RASH
کاربر سایت
زعزیز کل درایو c رو زیرو رو کردم و تمام تیک های هیدن رو برداشتم و حتی فایلهای محافظت شده سیستم رو هم اشکار کردم و سرچ کردم اما پیدا نکردم که نکردم.بازی رو هم هروقت باز می کنم از همون دنیای مدرن که توش موندم وکاریش نمیشه کرد لود میشه و نمیشه برگشت به سکانس قبل.من به قدری عاشق بازی و کلا کارهای کامپیوتری و اندرویدو...هستم که دیگه اطرافیان همه با روحیاتم اشنا هستن و تعریف از خودم نمی کنم اما به خدا هر کس باز دوروبریام به مشکلی برمیخوره تو اجرای بازی و کرک کردن و مشکل های دیگه کامپیوتر و ویندوز و مسائل اندروید و...از من مشاوره میگیره و واقعا اولین باره که همچین مشکلی برام پیش اومده و دارم تو یه انجمن گیم مطرح می کنم برای حلش.راستی نگفتید با مشخصاتی که من از مرحله اخری گفتم یعنی مراحل اصلی بازی رو تموم کردم یا نه؟؟؟در ضمن خیلی خیلی ممنونم ازتون بایت اینکه دارید وقت میذارید برای حل مشکلم
اره داداش میدونم الان همه کارشون درسته خیلی چیز ها هست که بعضی ها میدونن و ما نمیدونیم و خیلی چیز ها هست که ما میدونیم و بقیه نمیدونن خب با این اوصاف که شما میگید من میتونم در مورد خیلی چیز ها از شما نظر بخوام و از تون کمک بخوام حالا گذشته از این حرف ها خب دیگه همه مراحل اصلی دیگه بعد از اومدن اسم های تولید کنندگان بازی تموم شده فقط مونده در نهایت مراحل فرعی حالا که مسیر سیوت هم نیست کاملا مشخصه مشکل از بازی بوده نیازی نیست زیاد دنبالشو بگیری همین که مراحل اصلی بازی رو تموم کرذی خیلی خوبه اگه خواستی بقیه رو انجام بدی فکر کنم باید یه نسخه بهترشو گیر بیاری و بازی کنی که نیازی نیست اینقدر واسه این بازی وقت بزاری ولی من مشکل رو پی گیری میکنم شاید کس دیگه ای هم این مشکل رو داشت ببینم بهم جواب میدن