Reza684
کاربر سایت
سلام خسته نباشید ببخشیدا این حرف را می زنم اما باید بگم ادم این قدر نباید نامرد باشه این روش را من خودم پیدا کردم حتی شماره ام گذشتم که به بچه دقیق روش را بگم(تو تایپک سوالات و مشکل ها ps3 ) اما بعضی ها به اسم خودشون تموم می کنند خیلی ببخشیدا ادم یک کمی وجدان هم داشته باشه بد نیست
اگه منظور تون مطالب من هست باید بگم،
عمرا اگه من آیدی شما رو دیده باشم و حتی بخوام به مطالب شما اعتماد کنم یا انجام بدمو، بنویسم با تغییر.
هر چی من بشخصه خودم انجام داده بودم و یا خونده بودم از سایت های مطرح خارجی و تجربه ای که داشتم در زمینه Unbrick - Brick - Downgrade تو این تاپیک نوشتم.
در ضمن دوست عزیز جناب Captain_Black کاملا درست می گن منبع این روش ها بیشتر سایت های اسپانیایی و انگلیسی (آمریکایی) هست،
اونم به طور تک و توک که همه روی تجربه فردی افراد روی کنسولهای بریک شدشون داشتند نوشته شده. نه کپی پیس از مطالب شما.
قبلا هم گفته شد Unbrick روش %100 و منبع خاصی نداره که ما به اون روجوع کنیم و ازش استفاده کنیم و یاد بگریم.
بیشتر کنسول های بریک شده باید برن زیر دست تعمیر کارهای رسمی کمپانی سونی و درست بشن
چون اونا کارشون اینه و آموزشش رو دیدن و از همه مشکلات با خبرند.
حتی الان روش های جدید آنبریک رو کاربران پیدا کردند همرا با نرم افزارهای خاص اومده که شما روحت هم خبر نداره
و باید از NAND که پرید و شامل Flash 0 و Flash 1 هست قبل از کنسول بریک شده
بک آپ بگیری و سپس قاب کنسول رو باز کنید و به مادربرد برسید
و اون بک آپ رو با یک سری و سایل خاص دیگه که مستقیما به NAND وصل میکنید با نرم افزار PS3NANDProgrammer و یا FlowRebuilder اون رو دوباره پروگرم و درست کنید.
البته این روش کاملش نیست من فقط بهش اشاره کردم جهت اطلاع .
و روی کنسول هایی که با کاستوم W_v1 بریک شدن میشه آنبریک کرد.
در پایان اصلا پست شما تو این تاپیک درست نبود و تاپیک رو از مسیر اصلیش دور و مجادله ایجاد میکنه،
بهتر بود با یه پیغام خصوصی تو پروفایل اینو مطرح می کردی.
در ضمن این تاپیک فعلا تو کل سایت های فارسی زبان بهترین مرجع جهت رفع آنبریک هست.
پس چه بهتر دوستان هم تجربیات و روش های خودوشون رو در اخیتار دیگران قرار بدند.