Henry Tomasino
کاربر سایت
من همین اول گیر کردم اونجایی که میریم تو یک تاآتر چیکار کنم میگه v رو بزن میزنم هیچی نمیشه صفحه سیاه میشه
بالا سمت راست رو نگاه کن یه نور طلایی کوچولویی هست. دقیقاً به اونکه نگاه کنی مشکلت حل میشه
من همین اول گیر کردم اونجایی که میریم تو یک تاآتر چیکار کنم میگه v رو بزن میزنم هیچی نمیشه صفحه سیاه میشه
من اینجا رو رد کردم و یکی رو هم کشتم باز رفتم تاآتر باز دوباره تکرار شد چرا؟
آره عجیب بودنش همین بود که اونجا رو رد کردم و لی باز به جای اول خودم برگشت یعنی همه چی دوباره تکرار شد اومدم بیرون باز رفتم تو بازی که دیدم مرحله عوض شده و تو کشتی هستم درسته ؟!
:dنمیدونم چجوری بگم!
فکر کنم کراحل آخرش باشه..جایی که دزموند میشی..میخوای یارو رو پیدا کنی!بعد میری دنبال یه روح(همچین چیزی)...
2-3بار میرم دنبالش حرف میزنه..باهام اونوقت دفعه بعدی که یارو رو میبینم..راهی نیست..برم پیشش(یا باید کاره دیگه ای انجام بدم؟):dاصلا فهمیدی چی گفتم؟!خودم نفهمیدم...
من تو بازکردن قفلا مشکل دارماگه کسی مشکلی در Assassins Creed 3 داره در این بخش مطرح کنه ممنون امیدوارم بتونم کمکتون کنم
من کل عید توی یک مرحله گیر کردم که باید بری و دو توپ رو تنظیم کنی.اول باید بری یک چیزی رو از تو چادر برداری ولی جلوش یک سربازه باید چه کار کنم؟
یواش موس رو به سمت چپ(یا راست) ببر(خیلی یواش) تا جایی که یه چیزی جا میفته و سیخ(:d) دوم رو میذاره توی قفل. بعد یواش موس رو به بالا(یا پایین) ببر تا اونم جا بیفته. بعد که جا افتاد تند تند کلیک چپ کن تا قفل رو بشکنهمن تو بازکردن قفلا مشکل دارم
راهنماییم کنید
بکشش:dمن کل عید توی یک مرحله گیر کردم که باید بری و دو توپ رو تنظیم کنی.اول باید بری یک چیزی رو از تو چادر برداری ولی جلوش یک سربازه باید چه کار کنم؟
یواش موس رو به سمت چپ(یا راست) ببر(خیلی یواش) تا جایی که یه چیزی جا میفته و سیخ(:d) دوم رو میذاره توی قفل. بعد یواش موس رو به بالا(یا پایین) ببر تا اونم جا بیفته. بعد که جا افتاد تند تند کلیک چپ کن تا قفل رو بشکنه
بکشش:d
با هیدن بلید وقتی داره ازت دور میشه برو سمتش و سریع بکشش و برو توی چادر هیچکیم نمیفهمه
ممنونم ولی من نمیدونم با چه دکمه ای خفش کنم؟