(A)=(L)=(I)
کاربر سایت
من همه ي مأموريت هاي home stead رو تموم نكردم اما هيچ علامت مأموريت home stead رو نقشه نيس چيكار بايد بكنم
کسی هست ک بتونه جواب منو بده.لطفا!سلام ب همگی
من ی مشکل دارم داخل بازی...
من ب خاطر مشکلهایی ک ب وجود اومد دیر شروع کردم...
من بعد اینکه از داخل قبر گردنبند رو برمیدارم(با دزموند) این گردنبد رو باید کجا قرار بدم؟
و اینکه من هر دفه بیدار میشدم باید ی سنگ رو قرار میدادم سر جاش،ولی دوتاشو نذاشتم...چون جاشونو پیدا نکردم...
اولیش اونی هستش ک زن بالا سر من وایساده همونجایی ک میخوابی بعد بالاسرت ی جایی هست ک باید سنگ رو قرار بدی...
من اینو سرجاش نذاشتم چون نتونستم...راهشو پیدا نکردم برم اون بالا پیشه روحِ..
خب کسی هست بگه من چجوری میتونم این سنگارو اول بذارم سرجاش بعد اون گردنبند رو جاسازی کنم ک بتونم بازی رو ادامه بدم....
توضیحش سخته اما با توجه به محل خواب برات توضیح میدمسلام ب همگی
من ی مشکل دارم داخل بازی...
من ب خاطر مشکلهایی ک ب وجود اومد دیر شروع کردم...
من بعد اینکه از داخل قبر گردنبند رو برمیدارم(با دزموند) این گردنبد رو باید کجا قرار بدم؟
و اینکه من هر دفه بیدار میشدم باید ی سنگ رو قرار میدادم سر جاش،ولی دوتاشو نذاشتم...چون جاشونو پیدا نکردم...
اولیش اونی هستش ک زن بالا سر من وایساده همونجایی ک میخوابی بعد بالاسرت ی جایی هست ک باید سنگ رو قرار بدی...
من اینو سرجاش نذاشتم چون نتونستم...راهشو پیدا نکردم برم اون بالا پیشه روحِ..
خب کسی هست بگه من چجوری میتونم این سنگارو اول بذارم سرجاش بعد اون گردنبند رو جاسازی کنم ک بتونم بازی رو ادامه بدم....
کسی هست ک بتونه جواب منو بده.لطفا!
با سلام من تقریبا تمام 6کمک اساسین راازادکردم وهمه قلعه ها رانیز بازکردم ولی درفرستادن محموله هروقت که می فرستم برگشت می خورد درضمن ایابایدتمام ماموریت لاگ بوک راباید بازکرد پس کی من می توانم باواشنگتون ماموریت داشته باشم دیگه خسته شدم ازپس دورشهردویدم ترخدا کمک کنید ضروریه
سلام من اونجایی هستم که مادر کانر کنوی میمیره و بعدش بازی میره به 9سال بعد اونجا توی جنگل سرگردون میشیم و من دقیقا نمیدونم باید پیش کی برم تا اون مرحله تموم بشه هیچ علامتی هم نزنده که کجا باید بری
سلام دوستان من تو بازی یکی از کانویام اتک خورده ولی تو نقشه نشون نمیده کجاست یه سکانسم رد کردم ولی همونجوری مونده لطفا راهنمایی کنید ببینم باید چی کار کنم
سلام من اونجایی هستم که مادر کانر کنوی میمیره و بعدش بازی میره به 9سال بعد اونجا توی جنگل سرگردون میشیم و من دقیقا نمیدونم باید پیش کی برم تا اون مرحله تموم بشه هیچ علامتی هم نزنده که کجا باید بری
نه مشکلم حل شد رفتم اونجا رو فقط اگه بخوای تعداد یار های اساسینتو زیاد کنی باید چیکار کنی چون اونی که بازی به من داد رو من فرستادمش ماموریت مرد