راهنما بازی ها wii

مبارك باشه داداش :d

مرسی داداش دست تو درد نکنه که کمکم کردی :x

فدات

تا نسل ششم کنسولها هنوز سبک پلتفرمر کنار بقیه سبک ها دارای عناوین برجسته ای بود اما با اومدن نسل هفتم این سبک زیبا تا حد زیادی محجور شد. بین کنسولهای خانگی نسل هفتم، کنسول Wii با ارایه تعداد بالای بازی در سبک های مختلف این کمبود رو تا حد فراوانی جبران کرد (که شاید یکی دیگه از علل موفقیتش در اون دوره این مورد هم بوده). یکی از ضربه های شدید به این سبک خریداری شدن کمپانی RARE مشهور (که بیشتر برای ساخت بازیهای عالی در سبک پلتفرمر معروف هستش) توسط مایکروسافت بود. تا زمانی این کمپانی با نینتندو کار می کرد چه عناوینی فوق العاده ای که عرضه نکرد: کانکر - بانجو کازویی - دانکی کونگ و .... . اما زمانی که زیر نظر مایکروسافت قرار گرفت تنها بازی یادآور اون دوران طلایی که بازی Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts هستش رو در سال 2008 برای Xbox360 ساخت که اون هم دیگه در حقیقت خیلی وفادار سبک قدیمش نبود. از این لینک بازیهای ساخته شده توسط RARE رو چک کن و ببین چه تعداد بازی و اون هم چه عناوینی برای نینتندو ساخته بوده و همچنین پس از خریداری شدن توسط مایکروسافت چه عناوینی تولید کرده!!!

List of video games developed by Rare - Wikipedia, the free encyclopedia

RarewareLogoOld.jpg

آره درست میگی WII بازیا سبک پلتفرم قشنگ زیاد داره مثل KIRBY EPIC YARN که تو E3 سال 2010 از نظر منتقدین بهترین بازی شناخته شد یا خیلی بازی ها دیگه

ممنون بخاطر اطلاعات و توضیحاتی که دادی واقعا عالی بود

درسته باهمه حرفات موافقم

آقایون قدر در عرصه نینتدو
من Wii U بگیرم قسمت Wii رو هک کنم؟
یا Wii بگیرم؟
از یه نظر Wii ارزون تره اما بازی هاش محدودا و بالاخره تموم میشن
از یه نظر هم Wii U گرون تره اما من بازی هایی مثل Soinc World که مهمترین بازی که میخوام روی Wii U انجاک بدم، روی Wii وجود نداره اما بازی های Wii U هم گرونن.
موندم چیکار کنم :((

بنظر من WII بخری بهتره هم از نظر قیمت خیلی قیمت WII پایینه هم از نظر بازی پر تعداده هم کار با ویموت لذت بخشه

حالا بستگی به خودت داره چه سلیقه ای داری و ی میخوای بخری

با 250 تا 300 هزارتومن یه WII در حد آک بهت میدن

اما WII U قیمت 1 میلیون و چهارصد و سی هزار تومنه - 100 هزار تومن میگیرن قسمت WII شو هک کنن - باید یه ویموت نانچاکم بگیری که دست دوم چینیش 60 هزار ب بالاست - خود قسمت WII U که هک نشده بازی هاشم بالا 200 هزار تومنه

از اونور WII U اصلا نتونست خوب بفروشه و نینتندو بخاطر همین کنسول نسل جدیدشو تایید کرد

حالا باز تصمیم با خودته

wiiiiiii از همه دسته بازی داره اما به نظر من بهترین بازی هاش بازی های گروهی هستن
من خودم دوست میدارم با یه نفر توی ماریو پارتی 9 کل بندازم
خیلی از رکورد هام رو توی 2 نفرره جا به جا میکنم فقط برای اینکه برنده بشم :)
اون لوبیا چینی هست که باید a.b رو گرفت کشید ول کرد تا حالا نشوده داخلش در برابر کسی ببازم :)

• Like
Reactions: che-jaleb
آقایون قدر در عرصه نینتدو
من Wii U بگیرم قسمت Wii رو هک کنم؟
یا Wii بگیرم؟
از یه نظر Wii ارزون تره اما بازی هاش محدودا و بالاخره تموم میشن
از یه نظر هم Wii U گرون تره اما من بازی هایی مثل Soinc World که مهمترین بازی که میخوام روی Wii U انجاک بدم، روی Wii وجود نداره اما بازی های Wii U هم گرونن.
موندم چیکار کنم :((

والا به شخصه فکر می کنم این موارد رو در نظر بگیرید:

1. تهیه کنسول Wii بسیار مقرون به صرفه هستش (قیمت یک کنسول سالم و سرحال Wii واقعا پایین هستش تقریبا تو مایه های قیمت PS2 نو)
2. امکان کپی خور کردنش (به غیر از سری مینی آخر) حتی در منزل توسط خود شما هم فراهم هستش.
3. امکان اجرای بازیهای گیم کیوب هم روی این کنسول مهیا هستش که بسیاری از این عناوین در همون سطح گرافیکی Wii هستند و بسیار هم زیبا و دلچسب.
4. تهیه بازیهای Wii و گیم کیوب به راحتی از طریق دانلود (حجم بازیها اکثرا مناسب برای دانلود) یا خرید از بازار (به صورت ایمج) امکان پذیر هستش.

اما در مورد کنسول WiiU
1. فکر نمی کنم قادر به اجرای همه عناوین Wii روی این کنسول باشید.
2. امکان تهیه بازیهای خود این کنسول هم که دیگه باید در جریانش باشید.
3. بازیهای این کنسول که تقریبا نمایی از بازیهای Wii در گرافیکی ارتقا یافته تر هستند (البته نه همه عناوین) توجیه جالبی در برابر قیمت بالای این کنسول نمی تونه باشه!
4. برای اجرای بازیهای Wii روی این کنسول باید ویموت و نانچاک Wii تهیه کنید که این هزینه اضافی در مقابل خرید کلی کنسول Wii جالب به نظر نمیاد!
5. هزینه کپی خور کردن بخش اجرای بازیهای Wii رو هم به این مصایب اضافه کنید!
6. خود شرکت نینتندو بابت کنسول WiiU تجربه جالبی نداشته و عملا رو به ساخت کنسول بعدی داره پیش میره!

امشب شب آرزو هاست برید نماز مربوطشو بخونین
منم میرم بخونم اینشالله که Wii U رو بگیرم حتی با این که آقا احسان گفتن من نمیتونم از Sonic World & Mario Kart 10 و مهم تر از همه Sonic & All-Star Transformed بگذرم

• Like
wiiiiiii از همه دسته بازی داره اما به نظر من بهترین بازی هاش بازی های گروهی هستن
من خودم دوست میدارم با یه نفر توی ماریو پارتی 9 کل بندازم
خیلی از رکورد هام رو توی 2 نفرره جا به جا میکنم فقط برای اینکه برنده بشم :)
اون لوبیا چینی هست که باید a.b رو گرفت کشید ول کرد تا حالا نشوده داخلش در برابر کسی ببازم :)

درسته حسین جان WII تو هر سبکی چنتا بازی مطرح و عالی داره و باهات موافقم بازیا گروهیشم خوبه چون نینتندو با ویموت و نانچاک یه انقلاب تو ضمینه گیم پد و طراحی کنسول و بازی به وجود آورد

WII تا 4 نفر همزمان ساپورت میکنه و بازی گروهی کردن خیلی کیف میده و لذت بخشه

:d

والا به شخصه فکر می کنم این موارد رو در نظر بگیرید:

1. تهیه کنسول Wii بسیار مقرون به صرفه هستش (قیمت یک کنسول سالم و سرحال Wii واقعا پایین هستش تقریبا تو مایه های قیمت PS2 نو)
2. امکان کپی خور کردنش (به غیر از سری مینی آخر) حتی در منزل توسط خود شما هم فراهم هستش.
3. امکان اجرای بازیهای گیم کیوب هم روی این کنسول مهیا هستش که بسیاری از این عناوین در همون سطح گرافیکی Wii هستند و بسیار هم زیبا و دلچسب.
4. تهیه بازیهای Wii و گیم کیوب به راحتی از طریق دانلود (حجم بازیها اکثرا مناسب برای دانلود) یا خرید از بازار (به صورت ایمج) امکان پذیر هستش.

اما در مورد کنسول WiiU
1. فکر نمی کنم قادر به اجرای همه عناوین Wii روی این کنسول باشید.
2. امکان تهیه بازیهای خود این کنسول هم که دیگه باید در جریانش باشید.
3. بازیهای این کنسول که تقریبا نمایی از بازیهای Wii در گرافیکی ارتقا یافته تر هستند (البته نه همه عناوین) توجیه جالبی در برابر قیمت بالای این کنسول نمی تونه باشه!
4. برای اجرای بازیهای Wii روی این کنسول باید ویموت و نانچاک Wii تهیه کنید که این هزینه اضافی در مقابل خرید کلی کنسول Wii جالب به نظر نمیاد!
5. هزینه کپی خور کردن بخش اجرای بازیهای Wii رو هم به این مصایب اضافه کنید!
6. خود شرکت نینتندو بابت کنسول WiiU تجربه جالبی نداشته و عملا رو به ساخت کنسول بعدی داره پیش میره!

مرسی داداش عالی و کامل جواب دادی

دستت درد نکنه

Wii Party در دانشگاه

امروز توی دانشکده Wii Party داشتیم.

یکی از بچه ها Wii آورده بود و به ویدیو پروژکتور وصل کرد و همه نوبتی شروع به بازی کردیم. حتی چند تا از استاد هامون هم آمده بودن.

در کنارش پیتزا و اسنک و نوشیدنی هم می دادن.یه ۲ ساعتی دانشجو ها و اساتید دور هم بودن و خوش گذشت.

حتی برای یه لحظه تصور چنین برنامه هایی توی دانشگاه های ایران برام محال بود. حتی اینجا هم چنین چیزهایی روال نیست. کلا این دانشکده رشته دومم خیلی صمیمی هست.

برای اولین بار وقتی می خواستم این رشته رو شروع کنم رفتم پیش رییس دانشکده . خیلی آدم جالبی بود و اهل آفریقای جنوبی بود.

توی جلسه معارفه بود که فهمیدم هم این آدم خاصه و هم این دانشکده. حالا الان یک سالی هست که اون فرد شده مشاور ارشد رییس دانشگاه و دیگه رییس دانشکده نیست ولی جو دانشکده همچنان شاد و متفاوته.

لینک منبع این خاطره : لینک

خودم الان مشغول این بازی هستم:

cover_large.jpg

بازی Klonoa یکی از زیباترین بازیهای سبک پلتفرمر هستش (سبک مورد علاقه خودم). این بازی در اصل برای کنسول پلی استیشن یک ساخته شد و بعدها برای کنسول Wii با ارتقای کیفیت گرافیک پورت شد. فضای بازی تقریبا یادآور بازی Tomba در پلی استیشن یک هستش اما به شدت زیبا که در حین سادگی بسیار شیرین و دلچسب هستش.

این بازی قابل اجرا با ویموت و نانچاک، گیم پد کلاسیک و گیم پد کیم کیوب هستش که خودم الان با گیم پد گیم کیوب دارم اجراش می کنم.

large.jpg

large.jpg
یکی از underrated ترین بازیای تاریخ!
هیچکس نمیشناسدش ولی خیلی بازی قشنگیه!
ps1 یه بازی دیگه هم شبیه این داشت اسمشو یادم نمیاد اونم قشنگ بود

• Like

علیرضا جان درسته بازی خیلی خوبیه اما این نشناختن تو ایرانه وگرنه تو دنیا طرفدارا زیادی داره انقدر طرفدار داشت که رو اکثر کنسول ها بازیش اومد حتی 2 نسخه برای GBA ش هم اومد

علیرضا جان درسته بازی خیلی خوبیه اما این نشناختن تو ایرانه وگرنه تو دنیا طرفدارا زیادی داره انقدر طرفدار داشت که رو اکثر کنسول ها بازیش اومد حتی 2 نسخه برای GBA ش هم اومد
راستش اون چیزی که من شنیدم اینه که به خاطر فروش ضعیفش رو اینهمه پلتفرم اومد!
یه چیز تو مایه های okami

راستش اون چیزی که من شنیدم اینه که به خاطر فروش ضعیفش رو اینهمه پلتفرم اومد!
یه چیز تو مایه های okami

نه برای فروش ضعیف نیست حتی اگر دقت کنی دیگه هر چی میگذره بازیا مولتی پلتفرم داره بیشتر میشه چون کمپانی و استدیو که بازی میسازه دنبال پوله و چی از اینکه بازی بیشتر فروش کنه بیشتر سود بده تا هم مخارج خود کمپانی مثل حقوق پرسنل بدن هم سود ده باشه

THQ به اون عظمتش تعطیل شد رفت پس کمپانی ها بیشتر دقت میکنن و برنامه ریزی میکنن تا به درآمد بیشتری برسن درست مثل کالاف که فقط مونده روی میکرو هم بزنن چون سوددهی براشون ارجعیت داره

2 تا عکس از WII خودم :bighug:

86267290952711871228.jpg

01088626208744811313.jpg

به به :)

خوب تمیز هم نگه داشتیش احسان :d

- - -ویرایش - - -

این شماره بازی نه. این بازی روی PS1 و PS3 و PSP و PS Vita و Wii هستش. اون شماره 2 بازی هستش که فقط برای کنسول PS2 عرضه شد که اتفاقا اون رو هم دارم و بعد از این روی PS2 بازیش می کنم!!!

Klonoa2.jpg

150761-Klonoa_2_-_Lunatea's_Veil_(USA)-1.jpg

150761-Klonoa_2_-_Lunatea's_Veil_(USA)-2.jpg

ا می گفتم من این گيما کجا بازی کردما، بازی باحالی بود ،نمیدونستم رو Wii هم یک نسخه ديگش هم هست :d

یه بازی هست که خیلی شبیه Klonoa هستش اون هم بازی Tomba که در 2 شماره فقط برای PS1 ساخته شد و واقعا هم عالی بودند:

Tomba!_NTSC.png

37712-Tomba!_[U]-10.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or