راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب به به! مبارکه prince عزیز! :)
خیلی خوب گرفتی 400 تومن! ولی اگه کلاه ـتم افتاد دیگه اونجا آفتابی نشو! بازی رو DVD معمولی رو میده 6 تومن!!
یه Power Brick 220v از توپخونه یا وست بگیری دیگه حله!
خوش بگذره!

خیلی ممنون حالا چرا اینجوری میخندی:-":-"
حتما دیگه اون ورا نمیرم
این Power Brick 220v دیگه چی هست میشه یه عکسی ازش بزاری من خودم یه تراس 300 وات دارم ولی اینو تا حالا نشنیده بودم
قیمتش چند هست؟؟
اگه ممکنه یه توضیح کوتاهی بدین;)

من عکس اداپتور کنسول رو گزاشتم یکی از دوشاخه های پریز پهن و بزرگ هست و اون یکی کوچیک
من وقتی میخوام بزنم به تراس 110 اون بزرگه نمیزاره پیریز داخلش بره به نظر شما باید چیکار کنم؟؟؟؟
مشکل از اداپتوره؟؟؟؟
به خاطر حجم زیاد عکس لینکشو میزارم

ba salam man taze be site ozv shodam va mikhastam bebinam kesy az in blog chizi download karde http://wiihomebrew.blogspot.com/
va darzemn in update zelda be darde che kari mikhore ba tashakor
اگه منظورت سیو زلداست اینجا بخون و اینجا و اینجا !!
سلام
بلاخره بعد مدتها انتظار من هم مجدد wii خریدم:blushing:
مبارک باشه ! خیلی خوش حالمون کردی :love:

خیلی ممنون حالا چرا اینجوری میخندی:-":-"
حتما دیگه اون ورا نمیرم
این Power Brick 220v دیگه چی هست میشه یه عکسی ازش بزاری من خودم یه تراس 300 وات دارم ولی اینو تا حالا نشنیده بودم
قیمتش چند هست؟؟
اگه ممکنه یه توضیح کوتاهی بدین;)
خب چجوری بخندم؟! اینجوری؟؟ :cheesygri:biggrin1:
همون شکلی که گذاشتی؛ منظورم همون آداپتور Wii هستش ؛ اگه بگردی 220 ولت ـش رو هم پیدا میکنی. دیگه لازم به ترانس و این چیزا هم نیست. مستقیم وصل میکنی به برق! 10 تا 20 تومن میدن!
این:
376731723_4071f21707.jpg

خب چجوری بخندم؟! اینجوری؟؟ :cheesygri:biggrin1:
همون شکلی که گذاشتی؛ منظورم همون آداپتور Wii هستش ؛ اگه بگردی 220 ولت ـش رو هم پیدا میکنی. دیگه لازم به ترانس و این چیزا هم نیست. مستقیم وصل میکنی به برق! 10 تا 20 تومن میدن!
این:
376731723_4071f21707.jpg

واقعا مگه میشه؟؟
بعد برای کنسول مشکلی به وجود نمیاره؟؟؟
یعنی اداپتور 220 به کنسول uc که برقش 100 هست مشکلی وارد نمیکنه؟؟و راحت کنسول رو بالا میاره؟؟؟خطری نیست؟؟؟

واقعا مگه میشه؟؟
بعد برای کنسول مشکلی به وجود نمیاره؟؟؟
یعنی اداپتور 220 به کنسول uc که برقش 100 هست مشکلی وارد نمیکنه؟؟و راحت کنسول رو بالا میاره؟؟؟خطری نیست؟؟؟
نه مشکلی بوجود نمیاد منم از همین آداپتورها گرفته بودم

به نظر من مشکل اصلی نداشتن بازی هایی با ژانر های معروف (بزرگ) هسش (به خدا تاریخ مصرف بازی ماریو دیگه گذشته به درد بچه ها میخوره) اگه کپکام اون 3 تا RE برای GC نمی ساخت مثل Nintendo 64 هیچ کس پول برای این کمپانی مثلا قدیمی نمیداد مایکروسافت توی همین 9 سالی که اومد خیلی بهتر از این نینتندو قدیمی و کهنه کار عمل کرد البته این نظر های من رو حساب فن بوی یا تعصب نذارید چون خیلی وقته دیگه کنسول ندارم (آخرین کنسولم هم ps سونی بود) و فعلا با PC حال میکنم اما کنسول بخوام بخرم شک نکنید x360 انتخاب اول و آخر و در این شرایط بهترین انتخاب هستش چون بازی هایی انحصاری فوق العاده ای مثل Gears of wars و.... داره و بازی هایی که برای ps3 منتشر میشن روهم لیسانس هاش رو خریداری کرده و برای x360 هم منتشر میشن مثل silent hill5 یا Resident Evil 5 .(البته این مطلبم رو برای کسانی نوشتم که از کنسول wii و بازی هاش اطلاع ندارند و فقط رو حساب کپی خور بودند و ارزاتر بودنش میخوان بخرن من به اون دوستان توصیه میکنم 50 هزار تومان بیشتر بدین اما یک عمر بازیهای درست و حسابی خواهید داشت)

آخرین ویرایش:
این طوریکه تو میگی هم نیست این کنسولم برای خودش بازی های جدی داره مثل No More Heroes , Legend of Zelda , Metroid Prime , Zack & Wiki , Medal of Honor : Heroes 2 , Red Still , ... و بازی هایی که بخاطرشون Wii بگیرین مثل LoZ , MP , NM , SSB , Mario Kart و ... همین Mario هم بازی کردی که میگی مال بچه هاست ؟ باهات شرط میبندم که خیلی از کسایی که این بازی رو خریدن سنشون بین 14 تا 25 ه بازی های RE و SH هم بالاخره برای Wii میان چون شرکتای بازی سازی دنبال پولن و پول پیش Nintendo ه :cheesygri

بین 14 تا 25 ه بازی های RE و SH هم بالاخره برای Wii میان چون شرکتای بازی سازی دنبال پولن و پول پیش Nintendo ه
این بازی ها اگر هم بیان برای PC میان نه wii در مگر سری قبلی از sh بر روی نینتندو اومد که همچین حرفی میزنید! در مورد این بازی ها هم که نام بردید به جز zelda بازی های دیگه آش دهن سوزی نیستند و بیشتر به رده سنی زیر 15 میخورند یا پیرمردهای که میخوان یاد دوران بچه گیشون با ماریو بیافتند :laughing: شما این بازی ها رو با NG - Devil may cry 4 - God of war - Metal gear solid 4 - Silent Hill5 و.... مقایسه کنید تا خودتون به نتیجه حرف هام برسید .

من هنوزم میگم SH به احتمال زیاد برای Wii میاد اگرم نیاد چیزی از ارزشهای Wii کم نمیشه به نظر شما بین بازی هایی که نام بردم فقط LoZ خوبه :eek: اکثر این بازی ها تو سبک خودشون جزو بهترینان این بازی هایی که نام بردی جای خودش بازی هایی که من نام بردم هم جای خودش همشون با ارزشن و نمیشه گفت بازی های Wii در برابر بازی های PS3 و 360 چیزی نیست چون اگه این طور بود هیچ وقت Wii پر فروش ترین کنسول نمیشد اونم با فروش دو برابر تو اکثر هفته ها در مورد Mario هم باید بدونی که تعداد خیلی زیادی از همین بچه های BC باهاش خاطره دارن و هیچ کدوم پیر مرد و بچه نیستن

Wii پر فروش ترین کنسول نمیشد اونم با فروش دو برابر تو اکثر هفته ها در مورد Mario هم باید بدونی که تعداد خیلی زیادی از همین بچه های BC باهاش خاطره دارن و هیچ کدوم پیر مرد و بچه نیستن
بله پرفروش ترین شد چون با قیمتی که داشت اکثر پدر مادر ها برای تعطیلات مدرسه بچه هاشون wii خریدند پا پیر مردا و پیر زنها برای سرگرمی شون این کنسول رو خریدند، داشت یادم میرفت یه سری(شما بخونین تعداد کثیری از آنها) خانم های مانکن (شما بخونین چاق و بد فرم) هم برای اینکه رژیم خودشون رو داشته باشند و به وزن ایده عال برسند خواستند با استفاده از سیستم گیم پلی بازی حرکات ورزشی انجام بدهند ک همه این عوامل دست به دست هم داد تا فروش این کنسول بره بالا اما این دلیل به بهتر بود این کنسول نیستش در مورد ماریو هم برای جنابعالی باید عرض کنم خودم خاطرات زیادی با ماریو توی کنسول میکرو داشتم و این دلیل نمیشه که بخوام هنوزم همون بازیی رو ادامه بدم که 15 سال پیش بازی کردم و خاطره دارم در ضمن بازی ماریو 2 بعدی خاطره انگیزه نه 3 بعدی که هیچ شباهتی به اون ماریو کلاسیک نداره :laughing:

اول جواب این سوال من رو که تو اولین پستم پرسیدم بده تو تا حالا با Wii بازی کردی که داری نظر میدی ؟ چون در مورد این کنسول تا بازی نکنی نمیتونی نظر درست بدی در مورد پیر مردا و مانکنا هم خودت میدونی که تعدادشون خیلی کمه پیچیده شدن این حرف هم به خاطر این بوده که تا حالا همین تعداد کم هم طرف هیچ کنسولی نیومده بودن در مورد Mario هم بهتره دیگه بحث نکنیم فقط بدون هنوز خیییییلی ها با اینکه سنشون متوسطه بازی میکنن و خششون میاد نمونشم من و بهنام ( به خاطر این کس دیگه رو نام نمیبرم چون اطلاعی ندارم خششون اومده یا نه ) اگر هم Mario رو دوست نداشته باشی بازم خیلی بازی ها هست که رو Wii باهاشون حال کنی ...

دوستان لطف کنند که این بحث های بچه گانه رو کنار بزارن و اگه می تونن در مورد مسایل مهم تر و احیانا مرتبط با تاپیک صحبت کنند.
جناب کاوه شما هم سعی کن برای بحث های بعدی انقدر تابلو نشون ندی که از نینتندو بدت می آد، شاید آدم حرفاتو جدی تر بگیره، من 23 سالمه و Wii دارم و خیلی هم از بازی هاش خوشم می آد، فکر کنم اعضای ESRB یکم از شما معتبر تر باشند و به خیلی از بازی های Wii درجه M دادند. نمی دونم با این حرفها چیو می خوای ثابت کنی، ولی احتمالا کسی مجبورت نکرده Wii بخری یا بازی کنی، پس برو اون کنسولی رو که دوست داری بازی کن.
از بقیه دوستان هم خواهش می کنم که بحثاشون رو در مورد تاپیک انجام بدن و اگه اینجوری می خوان کل کل تن به تن انجام بدن از پیام خصوصی استفاده کنند و تاپیک رو به گند نکشن. البته منظورم به جناب Blackhand نبود.
موفق باشید دوستان

نه من wii بازی نکردم چون اصلا با کنسولش حال نمیکنم همون تریلر توی E3 دیدم خندم گرفت از کنسولش اگر یادتون باشه همین wii که الان شده wii قبلا قرار بود Revolution باشه و انقلابی در بین Next-Gen ایجاد کنه که بعدا دیدین نه این اصلا در حد این حرف ها نیست که x360 یا ps3 بتونه شکست بده بعدش رفتن اون سیستم گیم پلی درست کردند و این اسم wii گذاشتند (واقعا من اون موقع وقتی شنیدم اسمش عوض شده 1 ساعت خندم گرفته بود) حالا نمیدونم حرف حساب شما چیه که هی گیر دادین number one هستش کنسول ما! کمتر فن بوی بازی برای wii در بیاری بابا اگر هم من اینجا پستی دادم فقط برای اون دسته ای بود که میخواستند این کنسول بخرند یک راهنمایی کرده باشم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or