راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
علیک سلام.
انشا ا... هر چه زودتر..........
ببین تو J منو ها ژاپنین اما تو U نیستن، یعنی انگلیسی اند.
دستگاه بازی رو بر اساس ریجنی که خودش داره زبان بندی می کنه. یعنی اگه بازی U رو که آپدیت نداره بذاری تو J برات میاره ولی با زبان ژاپنی... اما ناراحت نشو... با این ابزار و وسایل و نرم افزار های هک و کرک میشه یه کاری کرد که بازی ها تو دستگاه J با زبون انگلیسی بدون مشکل بیاد... حتما قبل بعد از خرید و قبل از استفاده یه چرخ درست و حسابی تو این فروم ها بزن تا چم و خم کار دستت بیاد...
نانچاک رو تکی میخوای چی کار؟ اگه منظورت وی ریموت و نانچاک با هم هستش، شنیدم یکی از بچه ها گفت 70 تومن اینا...
مگه تو پک اصلی نانچاک هست؟
این free loader کار می کنه؟

اگه من یک بازی با یک ریجن دیگه را بزارم تو دستگاهم که ریجن UC هست ( modded شده) ... مشکلی پیش میاد ...

در صورتی که بخواد آپدیت بشه چی ؟

----------
از کجا بفهمم چه بازی هایی فریمور را آپدیت می کنند ؟ و چطور می تونم جلو آپدیت کردنشون را بگیرم ...

:love:

اگه من یک بازی با یک ریجن دیگه را بزارم تو دستگاهم که ریجن UC هست ( modded شده) ... مشکلی پیش میاد ...

در صورتی که بخواد آپدیت بشه چی ؟

----------
از کجا بفهمم چه بازی هایی فریمور را آپدیت می کنند ؟ و چطور می تونم جلو آپدیت کردنشون را بگیرم ...

:love:
اگه اون بازی آپديت داشته باشی مشکل پيش ميآره.خيلی راحت ميشه با برنامه WiU1.1 آپديت و ريجن بازی رو ديد

سلام به همه
من می خوام یه wii بگیرم
کدوم ریجیون از همه بهتره؟
نحوه ی کپی خور کردنش چه جوریه؟
بهترین راه برای کپی خور کردنش چیه؟
من یه مانیتور 226bw دارم می خواستم بدونم میشه wii رو به ماانیتور وصل کرد؟
وسیله ی مورد نیاز برای اتصال wii به مانیتور چیه و قیمتش چنده؟
مرسی از همه
ببخشید که وقتتون رو گرفتم
موفق باشید

سلام بهتره J بگیری چون با کمک Trucha میشه همه ی بازی ها رو درست کرد ( منظورم زبانشونه )
اگه از ایران بگیری که خودش چیپ داره اگر هم از خارج بگیری هم میتونی بدی به West یا پرتو ...
بله میشه وصل کرد ولی شنیدم که به کارت کپچر نیاز داره قیمت هم نمیدونم :cheesygri

سلام بچه ها. کسی لینک دانلود boom box رو داره؟؟ ریجنش فرقی نمی کنه چی باشه، فقط لینک بدین. فقط زود.
ممنون.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها. کسی لینک دانلود boom box رو داره؟؟ ریجنش فرقی نمی کنه چی باشه، فقط لینک بدین. فقط زود.
ممنون.:biggrin1:
Boom Blox ـه نه Boom Box ! ;)

یه کم صبر کنی فکر کنم وست بیاره. خودم هم خیلی میخوامش!!
تو wiki هم فعلا چیزی راجع بش ننوشته ولی به احتمال زیاد مشکلی نداره. (مال EA ـه! :cheesygri)

Boom Blox ـه نه Boom Box ! ;)

یه کم صبر کنی فکر کنم وست بیاره. خودم هم خیلی میخوامش!!
تو wiki هم فعلا چیزی راجع بش ننوشته ولی به احتمال زیاد مشکلی نداره. (مال EA ـه! :cheesygri)
بله شما درست می گید من اشتباه نوشتم!!!
یه بازی جدید دیگه هم به نام Deca Sport اومده اون رو جایی نیاورده کسی ندارتش؟؟

با سلام
چند روزه به طرز عجیبی به wii علاقه مند شدم
البته من هیچ اطلاعاتی ازش ندارم . اگه می شه راهنما یی کنید
قیمت wii؟
ریجن ها wii و اینکه کدوم بهتره
یه سری مطلب خوندم در مورد اینکه با گذاشتن بعضی از بازی ها داخل wii دستگاه break می شه جریان چیه؟؟؟
ممنون می شم جواب این سوال ها رو به همراه نکات مهم قبل از خرید wii بگید :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or