ممنون آقا پوریا
تاریخ ساخت رو معمولا روی کارتن و کارت ضمانت نامه ای که در کارتن با کنسول ارائه می کنند میشه پیدا کرد.
ولی ساده ترین راه تشخیص کنسول فت جدید و قدیم از طبق شکل زیر هست:
4 یا 2 پورت بودنشه که بر طبق همون مادربرد و چیپ کنترلرش هم فرق میکنه.
ولی فرقی نمی کنه که شما از کدوم کیت برای پروگرمر استفاده کنی.
معمولا از USB Bitbanger برای پروگرم:
Spansion S29GL128N موسوم به NOR flash یا NOR chip در اسلیم ها استفاده میشه،
و در فت های 2 پورت هم برای پروگرم چیپ SAMSUNG 846 - K8Q2815UQB-P14B که 56 پینی نیز هست استفاده میشه،
که یه پروگرامر خوب برای اینکار و غیر به حساب میاد.
این کیت با استفاده از یک ای سی AT90USB128X/64X ساخته میشه که باید اون رو به testpoints لحیم کاری کنیم و همچنین برای اینکار باید از یک فایل فلشر استفاده کنید.
و طبق عکس زیر هم می تونید شماتیک ساخت این کیت رو ببینید و IC ش هم فکر کنم بشه به راحتی پیدا کرد. چون دست ساز تا حالا ساخته شده.
ساخت Teensy ++ 2.0 هم کاری نداره فقط کافی IC اون هم گیر بیاد و با هریک از حافظه های S29GL128P or K8Q2815UQB هم کار می کنه.
اما شماتیک ++ 2 و پلاسش رو من نتونستم گیر بیارم فقط 1 و پلاس اون رو دارم، که فکر نمی کنم ورژن یکش ساپورت کنه این دو چیپ رو.
شما اگر بخواهید از هر کدم از این کیت ها استفاده کنید و اون رو متصل کنید به تراشه روی مادربرد،
نیاز به لحیم کاری 42 عدد رشته سیم از کیت به خروجی پین های پشت مادربرد و همون تک تراشه بکار برده شده در برد هستید که شامل:
استفاده از (Address) : آدرس های A1 تا A22 که همیشه آدرس ها رو با A نمایش می دند.
استفاده از (Data) : دیتا های D0 تا D15 که همیشه دیتا ها رو با D نمایش می دند.
استفاده از (Control'er) کنترل ها که مشخصه اونها CE/OE/WE/Reset/RY-BY هستند.
استفاده از لاین NOR-tristate
استفاده از لاین های GND
استفاده از لاین های VCC
که همگی میره پپشت مادربرد دقت کنید پشت مادربرد و به پین های خروجی هر یک از این تراشه ای 56 پینی لحیم میشند، و در نهایت 16MB میشه از شون فایل Flash کنسول رو دریافت کرد که با پسوند BIN یا همون باینری هستند که بعد اون رو باید فیکسش کرد.
این نوع لحیم کاری در تضاد هست با کنسول های سال 2007 سری اول، که همگی 256MB ناند و 2 تراشه هم نام و 48 پینی هستند که با infectus به پین های بقل چیپ لحم میشند نه در پشت و در حود 30 رشته سیم که بین هر دو تقسیم میشد.
که قبلا در این مورد مفصل توضیح دادم.
البته یه کیت دیگه هم به اسم noralizer هست که استاد مارکان طراحی و ساخته که اونو بعدن در مورد توضیح می دم چون برای شما کمی پیچیدس.