راهنمای UNBRICK کردن PS3

دوستان یه PS3 در حین اپدیت از 3.41 به 3.56 برای هک،رد اسکرین داده و صفحه ریکاوریش هم بالا میاد.میشه حلش کرد؟
خوب دقت کن،
شما اگه ریگاوری مد بالا میاد،
و در حین آبدیت کنسول خود به خود ریست میشه، و به RSOD میره، فعلا راهی نیست.
مثلا: در وسط آبدیت کردن کنسول و پرشدن اون درصدها و نصب روی nand ریست بشه به صورت خود کار و به rsod بره، فعلا راهی نیست.
ولی اگر این اتفاق نمی افته شما هنوز راه بازگشت دارید.

توصیه اکید می کنم تمام دوستانی که از سال 2008 به بعد کنسول هاشون خریداری کردند (کنسولهای 2 پورت Fat و Slim های جدید) پس به وجود آمده هر مشکلی برای nand کنسول از قبیل break و rsod شدن به هیچ وجه به هیچ وجه هارد کنسول رو با کامپیوتر فرمت نکنند،
چون در اینصورت دسترسی به dev_flash و فراخوانی ریکاوری مد از روی هارد کنسول از بین خواهد رفت و باید تراشه های NOR flash یا همون (S29GL128N) با 56 پین و samsung K8Q2815UQB-P14B 846 با 46 پین از روی مادربرد پروگرم بشند تا بشه dev_flash رو دوباره روی هارد کنسول نصب کرد و به ریکاوری مد دستیابی پیدا کرد.

اين اولين پست منه و تازه ps3خريدم(اسليم)

مي خوام اگه ميشه براي جيل بريك كردن راهنمايي كنيد بگيد كدوم فريمور جيلبريك ميشه كدوم نه....

چون يكم آموزش‌ها سردرگمم كرد.

اگه بشه مثل فروم i-phone.ir يك تايپك براي مبتديان بزاريد

مرسي

اين اولين پست منه و تازه ps3خريدم(اسليم)

مي خوام اگه ميشه براي جيل بريك كردن راهنمايي كنيد بگيد كدوم فريمور جيلبريك ميشه كدوم نه....

چون يكم آموزش‌ها سردرگمم كرد.

اگه بشه مثل فروم i-phone.ir يك تايپك براي مبتديان بزاريد

مرسي
سلام
خوش آمدی به بازی سنتر.
شما می تونید برای برای شروع از تاپیکی که لینکش رو در زیر می دم شروع کنید
و مطالبش رو کامل بخونید اگر سوالی داشتید تو همون تاپیک بپرسید که مدام چند نفر هستند که پاسخ سوال ها رو می دند.
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=37985&page=1
اگر سوال خاصی بود تو بخش پروفایل من هم می تونی بپرسی.
کار سختی نیست ولی باید دقت کنی که مراحل رو به دقت و به ترتیب انجام بدی تا مشکلی پیش نیاد.;)

ممنون رضا جان
من یه ویدیو توی یو-توب دیدم که تقریبا از همین روش پست اول استفاده می کرد ولی یه فرقایی داشت.از همون فایل ها استاده می کرد وسط کار هم از یه ماشین حساب به جای دانگل هک استفاده کرد و فیرمویر 3.41 رو بهش زد.

خب، درسته اون ویدئو رو منم خیلی وقته دارم،
که با استفاده از یک ماشین حساب پیشرفته مدل TI-84 Plus کار به فکتوری مد بردن فریمور 3.50 و در نهایت به 3.41 تنزل دادن رو آموزش میداد.

0lzbv1n7ovnx7igcn7bt.jpg

و این مربوط به زمانی که فریمور 3.42 به بالا امکان دانگرید کردن رو به 3.41 نداشت و نمی شد از دانگل های اون زمان برای جیلبریک کردن دستگاه استفاده کرد.
او زمان اصلا CFW نیومده بود فقط باید با دانگل ها کار میکرد برای جیلبریک کردن.
و تنها میشد با دانگل PS JailBreak ارجینال فریمور 3.50 و 3.42 رو به 3.41 تنزل داد و با دانگل های USB کنسول رو جیلبریک کرد.
که کم کم روش های جدید هم اومد و یکیش هم استفاده از این ماشین حساب و گوشی آیفون و .... بود.

با سلام خدمت اساتید گرامی
من 2 تا PS3 مدل FAT دارم که هارد هر دو متاسفانه توسط PC فرمت شده و الان که توی کنسول نصب کردم دیگه کنسول روشن نمیشه...
یعنی اینکه بعد از زدن کلید پاور چراغ سبز و فورا قرمز و خاموش میشه لطفا راهنمایی کنید که شدیدا پای آبرو در میون هست :-s

FAT های شما 2 پورت هست یا 4 پورت.
و چرا این مشکل به وجود آمد.

2 پورت هستش...
هارد رو یک دوست عزیز فرمت میکنه و میاد از هارد یه کنسول دیگه کمک بگیره و جابجاشون میکنه
این یکی رو هم فرمت میکنه...
بعد از همه این کارها واسه اطمینان با PC هم جفتشونو FAT32 کرده...
الان هم که هیچ کدام روشن نمیشه...

خب اقا رضا این ps3ی که فگتم امروز رسید دستم .بردمش منوی ریکاوری.اول ریبیلد دیتابیس رو تست کردم که کارش رو انجام داد ولی بعدش که ریست شد رفت تو رد اسکرین.دوباره بردمش منوی ریکاوری و از گزینه های سیستم اپدیت و ری استور هم استفاده کردم که توی هر دوشون می گفت که یه فلش حاوی فریمویر 3.55 یا بالا تر متصل کن که منم 3.55 متصل می کردم ولی موقع چک کردن فلش گیر می کرد(البته اون دایره لودینگ کوچیک بالای صفحه سمت راست می چرخید) و الان چی کارش میشه کرد؟

2 پورت هستش...
هارد رو یک دوست عزیز فرمت میکنه و میاد از هارد یه کنسول دیگه کمک بگیره و جابجاشون میکنه
این یکی رو هم فرمت میکنه...
بعد از همه این کارها واسه اطمینان با PC هم جفتشونو FAT32 کرده...
الان هم که هیچ کدام روشن نمیشه...

خب، اصلا فرمت با PC اشتباه رایجی هست که بین کاربرا مرسوم شده مخصوصا وقتی که مشکلی برای کنسول به وجود میاد یا قصد تعویض هارد رو دارند.
شما زمانی یه هارد جدید رو به یک PS3 متصل می کنید. خوب توجه کنید کنسول میاد هارد رو چک می کنه برای تمام محتوات فریمور خارجی که روی هارد ریخته میشه از قبیل:
* data
* ps1emu
* ps2emu
* sys
* external
* internal
* vsh
پوشه های dev_flash و ... هست.
در صورتی که روی هارد این فایل های شناسایی نشه و یا پیدا نشه و یا غیر مفهوم باشد دستوراتی که از ناند داخلی داده میشه برای اجرا از رو هارد کنسول خب مسلماً اجرا نمیشه و فریمور لود نمیشه.
در کنسول هایی که از ابتدای سال 2008 به بعد تولید شده سونی تصمیم گرفت به جای استفاده 2 تراشه اجرایی از روی مادربرد از یک تک تراشه به نام K8Q2815UQB - SAMSUNG روی مدل های آخری FAT و در مدل های جدید تر SLIM PS3 از NOR flash یا SPANSION S29GL128P90 TFIR2 استفاده کنه، که در تضاد با کنسولهای قدیمی تر و سری اول بود که از 2 تراشه هم نام K9F1G08U0A - SAMSUNG بر روی مادربرد برای بوت اولیه و محتویات داخلی و خارجی ناند استفاده می کرد.
با توجه به اینکه در کنسول های تک فلش محتویات اجرایی نه بوت از رو هارد اجرا میشند شما نیاز دارید که یکبار دیگه محتویات فریمور رو هارد بازگردانی کنید یا NAND رو توسط INTERFACE های TEENSY 2 ++ و USB Bitbanger همه کاره پروگرم کنید نه Infectus که ساپورت نمیکنه. که همه چیز ردیف بشه. توجه کنید چون محتویات فریمور خارجی که روی هارد ریخته میشه برای هر کنسول رمز گذاری میشه پس مختص به همون کنسوله و نمیشه برای PS3 دیگه استفاده بشه. ای زمانی احتیاج میشه که این ناند شما خراب شده باشه یعنی اون 16 مگ اولیه خراب شده باشه به هر دلیلی و لود نشه.
و به خاطر همینه که اگر NAND سالمه و هارد جدید خریدید و کنسول به حالت نورمال و همیشگی استفاده میشه و هارد جدید اینترنال رو وارد محفظه می کنید به شما می گه که باید فریمور مجدد رو هارد کنسول های ذکر شده ریخته بشه، که دستور ریکاوری مد هم از روی dev هارد است.
امیدوارم مطلب برای دوستان جا افتاده باشه.
ولی روی PS3 هایی که بین سال های 2006 و 2007 تولید شدند همون سری اولی که بازی های ارجینال PS1 و PS2 رو اجرا می کردند همه چیز روی اون دو NAND نوع A هست که در صورت ایراد پیدا کردن باید با استفاده از روشی که در پست 41 من توضیح داده شد، اقدام به تعمیر اونها کرد.

شما تست کن اگر ریکاوری مد بالا اومد با توجه به قرار دادن هارد داخل کنسول تست کن ببین امکان نصب از ریکاوری رو میده یا نه.....
در صورتی که باز هم جواب نگرفتید با ریسک از متد دانگرید استفاده کنید.

خب اقا رضا این ps3ی که فگتم امروز رسید دستم .بردمش منوی ریکاوری.اول ریبیلد دیتابیس رو تست کردم که کارش رو انجام داد ولی بعدش که ریست شد رفت تو رد اسکرین.دوباره بردمش منوی ریکاوری و از گزینه های سیستم اپدیت و ری استور هم استفاده کردم که توی هر دوشون می گفت که یه فلش حاوی فریمویر 3.55 یا بالا تر متصل کن که منم 3.55 متصل می کردم ولی موقع چک کردن فلش گیر می کرد(البته اون دایره لودینگ کوچیک بالای صفحه سمت راست می چرخید) و الان چی کارش میشه کرد؟

خب، ببین وسط لود کردن گیر می کنه یا وسط نصب تو مرحله دوم پر شدن اون درصد رو ناند. اینو نگفتی؟
اگر وسط نصب فریمور خود به خود ریست بکنه و به rsod اینو فعلا نمیشه اگر چه چند درصدی هم پر کنه و ریست بشه.....
ولی اگر موقع لود از روی فلش مموری که او روی هارد میریزه یا داره فریمور رو آنالیز می کنه که بشناسه 2 تا امکان وجود داره:
1- فایل آبدیت خرابه که باید پیغام data is corrupt بده
2 - فلش مموری شما fat32 نیست یا از فلش خراب دارید استفاده می کنید.

پیشنهاد:
از فلش که مطمئنید سالم هست استفاده کنید.
فایل آبدیت رو مستقیما بدون pause با توجه به رجینتون برای ورژن 3.55 دانلود کنید و اریکاوری مود نصب کنید.

در صورتی که شما هم جواب نگرفتید با ریسک از متد دانگرید استفاده کنید.

چون در غیر اینصورت فقط یک راه می مونه که اونم روش اصولی اون هست.

ببین من اخرین فیرمویری که دانلود کرده بودم با pc ریختم رو فلش(نمیدونم ورژنش چنده،181 هزار و خورده ای کیلوبایت میشه) واسه ریجن 2.چون یه اسلیم دارم ریجت 2ه قبلا که واسش دان کردم همون رو ریختم رو فلش.هم توی روت و هم توی PS3/UPDATE/ ریختم.وقتی دکمه سلکت و استارت رو میزنم مینویسه :
Checking.....
Please Wait.

خب، من تو آرشیوم رو ونگاه کردم دیدم 181,200KB برای 3.60 PAL میشه.
خب مشکلی نیست من اینو قبلا 1000 بار توضیح دادم.
شما باید تازمانی که شرایط و توافقنامه قبول نصب آبدیت رو که به شما بده همون طور دکمه START و SELECT رو نگه دارید و ول نکنید تا قبول اون شرایط رو به شما بده و نصب فریمور شروع بشه.
این مشکلی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or