خوب به سلامتی دوباره این تاپیک هم به لطف حضور دوباره احسان جان و بقیه دوستان عزیز فعال شد.
چند روز پیش بود که دیدم یکی از دوستان یه کنسول Wii گذاشته بود برای فروش که همراهش مموری کارت گیم کیوب و گیم پدهای لازم هم داشت. با دیدن آگهی ایشون دوباره کیف کردم که یه کنسول Wii رو میدیدم! راستش وقتی این کنسول رو با هم دوره ایهاش مقایسه می کنم می بینم واقعا یه رفیق نازنین برای گیمر مالک دستگاه بوده (و هست). این دستگاه به ظاهر ظریف و کوچک به راستی قدرتمند بوده و از ساختاری مستحکم بهره می برده. یکی از مواردی که در این قیاس در مورد مشکل حرارتی کنسولها در نسل Wii میدیدم بی صدا و خنک بودن این کنسول بوده. خداییش با خیال راحت میشه ساعتها بی دغدغه با این کنسول دوست داشتنی کوچولو از بازی لذت برد. تنها ایراد شاید گرافیک خروجی دستگاه بود که در حضور بازیهای فراوان و زیبا و راضی کننده انواع سلیقه ها و گیمرهای مبتدی تا حرفه ای چندان به چشم نیامد و از موفقیت این کنسول کم نکرد. با اینحال نینتندو برای جبران گرافیک، کنسول WiiU رو عرضه کرد اما چه دیر!!! کنسول جدید گرافیکی بالاتر از کنسول قبلی داره حتی قدری هم بهتر از دو رقیب wii اما در مقابل رقبای اصلی و حقیق خودش!!!! هیچ شانسی نداشت! چه کسی کنسول wii ارزان قیمت رو به خاطر کنسولی که تنها فرقش گرافیک بالاتر همون بازیهای قبلی هستش و تازه، با قیمتی به شدت بالاتر ارایه میشه عوض می کنه؟؟؟؟!!!!!
خلاصه این جوریه که هنوز این wii عزیز هستش که هیچ جوره خاطره خوشش از یاد دوست دارانش نمیره.
فدات عزیز به لطف تو قسمت wii پابرجا مونده با علاقه ای که به هک و کپی خور کردن و پیدا کردن چیزا خارق العاده برای کنسول که کلی به دوستان راهنمایی میدی و کمکشون میکنی خودش کلی ارزش داره یه پا متخصصی و قسمت wii این فروم بازی سنتر به تو مدیونه - منم حدود 2 ماهی نبودم وقتی برگشتم دیدم به کل تاپیک کنسول ها نینتندو غیر فعال شدن
من همیشه عاشق wii ام درسته فن نینتندو ام و همه کنسول ها نینتندو تجربه کردم و از همگی لذت بردم اما برای من wii یه چیز دیگه اس و علاقه خاصی بهش دارم یه خلاقیت یه پژوهش یه ایده یه انقلاب بود
درسته باهات موافقم ساختار wii خیلی مستحکمه خرابی اصلا نداشته غیر از موارد بریک شدن - خود من وقتی مهمون داشتیم با wii یه مهمونی چه عرض کنم دیسکو میشد جاست دنس بازی میکردم ماریو پارتی 9 و ..... 2 سری ویموت و نانچاک اضافه داشتم که با ویموت و نانچاک خود کنسول میشد 3 سری که بار ها ویموت پرتاب میشد درو دیوار اما هیچیش نمیشد
البته مزیت wii این بود که همه بازی هاش حرکتیه یهنی مثل ایکس باکس 360 و ps3 نیاز نبود کلی پول لوازم جانبی بدی تا چنتا بازی حرکتی تجربه کنی
درسته خروجی گرافیکی wii حدود 480p هستش که برای نسل هفت کم بود اما بازی ها خاص و رنگارنگ wii کاری میکرد که به چشم نیاد البته من مبدل wii به hdmi 1080p داشتم که خروجی بازی ها با ps3 برابری میکرد در اصل رندر بود و تو بازی مثل ماریو گلگسی که برای اوایل عرضه wii بود امتحان کردم کیفیت تصویر زمین تا آسمون فرق میکرد چه برسه روی بازی هایی مثل the last story که شاهکار بودن البته 100 هزار خریده بودمش
خود تو که متخصص emulator هستی انقدر علاقه به wii داشتی که خود کنسول wii خریدی
موافقم باهات سر wii u البته اگر اشتباه ها مدیریتی نینتندو نبود و wii u بازیا خوب و مضعیت بهتری داشت خود من میخریدمش اما با این اوضاع الان و فروش بدش و معرفی کنسول نسل بعد نینتندو به اسم nx که قراره سال 2016 معرفی شه پس بقول خودت wii همچنان عزیزه