راهنمای UNBRICK کردن PS3

خب، من تو آرشیوم رو ونگاه کردم دیدم 181,200KB برای 3.60 PAL میشه.
خب مشکلی نیست من اینو قبلا 1000 بار توضیح دادم.
شما باید تازمانی که شرایط و توافقنامه قبول نصب آبدیت رو که به شما بده همون طور دکمه START و SELECT رو نگه دارید و ول نکنید تا قبول اون شرایط رو به شما بده و نصب فریمور شروع بشه.
این مشکلی نیست.
دستم رو همین طور روی سلکت و استارت نگه می دارم هیچی نمیشه.همش همون رو نوشته.

حداکثر بیشتر از 2 سه دقیقه نباید طول بکشه.
ورژن فریمور رو قبل از چک آبدیت نشون میده ببین چنده؟
تازه ورژن 3.60 اگه بود باید نسخه 2 اون رو دانلود کنی چون نسخه 1 اون با هارد مشکل داشت که نسخه 2 اومد.

اقا رضا اگه میتونی در سطح دیپلم بگو:d زمانی که داشتم این جا پست می دادم اون واسه خودش روشن بود و چکینگ زده بود وقتی برگشتم خاموشش کنم اینو داده بود:
6qscd9ztki0qai2j54c.jpg

دوست عزیز من امشب سرم خیلی درد می کنه. بزار فردا مشکلت رو حل می کنیم.
این پیغام می گه:
هیچ اطلاعاتی قابل اجرا تکمیلی پیدا نشد.
و ممکنه به یکی از اون دلایلی که گفتم باشه.
و ورژن فریمورت شما 3.55 هست نه 3.60
شما این فریموری که لینک میدم رو دانلود و با یک فلش مموری جدید انجام بده.
بعد اگر مشکلی بود فردا پیگیری میکنیم.
http://ps3.dashhacks.com/downloads/355

دستگاه این فیرمویری که گفتید رو شناسایی کرد و رفت تو نصب.تقریبا 41 درصد بود که ارور داد.خودش ریست شد و دوباره رفت تو نصب.باز هم همون اتفاق.بار سوم که رفت توی نصب و ارور داد نوشت که میتونید دستگاه خاموش کنید (پاور جلوی دستگاه)و بعدش کابل برقش رو بکشید چند دقیقه ای صبر کنید کابل رو وصل کنید و دستگاه رو که روشن کنید خودش نصب رو ادامه میده.که متاسافنه باز هم روی همون درصد ارور داد.من هم یه دانگل نو داشتم همون شهریور سال پیش خریده بودم با pc اپدیت کردم وصل کردم به دستگاه خلاصه با دانگل اومد بالا رفت تو نصب دیدم از 50 درصد رد شد نزدیک 60 درصد دوباره ارور داد.
ارورش هم 8002F14E هست که می گفت با پشتیبانی تکینیکی یا سخت افزاری تماس بگیرید.

من قبلا به این نوع rsod برخورده بودم و در پست های ابتدایی هم که جواب شما رو می دادم گفتم
که اگر وسط نصب ریست بشه و به rsod بره این رو نمیشه کاریش کرد که باید فلشش پروگرم بشه.
روش اون رو هم که گفتم.
این نوع RSOD از نظر من به عنوان Incomplete RSOD یا ناقص نامیده میشه که به Recovery میره
و حتی تا حدودی هم نصب میشه ولی در حین نصب ریست و اون صفحه قرمز میاد.

تو دفترچه راهنمای PS3 نوشته که درصورت مواجعه با این مسله دستگاه شامل گارانتی قرار می گیره.
شما با مراکز تعمیر سونی در منطقه سکونت خودتون تماس بگیرید و در این مورد سوال کنید.

در حین نصب فیرم وقتی ریست میشه نمیره به رد اسکرین!شما یه بار دیگه پست هام رو نگاه کن.

دوستان یه PS3 در حین اپدیت از 3.41 به 3.56 برای هک،رد اسکرین داده و صفحه ریکاوریش هم بالا میاد.میشه حلش کرد؟

خب اقا رضا این ps3ی که فگتم امروز رسید دستم .بردمش منوی ریکاوری.اول ریبیلد دیتابیس رو تست کردم که کارش رو انجام داد ولی بعدش که ریست شد رفت تو رد اسکرین.دوباره بردمش منوی ریکاوری و از گزینه های سیستم اپدیت و ری استور هم استفاده کردم که توی هر دوشون می گفت که یه فلش حاوی فریمویر 3.55 یا بالا تر متصل کن که منم 3.55 متصل می کردم ولی موقع چک کردن فلش گیر می کرد(البته اون دایره لودینگ کوچیک بالای صفحه سمت راست می چرخید) و الان چی کارش میشه کرد؟

من دوباره خوندم
چیزی که مشخصه اشاره شده که میره تو رد اسکرین، کسی دیگه اگه غیر این میفهمه به من بگه؟؟؟:d

رضا جان قربون دستت یه کمکی هم به ما بکن..
من یه ps3 دارم که علائم حیاتیش مثل همین بریک ناقص میمونه یعنی روشن میشه ولی تصویر سیاهه هیچ تصویری ندارم (اینو خیلی وقت پیش همینجوری خریدم و دست خودم بریک نشده) اون راه حل هایی که گفتین رو اولیش رو امتحان کردم یعنی اون فیلای ریکاوری تو پست اول رو دانلود کردم فریمور رو هم از تو گوگل سرچ کردم مال 3.55 geohotz بود خلاصه اینا رو طبق دستور ریختم تو فلش و وصل کردم به ps3 و ... اما هیچ اتفاقی نیفتاد... حالا خودم به دو تا چیز مشکوکم یکی اینکه فایل هایی که دانلود کردم ایراد داشته باشه که اگه لطف کنی فایل ریکاوری که خودت استفاده کردی رو یه جا آپ کنی خیلی ممنونت میشم چون اونی که تو صفحه اول گذاشتی پاک شده.
دوم اینکه احساس می کنم پورت usb کنسول اصلا برق نداره یعنی فلش که هیچ حتی دسته کنسول رو هم که بهش وصل میکنم شارژ نمیکنه حالا نمیدونم به خاطر اینه که بریک شده یا مشکل سخت افزاری داره؟ مال شما هم اینطوری بود؟

من دوباره خوندم
چیزی که مشخصه اشاره شده که میره تو رد اسکرین، کسی دیگه اگه غیر این میفهمه به من بگه؟؟؟:d
حداقل این رو هم میخوندی:d

دستگاه این فیرمویری که گفتید رو شناسایی کرد و رفت تو نصب.تقریبا 41 درصد بود
که ارور داد.خودش ریست شد و دوباره رفت تو نصب.باز هم همون اتفاق.بار سوم که رفت
توی نصب و ارور داد نوشت که میتونید دستگاه خاموش کنید (پاور جلوی دستگاه)و بعدش
کابل برقش رو بکشید چند دقیقه ای صبر کنید کابل رو وصل کنید و دستگاه رو که روشن
کنید خودش نصب رو ادامه میده.که متاسافنه باز هم روی همون درصد ارور داد.من هم یه
دانگل نو داشتم همون شهریور سال پیش خریده بودم با pc اپدیت کردم وصل کردم به
دستگاه خلاصه با دانگل اومد بالا رفت تو نصب دیدم از 50 درصد رد شد نزدیک 60 درصد
دوباره ارور داد.
ارورش هم 8002F14E هست که می گفت با پشتیبانی تکینیکی یا سخت
افزاری تماس بگیرید.
الان دیگه منوی ریکاوری رو هم نمیتونم بالا بیارم:d همش هی میره رو نصب فیرمویر!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or