راهنمای کامل بازی Assassins Creed 3

واسه من این نقشه نمیاد
چکار کنم؟
696931875.jpg

اگه کسی تونسته اینجا رو رد کنه واسه منم توضیح بده
696931921.jpg

کسی نیست کمک کنه؟
یعنی هیشکی اینجا رو رد نکرده؟

نه این نقشه فقط واسه کسایی میاد که نسخه اصلی بازی رو خریداری کرده باشند . اونا به اینترنت میتونن وصل بشن و این نقشه میاد و میتونن hack های درون بازی رو پپیدا و فعال کنن

آخرین ویرایش:
یه سیو از بازی دان کردم نمیدونم کجا بریزم اگه کسی میدونه بگه؟

..................................................................................
یه راهنمایی تو این مرحله می خواستم :
دوران نوجوانی کانر دقیقا تو این مرحله Sequence 5 – Training Begins
میری از یه یارویی ماموریت بگیی که این صفحه باز میشه
183735515.jpg

بعد از خرید فک کنم چوب وقتی میخوام بیام بیرون از اون فضا در نمیاد یعنی هنگ نمیکنه نمیدونم چه جوری در میاد؟

کسی نیست کمک کنه؟
یعنی هیشکی اینجا رو رد نکرده؟
بعد از اين كه اين نقشه مي اد يكم صبر كن بعد اون بالا مي گه يه دكمه بزن اونو كه زدي از نقشه بيا بيرون نبايد كارايي رو كه گفته انجام بدي

- - -ویرایش - - -

من یه ماهه اینجا گیر کردم
Sequence 12 – Chasing Lee
187292812.jpg

دقیقا بعد همین پرش دو پرش دیگه هم انجام میدم ولی سومیش میوفته پایین
خود لی پاشو رو چوبی میذاره که مشکنه
من میوفتم پایین و هدفو گم می کنم
چکار کنم؟
با PC بازی می کنم این عکسو از سایت گرفتم
وقتي مي افتي پايين جلوت پره چوبه ولي زيرش خالي بايد از زيرش ليز بخوري

سلام دوستان من تو مرحله دوم اونجا که می ره تو سالن گیر می کنم و نمیدونم چجوری این مرحله رو رد کنم خواهش می کنم راهنمایی بکنید

با سپاس

سلام دوستان من تو مرحله دوم اونجا که می ره تو سالن گیر می کنم و نمیدونم چجوری این مرحله رو رد کنم خواهش می کنم راهنمایی بکنید

با سپاس

بعد از اين كه نشستي و حرف زدن تموم شد از ايگل ويژن استفاده كن اون بالا سمت راست يه جايي طلايي مي شه بعد برو سمت چپ اونجا يه نردبان مي بيني ازش برو بالا و خودت رو به اون نقطه طلايي برسون بعد هم كسي رو كه رو صندلي بكش

ان سه آیتم برای مبادلات است که برای افراد داخل دهکده لوازم می فرستی وآن ها برای تو تیر یا غلاب و. . .. درست میکنن منظورم همان افراد داخل نقشه که مخفف اسم هایشان است و اگر پیش آنها برای میبینی هرکس دار کاری را شروع وانجام می دهد.

- - -ویرایش - - -

نشان دهنده این است که هنوز مراحلت تمام نشده باید بروی تمامی شهرها را ببینی که مراحل آن هست یا این که در مراحل کشتی رانی است

- - -ویرایش - - -

نشان دهنده این است که هنوز مصالحش تمام نشده باید بروی تمامی شهر را ببینی که مراحل آن هست یا این که در مراحل کشتی رانی است

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or