دوستان لطف کنند که این بحث های بچه گانه رو کنار بزارن و اگه می تونن در مورد مسایل مهم تر و احیانا مرتبط با تاپیک صحبت کنند.
جناب کاوه شما هم سعی کن برای بحث های بعدی انقدر تابلو نشون ندی که از نینتندو بدت می آد، شاید آدم حرفاتو جدی تر بگیره، من 23 سالمه و Wii دارم و خیلی هم از بازی هاش خوشم می آد، فکر کنم اعضای ESRB یکم از شما معتبر تر باشند و به خیلی از بازی های Wii درجه M دادند. نمی دونم با این حرفها چیو می خوای ثابت کنی، ولی احتمالا کسی مجبورت نکرده Wii بخری یا بازی کنی، پس برو اون کنسولی رو که دوست داری بازی کن.
از بقیه دوستان هم خواهش می کنم که بحثاشون رو در مورد تاپیک انجام بدن و اگه اینجوری می خوان کل کل تن به تن انجام بدن از پیام خصوصی استفاده کنند و تاپیک رو به گند نکشن. البته منظورم به جناب Blackhand نبود.
موفق باشید دوستان
خوب آقای محترم 23 ساله شما یی که اینقدر اطلاعاتت بالاست میتونی توی لیست زیر که در خرداد RS میشه خودت ببینی که که بازیی های با رنک M شاید به زور به 5 برسه حالا نمیدونم شما چه اصراری داری روی صحبت هات در ضمن من قبلا هم گفتم اینجا من هم نظر میدم تا اونایی که میخوان Wii بخرن بدونن که چی دارند میخرن لازم هم نیستش شما به من خط بدین که مسیر تاپیک چیه هدف من کل کل با شما هم نیست فقط و فقط اطلاع دادند در مورد بازی ها یی که برای این کنسول RS میشه . (بیخودی هم شلوغش نکن چرا جو تاپیک بیخودی میخوایی خراب جلوه بدی)
Dr. Mario Online Rx=6خرداد
Gyrostarr=6خرداد
Kawasaki Snow Mobiles=6خرداد
Major League Eating: The Game=6خرداد
Protöthea=6خرداد
Toki Tori=6خرداد
World of Goo=6خرداد
Chronicles of Narnia: Prince Caspian, The=7خرداد
Death Jr.: Root of Evil=7خرداد
Emergency Heroes=7خرداد
BlastWorks: Build, Trade, Destroy=14خرداد
Cabela's Trophy Bucks=14خرداد
Kung Fu Panda=14خرداد
LEGO Indiana Jones: The Original Adventures=14خرداد
Wacky Races: Crash & Dash=14خرداد
Incredible Hulk, The=16خرداد
Backyard Baseball '09=21خرداد
Strong Bad's Cool Game for Attractive People -- Episode 1: Homestar Ruiner=27خرداد