Black Hand
کاربر سایت
Wii خودش بازی های GameCube رو اجرا میکنه ؛ اما از اونجایی که بیشتر بازی ها از ریجن های متفاوت هستن ، مادچیپ هم باید باشه تا اجرا بشن...wii بدون هیچ تغییر و کمک برنامه ای بازی ها game cube رو اجرا می کنه؟؟
با در نظر گرفتن قیمت ؛ میشه گفت بهترین ریجن J هست. و بله؛ منوهاش ژاپنی هستش...بهترین j هست؟؟ ریجن j منوهای ژاپنی داره؟؟
نه! با مادچیپ میشه بازی از ریجن های دیگه (PAL , U/C) رو هم اجرا کرد (زبون انگلیسی)و بازی های فقط با زبان ژاپنی می شه بازی کرد؟؟؟
چیپ های زیادی واسه Wii اومده ؛ Wiican هم یکی ـش. همه مادچیپ ها هم خوبن!! چه اصل چه تقلبی. فقط با باز کردن دستگاه میشه فهمید چه چیپی توش هست. Wii هایی هم که تو ایران هست همه از قبل با Wiikey تقلبی (همون Wiican) یا D2Ckey کپی خور شدن. حق انتخاب هم نداری!این چیپ wiican چیه؟؟ بده؟ خوبه؟؟ از کجا باید نوع چیپ رو تشخیص داد؟؟؟برای کپی خور کردنه؟؟نمی شه قبل از خرید wii بگی با چه چیپی کپی خور کنن؟؟
چرا میشه! >>> اینجاsmg رو نمی شه بازی کرد؟؟!!!
هان ؟!کل بازی های wii یه طرف این یه طرف فقط باید بازی ارجینال گرفت؟؟؟
مبارکه!آقا بالاخره ما هم یه wii گرفتیم
مهم نیست ؛ کلا مادچیپ ها فرقی با هم ندارن ؛ همشون یه کارو میکنن.ولی هنوز نفهمیدم مود چیپش چیه
وست گیم ؛ پرتو ؛ توپخونه و...بعد شما بازیهاتون رو از کجا می گیرین؟
قیمت بازیها معمولا چنده؟
بهتره از آداپتور های خود Wii بگیری. از اونایی که 220 هستن. جدا هم میفروشن...من هنوز براش ترانس نگرفتم
ترانس چند وات بگیرم؟
با سلامسلام به همه
آقا بالاخره ما هم یه wii گرفتیم
ریجینشم uc هستش یه wii sport هم روش داره
ولی هنوز نفهمیدم مود چیپش چیه:confused:
بعد شما بازیهاتون رو از کجا می گیرین؟
قیمت بازیها معمولا چنده؟
من هنوز براش ترانس نگرفتم
ترانس چند وات باید بگیرم؟
(فقط یه چیزی چقدر کوچولویه فکر نمی کردم اینقدر کوچولو باشه)
مرسی از همه
موفق باشید
دوست عزیز قابل ندارهبا سلام
اقا مبارک باشه . از کجا گرفتی و چند گرفتی
اقا ممنونمدوست عزیز قابل نداره
والا اینجا(مشهد) فقط یک نفر داره
که اونم یکم گرون میفروشه
من 440 گرفتم uc رو
موفق باشید
آره یه wii sport همراش هستش که دفترچه هم داره ارجینالاقا ممنونم
مبارک مبارک باشه
بازی wii sport اورجینال هم همراش بود؟