مبارك باشه داداش :d
مرسی داداش دست تو درد نکنه که کمکم کردی
فدات
تا نسل ششم کنسولها هنوز سبک پلتفرمر کنار بقیه سبک ها دارای عناوین برجسته ای بود اما با اومدن نسل هفتم این سبک زیبا تا حد زیادی محجور شد. بین کنسولهای خانگی نسل هفتم، کنسول Wii با ارایه تعداد بالای بازی در سبک های مختلف این کمبود رو تا حد فراوانی جبران کرد (که شاید یکی دیگه از علل موفقیتش در اون دوره این مورد هم بوده). یکی از ضربه های شدید به این سبک خریداری شدن کمپانی RARE مشهور (که بیشتر برای ساخت بازیهای عالی در سبک پلتفرمر معروف هستش) توسط مایکروسافت بود. تا زمانی این کمپانی با نینتندو کار می کرد چه عناوینی فوق العاده ای که عرضه نکرد: کانکر - بانجو کازویی - دانکی کونگ و .... . اما زمانی که زیر نظر مایکروسافت قرار گرفت تنها بازی یادآور اون دوران طلایی که بازی Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts هستش رو در سال 2008 برای Xbox360 ساخت که اون هم دیگه در حقیقت خیلی وفادار سبک قدیمش نبود. از این لینک بازیهای ساخته شده توسط RARE رو چک کن و ببین چه تعداد بازی و اون هم چه عناوینی برای نینتندو ساخته بوده و همچنین پس از خریداری شدن توسط مایکروسافت چه عناوینی تولید کرده!!!
List of video games developed by Rare - Wikipedia, the free encyclopedia
آره درست میگی WII بازیا سبک پلتفرم قشنگ زیاد داره مثل KIRBY EPIC YARN که تو E3 سال 2010 از نظر منتقدین بهترین بازی شناخته شد یا خیلی بازی ها دیگه
ممنون بخاطر اطلاعات و توضیحاتی که دادی واقعا عالی بود
درسته باهمه حرفات موافقم
آقایون قدر در عرصه نینتدو
من Wii U بگیرم قسمت Wii رو هک کنم؟
یا Wii بگیرم؟
از یه نظر Wii ارزون تره اما بازی هاش محدودا و بالاخره تموم میشن
از یه نظر هم Wii U گرون تره اما من بازی هایی مثل Soinc World که مهمترین بازی که میخوام روی Wii U انجاک بدم، روی Wii وجود نداره اما بازی های Wii U هم گرونن.
موندم چیکار کنم
بنظر من WII بخری بهتره هم از نظر قیمت خیلی قیمت WII پایینه هم از نظر بازی پر تعداده هم کار با ویموت لذت بخشه
حالا بستگی به خودت داره چه سلیقه ای داری و ی میخوای بخری
با 250 تا 300 هزارتومن یه WII در حد آک بهت میدن
اما WII U قیمت 1 میلیون و چهارصد و سی هزار تومنه - 100 هزار تومن میگیرن قسمت WII شو هک کنن - باید یه ویموت نانچاکم بگیری که دست دوم چینیش 60 هزار ب بالاست - خود قسمت WII U که هک نشده بازی هاشم بالا 200 هزار تومنه
از اونور WII U اصلا نتونست خوب بفروشه و نینتندو بخاطر همین کنسول نسل جدیدشو تایید کرد
حالا باز تصمیم با خودته