راهنمای کامل بازی Assassins Creed 3

سلام من وسایل توی کتاب خریدم چطوری دریافتشون کنم؟
بعد اینکه الان من اونجام که توی نیویورک مغازه ها مامرویت هومستند هستند و باید با کتاب کاری کنیم من همچی خریدم ولی دریافت نمیکنم

منظورت دقیقا از وسایل چی هست وسایل دورن مغازه ها مثل شمشیر و تیر و اسلحه و... اینا که تو هر مرحله که بری جلوتر یه سری رو برات ازاد تر میکنه و میتونی اونا رو تهیه کنی
اگه که منظورت اون کتابچه هست که میتونی با اون وسایلت رو ارتقا بدی و خودت برا خودت اسلحه و مهمات بسازی اون باید کل مراحل homestead رو بری که کار های مربوط به اون منطقه رو به پایان برسونی بعد برات ازاد میشه و میتونی وسایل مورد نیاز رو برای ساخت اشیا بدست بیاری
سلام
یه کمک ریز به من بدین ممنون میشم
من اون یارو رو از آب گرفتم اومدم تو اون تو اون کلبه هه پیش اون پیرمرده یهو نمیدونم بازی چش شد اومده یه جا شبیه کارگاه بیرونم نمیره هر کاری میکنم.

سلام
یه کمک ریز به من بدین ممنون میشم
من اون یارو رو از آب گرفتم اومدم تو اون تو اون کلبه هه پیش اون پیرمرده یهو نمیدونم بازی چش شد اومده یه جا شبیه کارگاه بیرونم نمیره هر کاری میکنم.
اگه اشتباه نکنم میخوای بری تو زیر پله که لباس تن مانکنه. دکمه اش همون جا شمعی که به دیوار وصله اونو بکشی پایین در زیر پله باز میشه

سلام
لطفا کمک کنید نمیدونم چجور assassins 3 رو سیو کنم لطفا بگه

سلام
من بلد نیستم بازیو سیو کنم
سیو خودکار هم فعال نیست
لطفا راهنمایی کنید

اگه کسی مشکلی در Assassins Creed 3 داره در این بخش مطرح کنه ممنون امیدوارم بتونم کمکتون کنم;)
چجور بازی سیو کنم

سلام چطوری میشه ی تبر یا شمشیر رو انداخت من ی تبر از زمین برداشتم کرده تو جا شمشیری نمیندازه اونم

سلام چطوری میشه ی تبر یا شمشیر رو انداخت من ی تبر از زمین برداشتم کرده تو جا شمشیری نمیندازه اونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or