کاربر reza684بهتر بود شما برای این اوزش واقعا کار گشا وبدرد بخور که در اینده من مطمئن هستم برای هک ps3که در اینده وارد بازار میشن و اونایی که فعلا تو بازار هستن یا حتی کنسولای نسل بعد ما باید از این طریق پیش بریم یه تاپیک دیگه میزاشتید یا از مدیرای سایت یا انجمن میخوام این اموزش به یه جای بهتر منتقل بشه تا راهتر تو دسترس قرار بگیره
با تشکر.
والا من هر چی فکر می کنم نمی تونم بفهمم که این آموزش مهم به این تاپیک آنبریک ربط نداشته باشه، حالا یا شما سر در نمی یاری یا تاپیک رو با چیز دیگه ای اشتباه گرفتید.
تا اونجا که من فهمیدم تو ایران هیچ کس (تعمیر کارها) از وجود چنین قطعه برد و میکروچیپی اطلاع نداره و حتی اسمش هم نشنیده و یا مطلبی هم در مورد اون وجود نداره جز اینجا.
به هر حال با این میکروچیپ می تونید هر نوع مرده و زنده کردنی رو روی کنسول PS3 و دیگر کنسول های انجام بدید.
سلام
من دستگاه اسلیم 120 ام در حین دانگرید بریک شد
تا روشن می کنی خاموش میشه
اصلا به ریکاوری هم نمیره
آیا اساتید روشی بلدند و یا می تونند دستگاه منو زنده کنن ؟
ممنون از همه شما
:-*
خب، مشکلی نیست شما اون فایل هایی رو که من در پست های بالا لینک دادم رو دانلود کن،
و بدون انجام Recovery mode کنسول رو روسن کن، چون دستگاهت باید بریک کامل باشه.
سلام
من ps3 رو چند وقت پیش کاستوم فریمور 3.55 کردم و هکش مردن
دیروز move خریدم و بازی کردم
دفعه ی اول که دوربینو وصل کردم یک صفحه قرمز اومد با کلی نوشته به زبان های مختلف
روشن خاموش کردم درست شد
بعد که بازی کردیم و خاموش کردیم
دوباره که روشن کردیم همون صفحه اومد ولی دیگه نمیره
تو اینترنت و اینا گشتم و فهمیدم که به red screen of death دچار شدم
رفتم رو ریکاوری و دوباره روش 3.55 رو ریختم درست نشد
رفتم ورژن بالا تر 3.60 رو ریختم بازم درست نشد
حالا دیگه نمیدونم چی کار کنم
هارد هم در اوردم و کنسولو ریست کردم بازم نشد
متاسفانه، این جور که می گید محتویات فایل آبدیت شما مشکل داشته یا خراب بوده که باعث شده فایل های فلش در هنکام بوت شدن و بازگذاری خراب بشن و پیغام RSOD رو به شما بده،
یا اینگه کلا دستگاه خیلی داغ کرده بوده و به فلش صدمه رسونده اگر FAT بوده.
شما باید ابتدا اولین باری که این پیغام رو مشاهده کردید به ورژن زیر 3 برای مثال 2.52 آبدیت می کرید و سپس بعد از اون به 3.41 یا 3.55 آبدیت می کردید تا یه سری فایل های باقی مونده رو فلش کلر بشن. مثل checker آبدیت.
تنها راه دستگاه شما نیاز به یک Interface یا رابط کاربری مثل
Teensy 2 ++ یا
2 InFeCtuS با سیم به تراشه های فلش PS3 شما هست که اونو باید ابتدا خالی و سپس روی
ناند شمالی و جنوبی بک آپ ها رو رایت کرد -
و این کار برای کاربران بی تجربه نیست.
دیاگرام 2 InFeCtuS به تراشه ps3 رو که بالا کامل توضیح دادم.
برای فهم بیشتر یه عکس کلی از دیاگرام Teensy 2 ++ به تراشه ps3 که روش
SPANSION نوشته میدم، برای پرگرمینگ. (فقط جهت اطلاع)
استاد رضا یه سوال داشتم:
شما گفتید این چیپ رو همه کنسولا کار می کنه میشه بگید روی
xbox360 هم آیا کار می کنه یا نه؟
اگه میشه یه عکس هم از نقشه لحیم کاری اون روی مادربرد بزارید؟
ممنون.
اینم نقشه لحیم کاری و یا دیاگرام این میکرو چیب برای اتصال به NAND کنسول xbox360 که ورژن دو اون سازگاری داره با درایو BenQ برای TIMEATTACK و DOWNGRADE کنسول.
کلیک کنید روی عکس برای رزولیشن کامل
برای کار با این میکروچیپ در X360 شما نیاز به برنامه جدید INFECTUS 0.0.3.8 beta2 دارید که توسط برنامه نویس INJECTUS تکمیل و فیکس شده برای TIMING ATTACK X360 و برخی از عیب های اون.
که می تونید اون رو از
اینجا دانلود کنید.
اینم بگم به یاد داشته باشید که میکروچیپ 2 INFECTUS تنها وسیله ای هست که پشتیبانی می کنه از فریمور آزمایشی (3 فریمور در برد) در درایورهای X360 BENQ