کلیپ گیم پلی بازی Red Steel که از اولین بازی هایی بود اوایل لانچ wii در سال 2006 عرضه شده بود
Red Steel Nintendo Wii for wii
Red Steel Nintendo Wii for wii
من وی نداشتم ولی چند تا از بازی هاش مثل زنو بلید و زلدا رو با امولاتور بازی کردم. کلا بازی های کنسول های نینتندو گیم پلی خیلی خوبی دارن
من اولین کنسولم همین میکرو بود که هزارتا خاطر داشتم . بعدش دیگه رفتم سمت سونی و ...
الان بازگشتم به اصل خویش . من همیشه نینتندو از دور نظارگر بودم . بعدها فهمیدم هنوز نینتندو زندس و پر فروش ترین کنسولای برای نینتدو هست .
و بازیهای انحصاری نظیر زلدا و ماریو و ... داره که کم نظیرن .
اصل مطلب اینه که نینتندو هدفش توی گیم مشخصه . هدفش سرگرمی ونه یکسری صحنه های سینماتیک و خون و زرق و برق و... که بعد از ۱۰ ساعت حالت ازش بهم بخوره !(البته نمونه های خوب هم داریم خارج از نینتدو )
در کل توی بازیهای نینتندو عشق نهفته است . و ایران معدود کشورهایی که نینتندو رو درک نکردن .
کنسول wii رو اصلا کسی دیده با چشم؟؟؟!!! :d
سلام
به جان خودم من که تا حالا نه وی دیدم نه گیم کیوب از نزدیک! یه سری بازی جالب داشتن که نمیتونستم بازی کنم که یکیش اویل ریمیک بود که برا کنسولای جدی. پورت شد, یکی هم اویل زیرو بود که با شبیه ساز رفتم. چقدرم فریمش اذیت کرد. ولی خدایی خیلی خوب بودن, اصلا از اویلا دیگه قطع امید کردم ولی اینا قشنگ بود. فقط خیر نبینن که این فیتال فریمو گرفت ازمون, :d خیلی با فیتال سه حال کردم, چهار که برا وی هست پنج هم برا وی یو.
کلا غیر از این چند تا بازی که گفتم بقیه بازیهای وی یه سبک کارتونی مانند داره. نمیدونم چرا
اقا احسان یه چند وقت نبودم تاپیکو ترکوندیا!
وی خیلی کنسول دوست داشتنیه و واقعا بازیهای خوب زیاد داره!
من که هنوزم ویم به تی وی وصله و باهاش بازی میکنم!
مخصوصا گیتار هیرو و راک بند!