راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان لطف کنند که این بحث های بچه گانه رو کنار بزارن و اگه می تونن در مورد مسایل مهم تر و احیانا مرتبط با تاپیک صحبت کنند.
جناب کاوه شما هم سعی کن برای بحث های بعدی انقدر تابلو نشون ندی که از نینتندو بدت می آد، شاید آدم حرفاتو جدی تر بگیره، من 23 سالمه و Wii دارم و خیلی هم از بازی هاش خوشم می آد، فکر کنم اعضای ESRB یکم از شما معتبر تر باشند و به خیلی از بازی های Wii درجه M دادند. نمی دونم با این حرفها چیو می خوای ثابت کنی، ولی احتمالا کسی مجبورت نکرده Wii بخری یا بازی کنی، پس برو اون کنسولی رو که دوست داری بازی کن.
از بقیه دوستان هم خواهش می کنم که بحثاشون رو در مورد تاپیک انجام بدن و اگه اینجوری می خوان کل کل تن به تن انجام بدن از پیام خصوصی استفاده کنند و تاپیک رو به گند نکشن. البته منظورم به جناب Blackhand نبود.
موفق باشید دوستان

خوب آقای محترم 23 ساله شما یی که اینقدر اطلاعاتت بالاست میتونی توی لیست زیر که در خرداد RS میشه خودت ببینی که که بازیی های با رنک M شاید به زور به 5 برسه حالا نمیدونم شما چه اصراری داری روی صحبت هات در ضمن من قبلا هم گفتم اینجا من هم نظر میدم تا اونایی که میخوان Wii بخرن بدونن که چی دارند میخرن لازم هم نیستش شما به من خط بدین که مسیر تاپیک چیه هدف من کل کل با شما هم نیست فقط و فقط اطلاع دادند در مورد بازی ها یی که برای این کنسول RS میشه . (بیخودی هم شلوغش نکن چرا جو تاپیک بیخودی میخوایی خراب جلوه بدی)

Dr. Mario Online Rx=6خرداد
Gyrostarr=6خرداد
Kawasaki Snow Mobiles=6خرداد
Major League Eating: The Game=6خرداد
Protöthea=6خرداد
Toki Tori=6خرداد
World of Goo=6خرداد
Chronicles of Narnia: Prince Caspian, The=7خرداد
Death Jr.: Root of Evil=7خرداد
Emergency Heroes=7خرداد
BlastWorks: Build, Trade, Destroy=14خرداد
Cabela's Trophy Bucks=14خرداد
Kung Fu Panda=14خرداد
LEGO Indiana Jones: The Original Adventures=14خرداد
Wacky Races: Crash & Dash=14خرداد
Incredible Hulk, The=16خرداد
Backyard Baseball '09=21خرداد
Strong Bad's Cool Game for Attractive People -- Episode 1: Homestar Ruiner=27خرداد

کسی که بخواد کنسول بخره مطمئن باش بیشتر از اینا تحقیق می کنه، حرفای شما فقط جو تاپیک رو بهم می ریزه، وگرنه فکر نکنم کسی شب بخوابه صبح پاشه بهو به سرش بزنه کنسول بخره و ندونه که داره چی می خره.
کلا اگه نگاه کنی متوجه می شی که نینتندو در مورد Wii موفق بوده، Wii هم کنسول موفقی بوده، در بین تمام گروه های سنی، از اول هم تمرکز بیشتر به روی بازی گروهی و تفریح بوده تا بازی های حرفه ای، هرچند که با جا افتادن Wii باری های سنگین بیشتری مثل No more heroes و mad world داره برای این کنسول ساخته می شه.
اشکال از Wii زیاد گرفته می شه، مثل همین هایی که شما می گی، ولی آمار نشون می ده که بیشتر این اشکال ها دلایل دیگه ای غیر از خیر خواهی داره.
با تمام این حرف ها دست شما درد نکنه که به وظیفه انسانی خودت عمل کردی و به همه گفتی که Wii چه جور کنسولی هست، هرچند فکر نمی کنم کسانی که Wii خریدن الان پشیمون باشن یا با شما هم نظر، یا کسانی که Wii خریدن حاضر باشن کنسول بچه گانشونو با کنسول های بزرگان عوض کنند.

خوب از یه لحاظی حق با آقای کاوه هم هست.
درسته که اینجا تاپیک خریدن wii هست ولی خوب کسی که می خواد wii بخره بدونه که چی می خواد بخره
باید بدونه چه بازی هایی واسش هست. اینها هم می تونه کمک کنه به این امر
مطمئناً اگه مثل بروبچ بازیسنتر خوره بازی باشه مثل خود شما می دونه که wii رو چه آدم هایی باید بخرن ولی یکی مثلاً مثل من که نمی دونم wii چی هست چی داره چی نداره که نمی تونم رو هوا بگم این کنسول خوبه برم بخرم.
با عرض پوزش از همه دوستان

آخرین ویرایش:
ولی یکی مثلاً مثل من که نمی دونم wii چی هست چی داره چی نداره که نمی تونم رو هوا بگم این کنسول خوبه برم بخرم
با تشکر از MGS4 که لوپ مطلب رو گرفت حالا این آقایان که اینجا هستند فکر میکنند بنده قصد خراب کردن کنسول wii رو دارم نه دوست عزیزی که این رو گفتی ::arrowd:
اسم این تاپیک "راهنمایی برای خرید Wii" هست نه "راهنمایی برای نخریدن Wii".
در مورد اینکه برای این کنسول چه بازی هایی میاد یا خواهد اومد خیلی ها اطلاع ندارند و فقط رو حساب اینکه سازنده _اش نینیتندو هست و ارزانتر از سایر کنسول هاست می رند و این کنسول رو میخرند اما بعد از مدتی میبندد اون بازدهی رو که داشته نداره (من به شخصه دیدم که میگم) اما کار از کار گذشته و دیگه سودی نداره هدف من روشنه آگاه کردن اون دسته هست و همه آزادند که نظرشون رو بدون قصد و غرض بدهند که سایرین استفاده کنند وگر نه قصد کل کل دارم نه خدای کرده فن بوی بازی دارم کنسولی هم ندارم که بگم به خاطره اون این حرف ها رو میزنم اگر هم چیزی گفتم به خاطره اینه که عمری با نینیتندو و کنسول هاش بازی کردم و سابقه کاریش رو تا حدودی میدونم.

آخرین ویرایش:
بابا اگر هم من اینجا پستی دادم فقط برای اون دسته ای بود که میخواستند این کنسول بخرند یک راهنمایی کرده باشم .

دوست من نگران نباش اگر کسی بخواد راهنمایی بشه اول اون 84 صفحه قبل از شما را می خونه ...
و مطمئنا با اون مطالبی که تو این 84 صفحه است ، به نتیجه درستی می رسه و حرف های ضد Wii شما که بر اساس هیچ و پوچ است هیچ اثری نخواهد داشت ...

آخه حرف های شما خیلی تابلو بر ضد Wii هست ... شما تو اون تریلر E3 وقتی Wii را دیدی خنده ات گرفته ، ما هم وقتی سه تا چراغ با هم:p می بینیم یادمون به یک چیزایی می افته و می ترکیم از خنده:cheesygri

با تشکر از MGS4 که لوپ مطلب رو گرفت حالا این آقایان که اینجا هستند فکر میکنند بنده قصد خراب کردن کنسول wii رو دارم نه دوست عزیزی که این رو گفتی ::arrowd:
در مورد اینکه برای این کنسول چه بازی هایی میاد یا خواهد اومد خیلی ها اطلاع ندارند و فقط رو حساب اینکه سازنده _اش نینیتندو هست و ارزانتر از سایر کنسول هاست می رند و این کنسول رو میخرند اما بعد از مدتی میبندد اون بازدهی رو که داشته نداره (من به شخصه دیدم که میگم) اما کار از کار گذشته و دیگه سودی نداره هدف من روشنه آگاه کردن اون دسته هست و همه آزادند که نظرشون رو بدون قصد و غرض بدهند که سایرین استفاده کنند وگر نه قصد کل کل دارم نه خدای کرده فن بوی بازی دارم کنسولی هم ندارم که بگم به خاطره اون این حرف ها رو میزنم اگر هم چیزی گفتم به خاطره اینه که عمری با نینیتندو و کنسول هاش بازی کردم و سابقه کاریش رو تا حدودی میدونم.
شما که قصد تبلیغ بر ضد wii رو دارین، همون بهتر که اصلاٌ نه بچه ها رو راهنمایی کنین، و نه اصلاٌ تو این تاپیک پست بدی. OK؟

از پستای تو معلومه که منظورت اینه که Wii به درد نمیخوره و اگر میخواستی به دیگران کمک کنی خوبیاشم میگفتی از این یه طرفه حرف زدنت معلومه که با Wii بدی از اخرین پست صفحه ی قبلتم این مساله تابلوه
هر کس هم که بخاد Wii بخره و تو BC هم عضو باشه میاد یه پرس و جو میکنه و ما هم هیچ وقت بهش نمیگیم حتما" بخر و همه نوع بازی داره ما بهش توضیح میدیم که بازی هاش سبکش اینجوریه حالا میخای بخر نمیخای نخر
بهنام جون و اشکان جون ببخشید که جواب دادم من دیگه در این مورد پستی نمیدم
ویرایش : در مدتی که من داشتم مینوشتم امین و رضا پست دادن میخواستم بگم منظور بچه ها توهین نیست چون یکم جدی داره میشه !

از پستای تو معلومه که منظورت اینه که Wii به درد نمیخوره و اگر میخواستی به دیگران کمک کنی خوبیاشم میگفتی از این یه طرفه حرف زدنت معلومه که با Wii بدی از اخرین پست صفحه ی قبلتم این مساله تابلوه
هر کس هم که بخاد Wii بخره و تو BC هم عضو باشه میاد یه پرس و جو میکنه و ما هم هیچ وقت بهش نمیگیم حتما" بخر و همه نوع بازی داره ما بهش توضیح میدیم که بازی هاش سبکش اینجوریه حالا میخای بخر نمیخای نخر
بهنام جون و اشکان جون ببخشید که جواب دادم من دیگه در این مورد پستی نمیدم
ویرایش : در مدتی که من داشتم مینوشتم امین و رضا پست دادن میخواستم بگم منظور بچه ها توهین نیست چون یکم جدی داره میشه !
ما هم نمی خواهیم قضیه جدی بشه ولی انگار این وضع نمیخواد تموم بشه و بعضی ها که از game هیچی نمیدونند دارن این قضیه رو جدی میکنن.

من می خواهم یه دسته اضافی برا wii بخرم. کسی می دونه قیمتش چنده؟
فقط قیمت Wiimote رو می خواهم نانچاک نمی خواهم.
آخرین باری که وست رفتم پرسیدم گفت 50. البته فکر کنم ارزونتر هم بده چون اون موقع تابلو بود خریدار نبودم..! ;)
سلام دوستان.
با دیال آپ چه بازی هایی رو میشه رو وی انجام داد:confused:
سلام! اگه منظورتون آنلاین بازی کردنه که نمیشه با Dialup آنلاین بازی کرد...
بازیای اریجینال Wii رو از کجا میشه تهیه کرد (ریجن UC)؟ قیمتاشون چه جوریه؟

من خودم هیچ جا ندیدم که بازی اوریجینال Wii بیارن. چندتا از بچه های اینجا هم دنبالش بودن ولی مثل اینکه به نتیجه نرسیدن.
شما مگه دستگاهتون کپی خور نیست که دنبال اصل میگردید؟! :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or