من به کسی توهین نکردم که داری رسما به من توهین میکنی (منم بلدم لحن صحبتم رو با بعضی ها چطوری کنم) پس سعی کن قبل از اینکه بدونی با کی حرف میزنی کمی جانب ادب رو داشته باشی . OK؟
+++++++++++++
اما در مورد اینکه بعضی ها انگ ضد نینتندو به من زدند باید بگم که بنده تا 6 سال پیش داشتم روی نینتندو بازی Susepr soccer انجام میدادم و یکی از کنسول های مورد علاقم در اون زمان بود اما الان اگر به کمی یطرفه رفتم و بدی های Wii رو بیشتر گفتم برای این بود که جزو حقایق کنسول بود (باید این یکی رو قبول کنید که این کنسول برای سنین زیر 15+ بیشتر بازی ساخته میشه و منکر این موضوع نمی تونید بشید! حالا گه گاهی یکی دو عنوان هم بالا 18+ میاد ) اما یکی از خوبی های wii که حالا اشاره میکنم 'Game Play' منحصر به فرد در بین Next-Gen بود که عامل اصلی متمایز شدنش و جلب مشتری شده که این در عین اینکه یکی از مزیتش هاش است اما یک عیب بزرگ داره!!! اونهم این هست که بعد از مدت زمانی اون جذابیتش رو از دست میده در کل تنها مزیت عالی این کنسول همین سیستم زود گذر آن هستش، اما سوال من اینه آیا همه چیز گیم پلی جدید هست؟! ( که تازه اونهم به مزاج یک سری که خریده بودند خوش نیومد) در ضمن شاید یکسری حال نداشته باشند 85 صفحه رو بخونند و با همین آخرین صفحه ها این تاپیک تصمیمشون رو برای خریدن یا نخریدن میگیرند پس یکم خونسرد باشید تا گفتگو شیرینی رو داشته باشیم دوستان wii باز