدست آوردن Fuel Canteen و پر كردن آن با پيت هايي كه در اتاق ذخيره و اتاقي كه Shotgun خراب درش بود و به همراه داشتن فندك زامبي هارو بعد از اينكه روي زمين افتادن بسوزونيد تا براي هميشه از بين برن.

[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Resident Evil Archives یا Biohazard Archives (به ژاپنی) كه در اصل همون Resident Evil Remake هست كه در 25-ام دسامبر 2008 در ژاپن و در 23-ام جون 2009 در اورپا و آمريكاي شمالي از طرف شرکت Capcom برای کنسول Nintendo Wii منتشر شد. این بازی در ژانر Survival horror ، تک نفره، شخص سوم با درجه Mature طراحی شده.

داستان: Story

اين بازي از 27 جولاي 1998 در زماني كه قسمت حومه (عمارت بزرگ) دست آدمخوارهايي بود توسط كمپاني Umbrella ساخته شده بودن، تيم Bravo براي تحقيقات و تجسس به عمارت بزرگ در حومه شهر Raccoon ميرن كه بعد از قطعي ارتباط و درگير شدن با موجودات اون عمارت، تيم Alpha يعني S.T.A.R.S رو براي تجسس به عمارت ميفرستن كه در اونجا بازمانده اي پيدا ميكنن، Joseph Frost بعد از پيدا كردن جسد Kevin Dooley ناگهان با سگ آدم خوار روبرو ميشه و كشته ميشه،هلكوپتر هم بعد از اين اتفاق فرار ميكنه، اعضاي تيم Alpha يعني Jill Valentine و Chris Redfield و barry Burton‌ و Albert Wesker (فرمانده تيم) از حمله سگ هاي زامبي به عمارت بزرگ پناه ميبرن (اگر با Jill بازي رو شروع كنيد، Chris ناپديد ميشه، و اگر با Chris بازي كنيد Jill ناپديد ميشه.) كه ناگهان صداي شليك گلوله اي ميشنون كه گمان ميكنن (در بازي با Jill‌ فكر ميكنن Chris) (در بازي با Chris فكر ميكنن Jill) هست و به جستجو در عمارت ادامه ميدن، در ابتداي بازي بعد از مواجه شدن با اولين زامبي تاريخ Resident Evil با اولين قرباني تاريخ Resident Evil يعني Kenneth J. Sullivan (عضو تيم Bravo) روبرو ميشيد.

اگر با Jill بازي كنيد Barry تا آخر بازي با شما همراه خواهد بود و اگر با Chris بازي كنيد Rebecca (مدد كار تيم S.T.A.R.S) همراه شما هست، تا انتهاي بازي بايد شخصيت ناپديد شده رو از زندان آزاد كنيد و بعد از متوجه شدن اينكه Albert Wesker فرمانده تيم Alpha خيانتكار و يكي از محققان پروژه Umbrella بوده بايد با رئيس Tyrant بجنگيد و بعد از نابودسازي رئيس هلكوپتر براي نجات شما مياد و عمارت بزرگ منفجر خواهد شد.

[TR]
[TD="align: center"]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

احسان میگم وی Dragon Quest چی داره؟

محمد جان wii این Dragon Quest رو داره

Dragon Quest Swords: The Masked Queen and the Tower of Mirrors

3 تا Dragon Quest دیگم داره اما ژاپنی هستن

Dragon Quest X: Mezameshi Itsutsu no Shuzoku Online

Dragon Quest: Monster Battle Road Victory

Dragon Quest 25th Anniversary: Famicom & Super Famicom Dragon Quest I-II-III

بازی Dragon Quest اکثرا روی کنسولا دستی نینتندو میاد نمونه اش ds که 6 نسخه Dragon Quest داره

آخرین ویرایش:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or