راهنما بازی ها wii

آقا چقدر قشنگ و با احساس مینویسین انگار منم با شما تجربه می کردم اینارو.این جور که نوشتین اصلا دوباره پشیمون شدم حسابی از تجربه نکردنش.

• Like
Reactions: ehsanservat
آقا چقدر قشنگ و با احساس مینویسین انگار منم با شما تجربه می کردم اینارو.این جور که نوشتین اصلا دوباره پشیمون شدم حسابی از تجربه نکردنش.

مرسی رضا جان لطف داری بهم - درسته رضا جان چون منو شما گیم واقعی تجربه کردی گیم هایی که از نسل اول تجربه کردیم تا به الان و بازی ها متنوعی دیدم چیزی که من حس کردم تجربه کردم واقعا ازش لذت بردم تو ام همون حس ها و اون علاقه ها و ذوق ها داشتی بخاطر همین تجربه هامون انگار شبیه همه

من خودم فن نینتندو ام و در کنارش از کنسول ها دیگه و بازی ها خوبشون لذت میبرم اما wii تو کل کنسول ها نینتندو که تجربه کردم یه چیز خاصه خیلی wii دوست دارم

واقعا هم ارزش خرید داره قیمتی هم نداره الان wii دست دوم در حد آک با 250 هزار تا 300 هزار میشه خرید - هکشم که با نصب 2 تا برنامه کپی خور کامل میشه بازیا از روی هارد اجرا میکنه - خرابی اصلا نداره و ......

این کلیپ ببین گیم پلی یه بازی wii ه که همون اوایل عرضه wii سال 2006 منتشر شده بود

Red Steel Nintendo Wii for wii

تازه wii بازیا gamecube هم رو اجرا میکنه

آخرین ویرایش:
wii سال 2006 وارد بازار شد

medium.jpg

wii پر فروشترین کنسول هفت شد و بالا 100 میلیون کنسول فروخته

wii تنوع بازیی خیلی زیادی داره و هر نوع گیمری جذب خودش میکنه و سبک خاصی از بازیا داره در اصل هر بازی روی wii بیاد جذابیتش چند برابر میشه

کنترل انقلابی این کنسول اسمش ویموت و نانچاک هستش که خیلی لذت بخشه و حرکات طراحی شده تو بازیا جالبن تو همه بازیا این کنترل ها استفاده میشن این ویموت چند نوع سنسنور حرکتی داخلش داره هر نوع حرکتی که نیاز بازیه تشخیص میده این کنترل بیسیم تا فاصله خوبی ساپورت میکنه

تو بازیا از ویموت و نانچاک به 3 صورت استفاده میشه 1. استفاده از ویموت تنها بازی هایی مثل جاست دنس 2. وقتی ویموت مثل دسته کلاسیک بین دو دستت بگیری مثل بازی new super mario و در ضمن قابلیت سنسور حرکتی داره یعنی مثل تبلت تکون میدی بازی کنترل میکنه اینم همینطوریه 3. ویموت و نانچاک

تو کنترل کنسول ها دیگه راحترین راه بازی با دسته ها کلاسیک آنالوگه اما آنالوگ در مقابل ویموت حرفی برای گفتن نداره ویموت مثل موس pc عمل میکنه و بازی خیلی روونتر بهتر و آسونتر میشه چون هم ویموت حسگر حرکتی داره هم نانچاک مثلا تو بازی مدال افتخار قهرمانان 2 وقتی وینچستر میگیری شلیک میکنی نانچاک تکون میدی تو بازی وینچستر گلنگدن میکشه

روی ویموت اسپیکر پخش افکت صدا بازی هست مثلا تو بازی رزیدنت اویل خشاب میزاری صدا خشاب گذاشتن پخش میشه و وقتی شلیک میکنی صداش پخش میشه یا تو بازی نو مور هروس تو بازی تلفن زنگ میخوره کاراکتر گوشی بر میداره صدا فرد پشت خط از اسپیکر ویوت پخش میشه یا این اسپیکر تو بازی ماریو گلگسی بهترین استفاده شده

گرافیک بازیاش قابل قبوله و خروجی 480p داره البته نینتندو تو استفاده و بهینه سازی و استفاده از قدرت کنسولاش تخصص بالایی داره مثلا mario galaxy که خیلی فراتر از سخت افزار کنسوله و بازی در حد گرافیک بازیا xbox 360 رسیده مثل د لست استوری شاهکاره محضه و .............

در کنار این موضوع wii قیمتی نداره قیمت wii دست دوم آکش 300 هزار تومنه یعنی از دست دادن wii اشتباهه محضه

wii بازی گروهی تا4 نفر آفلاین ساپورت میکنه یعنی همزمان 4 نفر باهم میتونن بازی کنن

در کنار این wii بازیا کنسول گیم کیوب هم اجرا میکنه که کلی عنوان عالی داره قسمت بالا wii دوتا در هست بازش کنی اولی 4 تا دسته گیم کیوب وصل میشه قسمت دومی مموری

250px-Wii-gamecube-compatibility.jpg

البته wii چون هک شده بازیا گیم کیوب بدون نیاز به دسته گیم کیوب و مموری کارت اجرا میکنه

درباره بازی هاش انحصاری ها نینتندو براش اومده همه متا بالا آوردن مثل mario galaxy 1 که از دید یوروگیم . ign و ...... بهترین بازی نسل هفت شد یا kirby epic yarn از دیدگاه منتقدا تو e3 سال 2010 بهترین بازی شد و ......

غیر از انحصاری ها خود نینتندو انحصاری ها بقیه شرکت ها برای wii اومد که واقعا زیبان مثل madworld . سونیک و ماریو المپیک و ........... وحتی بازیایی مثل de blob و میکی موس epic و ...... نسخه یکشون برای wii اومد بعد پرفروش شدن نسخه ها بعدیشون برای کنسولا دیگم اومدن

بازیا dance هم همه روش اومدن مثل مایکل و جاست دنس 2012 . 2014 و ...........

بازیا مولتی هم براش اومده مثل کالاف مدرن وار 3 و ...........

چون wii پرفروشه تنوع بازی خیلی زیادی داره و هر گیمری راضی نگه میداره

wii تا هارد 1 ترابایت بهش وصل میشه و بازیا از روی فلش و هارد اکسترنالم اجرا میکنه

در کل نگران نباش چیزی از دست نمیدی هم دنیا جدیدی تجربه میکنی هم قیمتی نداره حتی از psp ارزونتره

تازه برای wii کلی شبیه ساز هست روش نصب میکنی میتونی بازیا قدیمی روش بازی کنی شبیه ساز ds . ps1 . nintendo 64 و ..... روش هست راحت کار میکنن

غیر از ویموت و نانچاک یه کنترل کلاسیک هم هست که اگه دوست داشته باشی با اون میتونی بازی کنی

تو بعضی بازیا انواع کنترل ساپورت میکنه مثلا بازی دانکی کونگ هم با ویموت و نانچاک میتونی بازی کنی هم ویموت خالی هم کنترل wii classic بعد از هر نوع استفاده کنی منو بازی عوض میشه

تو بازی هایی که ویموت و نانچاک باهم احتیاج داره اگه نانچاک وصل نباشه بازی میگه نانچاک متصل کن بعد وصل کردی وارد بازی میشه خود نانچاک هم سنسور داره

لیست بعضی از عناوین wii

List of Wii games - Wikipedia, the free encyclopedia

کاور یه تعداد بازی wii

Cover Gallery

wii غیر از بازیا خودش یه سری بازی wiiware داره

wii غیر از بازیا خود wii یه سری بازی داره به اسم wiiware این بازی ها در اصل مینی گیم هستن با حجم خیلی خیلی کم . بازیا wiiware مینی گیم ها جدید و بازیا کلاسیک باسازی شده بازی ها کلاسیک افزایش کیفیت داده شده و ............ هستن

کاور یه سری از بازیا wii ware

Cover Gallery

هر سوالی از wii دارید در خدمتم

نقد و بررسی Disaster: Day of Crisis

cover_small.jpg

Publisher: Nintendo

Developer: Monolith Soft

Genre: Action, Adventure

Tags: Weather, Survival

Players: 1

Release Date: 24th Oct 2008

مقدمه:

در صنعت گیم همیشه بازی هایی بودن بسیار عالی کار شدن و یک شاهکار بودن و نظر گیمر ها به خود جلب کردن.

در این بین کمپانی بزرگ نینتندو قدیمی ترین کمپانی کنسول ساز هست اکثر بازی های که روی این کنسول ها ارائه شده اند انحصاری بودن مثل ماریو و ....... حتی بازی رزیدنت اویل 4 بازی انحصاری کنسول گیم کیوب بود که در طی مدت زمان از انحصار خارج شد اما هنوز هم رزیدنت اویل 4 روی کنسولا نینتندو از بافت بهتر و هوش مصنوعی بیشتری برخوردارند

اینبار به بازی میپردازیم که یک بازی بسیار زیباست که ماجراجویی و اکشن ترکیب کرده و بازی شاهکاری خلق کرده .

اسم این بازی Disaster : Day Of Crisis است که توسط شرکت Monolith Soft ساخته شده است در پرونده این شرکت بازی Xenoblade Chronicles وجود دارد هر دو بازی استثنایی این شرکت در انحصار کنسول wii هستن.

large.jpg

داستان:

داستان بازی قشنگه و خوب روایت میشه.

شخصیت اصلی بازی Raymond Bryce است که افسر سابق نیروی دریایی ایالات متحده است؛ قابلیت رانندگی، شنا کردن، دویدن و شلیک کردن در 23 مرحله از بازی را دارد.

تو آمریکا در شرایطی که شهر در حال نابود شدن به وسیله طوفان، سیل، سونامی و آتشفشان است، او باید با یک گروه تروریستی به اسم SURGE نیز مبارزه کند. این گروه سه تا بمب اتم دزدیدند و دولت رو تهدید می کنند.

تو این اوضاع این گروه خواهر دوست شما رو هم گروگان گرفته و شما باید هم از بین تموم این بلاها جون سالم ببرید هم برسید به اونا.

هنگامی که ریه های او با دود پر می شود باید هوای تازه برای تنفس پیدا کند و همچنین برای به دست آوردن سلامتی و قدرت باید غذا بخورد.

بازی کننده باید مردم شهر را از خطرهای مختلف نجات بدهد و کمک های اولیه را برای آنها انجام دهد.

گرافیک:

در کل گرافیک بازی بسیار خوب کار شده طراحی شخصیت Raymond Bryce هیچ نقصی ندارد محیط بازی بخصوص مناطق گسترده بسیار خوب کار شده.

بیشتر بازی سینمایی هست و حس دیدن و مشارکت تو یه فیلم هالیوودی به شما دست پیدا میکنه که این قسمت هم عالی کار شده .

با تمرکز و زمان زیادی روی جلوه ها مثل آتش و سوانح طبیعی کار کردن. هیچ ایرادی به گرافیک و طراحی مراحل بازی میتوان گرفت.

large.jpg

گیم پلی:

گیم پلی بازی یکی از نقاط قوت بازی هست گیم پلی جذاب بوده و گیمر را جذب میکند . گیم پلی بازی ترکیبی بود یه جاهایی ریل شوتر میشد که عالی بود یه جاها رانندگی و یه جاهایی هم پلتفرمر.

به خوبی از ویموت و نانچاک در بازی استفاده شده و کار ویموت و نانچاک لذت بخش است.

همچنین قابلیت خنثی سازی بمب به وسیله Wii-mote و nunchuck نیز در بازی وجود دارد.

صداگذاری:

موسیقی بازی بسیار زیباست . صداگذاری شخصیت ها خوب کار شده و دیالوگ ها حس دیدن یک فیلم بینظیر هالیودی به شما القا میکند.

نتیجه گیری:

این بازی انحصاری wii هست یکی از بهترین بازیا wii ه بازی بسیار خوب طراحی شده برای داستان . طراحی و ................. وقت گذاشتن و بازی بسیار خوبی از آب درآمده این بازی از دست ندید و لذت ببرید.

45097_DD_Wii_P24_02.jpg

هی میخوام wii رو از تو کمد در بیارم این pandora tower و last story رو بازی کنم وقت گیرم نمیاد:d
دو بازی آخرم با wii یکی زنوبلید و دومی skyward sword بود.من خوره rpg مخصوصا jrpg بودم به هیچ بازی ای رحم نمیکردم! ولی انصافا داستانی که زنوبلید داشت منو شوکه کرد.در یک کلام فوق العاده بود.1 ساعت بعد این داستانو اصلا نمیشد حدس زد.مدام اتفاقات جالب پیش میومد.
از اونطرف skyward sword واقعا گیمپلی نابی داشت.سیستم مبارزه واقعا عالی بود.بهترین و استانداردترین چیزی بود که میشد از کنترلر حرکتی دراورد

• Like
هی میخوام wii رو از تو کمد در بیارم این pandora tower و last story رو بازی کنم وقت گیرم نمیاد:d
دو بازی آخرم با wii یکی زنوبلید و دومی skyward sword بود.من خوره rpg مخصوصا jrpg بودم به هیچ بازی ای رحم نمیکردم! ولی انصافا داستانی که زنوبلید داشت منو شوکه کرد.در یک کلام فوق العاده بود.1 ساعت بعد این داستانو اصلا نمیشد حدس زد.مدام اتفاقات جالب پیش میومد.
از اونطرف skyward sword واقعا گیمپلی نابی داشت.سیستم مبارزه واقعا عالی بود.بهترین و استانداردترین چیزی بود که میشد از کنترلر حرکتی دراورد

بازیا خوبی رو هم دلت میخواد بازی کنی the last story که یه شاهکاره هم خیلی سخته از لحاظ گرافیکی هم یکی از بهترین بازیا wii ه

زنوبیلد عالی بود اما یکمی گنگ بود بازی یعنی آدم گاهی نمیدونست کجا باید بره - نقد و بررسیشو هم نوشتم تو صفحه ها اولی همین تاپیکه

باهات موافقم یه تجربه لذت بخش برای فن ها زلدا و فن ها نینتندو بود :x

نقد و بررسی The Last Story

http://forum.bazicenter.com/thread90915/page3/#post3362995

نقد و بررسی Xenoblade Chronicles

http://forum.bazicenter.com/thread90915/page5/#post3366033

بازیهاش عالی و پویا هستن من لذت بازی متفاوتو تو بازی های وی موشن پلاسش دیدم به خصوص زلداش

آره نعمت جان البته بازیایی که احتیاج به موشن پلاس دارن و باید حتما موشن پلاس داشته باشی تعدادشون خیلی کمه یکی از این بازیا که فن ها زلدا عاشقشن زلدا شمشیر آسمانه که یکی از بهترین گیم ها نسل هفت انتخاب شده

واقعا از ویموت و موشن پلاس توش خوب استفاده شده یه دوستی داشتم 57 ساعت بازی کرده بود تا تمومش کنه

cover_large.jpg

به به این عکسها و گيمها که گذاشتی احسان جان عالی بودن اینم که سر گل همه هست :d

سؤال

Wii کپی خور شده آنلاین هم میشه با بازیهای کپی بازی کرد ?اگه میشه سرورهاش باز هستن بن نداره با دستگاه کپي :)

فدات داداش :bighug: آره کلکسیون خیلی باحالو کاملیه :x

wii کپی خور به صورت نرم افزاری کپی خور میشه نیاز به باز شدن دستگاه نداره با نصب چنتا برنامه روی wii کپی خور کامل میشه بازیا رو از روی هارد و فلش اجرا میکنه

با wii کپی خور و بازی کپی خور میشد آنلاین بازی کرد اما تازگیا نینتندو سرور آنلاین جمع کرده البته سرور آنلاین بازی جمع کرده و بقیه امکانات آنلاینش مثل wii shop - netflix - پیام ها آنلاین و ...... همه فعالن

تایپیک خوبی هست دوست عزیز
ولی به نظرم اگر در مورد محتوای بازیهای گیم کیوب هم گفته بشه خیلی خوبه چون اینطوری کسانی که wii دارن ولی نسل قبلتر از wii یعنی گیم کیوب رو تجربه نکردن بیشتر با این کنسول خوب اشنا میشن کنسولی که به نظرم بعد از سوپر نینتندو یکی از بهترینها هست

مرسی ایمان جان

چشم عزیز سعیمو میکنم درباره بازی ها گیم کیوب هم صحبت کنم و سبک و تم هر بازی بگم

اگر خودتم بتونی کمک کنی عالی میشه

خوب به سلامتی دوباره این تاپیک هم به لطف حضور دوباره احسان جان و بقیه دوستان عزیز فعال شد.
چند روز پیش بود که دیدم یکی از دوستان یه کنسول Wii گذاشته بود برای فروش که همراهش مموری کارت گیم کیوب و گیم پدهای لازم هم داشت. با دیدن آگهی ایشون دوباره کیف کردم که یه کنسول Wii رو میدیدم! راستش وقتی این کنسول رو با هم دوره ایهاش مقایسه می کنم می بینم واقعا یه رفیق نازنین برای گیمر مالک دستگاه بوده (و هست). این دستگاه به ظاهر ظریف و کوچک به راستی قدرتمند بوده و از ساختاری مستحکم بهره می برده. یکی از مواردی که در این قیاس در مورد مشکل حرارتی کنسولها در نسل Wii میدیدم بی صدا و خنک بودن این کنسول بوده. خداییش با خیال راحت میشه ساعتها بی دغدغه با این کنسول دوست داشتنی کوچولو از بازی لذت برد. تنها ایراد شاید گرافیک خروجی دستگاه بود که در حضور بازیهای فراوان و زیبا و راضی کننده انواع سلیقه ها و گیمرهای مبتدی تا حرفه ای چندان به چشم نیامد و از موفقیت این کنسول کم نکرد. با اینحال نینتندو برای جبران گرافیک، کنسول WiiU رو عرضه کرد اما چه دیر!!! کنسول جدید گرافیکی بالاتر از کنسول قبلی داره حتی قدری هم بهتر از دو رقیب wii اما در مقابل رقبای اصلی و حقیق خودش!!!! هیچ شانسی نداشت! چه کسی کنسول wii ارزان قیمت رو به خاطر کنسولی که تنها فرقش گرافیک بالاتر همون بازیهای قبلی هستش و تازه، با قیمتی به شدت بالاتر ارایه میشه عوض می کنه؟؟؟؟!!!!!
خلاصه این جوریه که هنوز این wii عزیز هستش که هیچ جوره خاطره خوشش از یاد دوست دارانش نمیره.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or