سلام
احسان xenoblade میشه راحت باز دلفین بازی کرد؟تست نکردی خودت؟
با گیتارشمنم یه مدتی نبودم از قبل از عید رفتم دوباره تازه برگشتم :d
باهات موافقم wii حتی از نظر ظاهری با این هیکل کوچیکش اما واقعا زیبا طراحی شده و تو دل آدم میشینه خیلی از فامیل ها من wii دارن اکثرا هم خانوادگی از wii استفاده میکنن
اتفاقا اکثرا کنسولا دیگه داشتن وقتی با wii من بازی کردن واقعا شادو شنگول میشدن بخصوص با جاست دنس که دیسکو میشد با بازی ها گروهی و .......... که الان همگی wii دارن
اکثر گیمرا قدیمی و با سابقه دورانی داشتن با کنسولا نینتندو و نینتندو میشناسن اما متاسفانه نسل جدید گیمر ها بزور مایکروسافت میشناسن چه برسه به نینتندو
دمت گرم پس مثل خودمی من که عاشق wii ام - با اینکه طرفدار کل کنسولا نینتندو ام و تجربشون کرده ام اما wii برای من یه چیز دیگه اس
گیتار هیرو و راک بند با ویموت بازی میکنی یا گیتارشو داری؟
با گیتارش
مفته گیتارش 60 تومنه
با تشکر از برادر گلم احسان جان خیلی خوب بود
اره عزیز میشهسلام
احسان xenoblade میشه راحت باز دلفین بازی کرد؟تست نکردی خودت؟
اره عزیز میشه
من بازی کردم.خیلی هم عالی.سخت افزار قوی باید داشته باشی تقریبا 60 درصد بازیها رو خیلی خوب و بدون مشکل اجرا میکنه(بازیهای مطرح)فقط رو کامپیوتر ویموت و ناچاک ضعیف عمل میکنه(شبیه سازیش عالیه ولی بردش کم) ولی با کیبرد یا گیمپد مشکلی نداره.
خواهش میکنم عزیز!:bighug:مرسی عزیز
خواهش میکنم عزیز!:bighug:
الان داشتم ماریو گلکسی 2 رو بازی میکردم.واقعا گرافیک بینظیری داره.با بالا بردن رزولوشن و دستکاری گرافیک تصویر محشر میشه واقعا میگم روی هیچ کنسول هم رده wii چنین زیبایی نتونستم ببینم.واقعا عالیه.امشب کار دانلودThe Legend of Zelda Skyward Sword تموم میشه و فردا شب.!