راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان عزيز.مدتيه تصميم گرفته بودم يه كنسول بخرم و بالاخره از ميون360وps3 وي رو انتخاب كردم چون نه مشكل چراغ360رو داره نه مشكل بازي هاي گرون ps3رو.ضمناباds كه دارم ست ميشه.خودم يه تاپيك براي سوالم تو بخش مقايسه كنسولهاباز كرده بودم كه قفل شد ونتونستم سوالاتمو بپرسم=1.من مي خوام يه وي بگم از المان بگم واسه م بخرن بفرستن به نظرتون بااينكه وي وزنش كمه امكان داره تو گمرك به مشكل بخورم.2.بگم همونجا كپي خور واپديتش كنند ياوقتي رسيد دستم اين كار رو كنم3.دستگاه كدوم ورژن باشه بهتره4.وزن وي با وي موت و متعلقات و بدون انها چنده ضمنا اگه كسي روشي رو كه من ميخوام ازطريقش كنسول بخرم روطي كرده راهنماييم كنه باسپاس:love:

سلام!
.من مي خوام يه وي بگم از المان بگم واسه م بخرن بفرستن به نظرتون بااينكه وي وزنش كمه امكان داره تو گمرك به مشكل بخورم.
فکر کنم از همینجا بخری بهتر باشه ؛ Wii آنقدرا هم قیمت هاش نسبت به کنسول های دیگه بد (تخیلی) نیست. در ضمن باید براش یه مادچیپ هم بخری؛ هزینه نصب و مشکلات احتمالی گمرک رو هم در نظر بگیر...
2.بگم همونجا كپي خور واپديتش كنند ياوقتي رسيد دستم اين كار رو كنم
فکر نکنم به این راحتی ها بشه اونجا کپی خورش کرد؛ دوباره همون دلایل بالا رو هم بخون! ;)
3.دستگاه كدوم ورژن باشه بهتره
ببین این لیست سازگاری دستگاه های PAL با بازی های U/C و J هست:
http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php?title=Wii_Region_Patcher_Compatibility_List:_PAL

این هم واسه دستگاه های J و سازگاری ـش با بازی های U/C و PAL
http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php/Wii_Region_Patcher_Compatibility_List:_NTSC-J

اگه دقت کنی میبینی که ریجن J سازگاری خیلی بهتری با بازی های U/C داره. دستگاه های U/C هم قیمتشون یه کم بالا هست و به صرفه نیستن. بهتره که ریجن PAL نگیری...
.وزن وي با وي موت و متعلقات و بدون انها چنده ضمنا اگه كسي روشي رو كه من ميخوام ازطريقش كنسول بخرم روطي كرده راهنماييم كنه
رجوع شود به جواب 1. ;)

اقا دمت گرم من فقط به اين خاطر ميخوام از اون ور بخرم كه توايران دست كم 50-60تومن روقيمت جهانيش مي كشن وعمر كنسولي هم كه ازاون ور مياد بنظرم بيشتره...فقط وي رو با اين وزن كم ميشه طوري قايم كنن بفرستند كسي نفهمه:confused:اگه از راه قانوني بخواد بياد چطور:confused:چقدر بايد بدم گمرك:confused:

فقط به اين خاطر ميخوام از اون ور بخرم كه توايران دست كم 50-60تومن روقيمت جهانيش مي كشن وعمر كنسولي هم كه ازاون ور مياد بنظرم بيشتره.
باید همین 50 تا 60 تومن پول رو بدی مادچیپ بخری خب! عمر کنسول واسه چی باید فرق کنه ؟!
در مورد گمرک و ... چیزی نمیدونم! ;)

ببخشید.من اولین بارمه اینجا پست میدم.
می خواستم بدونم گرافیک wii چطوره؟
البته برام مهم نیست که مثل 360 باشه.حرفم اینه که ایا گرافیک راضی کننده هست یا نه؟
مثلا من از re4 تو gamecube خوشم اومد .البته wii فکر کنم از اون قویتر باشه.
حالا می خواستم بدونم wii بخرم یا نه؟در ضمن از بازی هایی مثل mario خوشم نمی اد.
ایا wii بازی هایی برای رده سن های بالاتر داره؟
ممنون میشم جواب بدید.

ببخشید.من اولین بارمه اینجا پست میدم.
می خواستم بدونم گرافیک wii چطوره؟
البته برام مهم نیست که مثل 360 باشه.حرفم اینه که ایا گرافیک راضی کننده هست یا نه؟
مثلا من از re4 تو gamecube خوشم اومد .البته wii فکر کنم از اون قویتر باشه.
حالا می خواستم بدونم wii بخرم یا نه؟در ضمن از بازی هایی مثل mario خوشم نمی اد.
ایا wii بازی هایی برای رده سن های بالاتر داره؟
ممنون میشم جواب بدید.
گرافيك wii به هيچ وجه مثل 360 و ps3 نيست و گرافيك اون تقريبا مثل ps2 هست ولي يكسري قابليتهايي داره كه اونو از كنسولهاي قبلي و بعدي متمايز ميكنه كه اون لذت بردن با ريموت كنسول هست ، در مورد اينكه آيا بازهايي با رده سني بالا هم داره جوابتون بله هست بازيهايي مثله resident evil , no more heroes , metroid prime و ...
حالا اينكه اين كنسول رو بخريد يا نه به نظر خودتون و سليقه ي خودتون بستگي داره ولي بيشتر كساني كه wii رو خريدن از خريدش پشيمون نبودن و بسيار از اون لذت بردن.

میشه بگی چنده و از کجا می تونم تهیه کنم؟
در ضمن میشه به مانیتور وصلش کرد؟
بازی هاش چطور ؟یجا دیدم بازی های wii رو گزاشته بود 1500
درسته؟در ضمن من دوست دارم گرافیک بازی بیشتر هنرمندانه باشه ،نه اینکه صرفا بالا باشه و دارای بافت و جزیات باشه!

شنیدم که Jش 440 اگه میخوای بخری از residentevil4 بگیر واقعا" قیمتش مناسبه (البته اگه تا الان نفروخته باشه)
بله به دو صفحه ی قبل مراجعه کن
West بازی ها رو 1500 میده منظورت از "بازی هاش چطور ؟" چیه ؟

آخرین ویرایش:
شنیدم که Jش 440 اگه میخوای بخری از residentevil4 بگیر واقعا" قیمتش مناسبه (البته اگه تا الان نفروخته باشه)

الان کنسول wii uc 400 تومانه
وست خیلی گرون میفروشه اگه بگردی میتونی فروشنده های خوش انصاف رو هم پیدا کنید

بله دوستمون prince3_love درست میگن
west خیلی قیمت بالا میده میگه خرید قبلی و بالا خریدیم
الان قیمت ها uc با یه بازی اورجینال بین 400 تا 420 تومان

سلام
بلاخره بعد مدتها انتظار من هم مجدد wii خریدم:blushing:
دوستان الارقم میل باطنیم رفتم و از یگانه خریدم که متاستفانه کلی بازی خوردم و کاش از اونجا نمیخریدم:((
رفتم کنسول بخرم قیمت 470 اول گفت بعد که دید من خریدارم یه دفتر باز کرد گفت ببینم قیمت خریدمون چنده بعد گفت به شما 400 میدم (uc)
منم گفتم باشه بعد گفت من تراس 110 ندارم و نمیتونم برات تست کنم وسایلشو نشون داد و من احمق هم پزیرفتم اوردم خونه
خواستم بزنم به تراس 110 خودم که متوجه شدم که دوشاخه اداپتور کنسول یک شاخش پهن هست و اون یکی کوچک و داخل پریز تراس نمیره
زنگ زدم بهشون گفتن مسعولش نیست 1 ساعت دیگه زنگ بزن بعد 1 ساعت دیگه زنگ زدم گفت نیومده فردا صبح میاد شما مشکلتونو بگین منم هم جریانو تعریف کردم اون گفت باید یه تبدیل برای پریز کنسول بخری ((داشت منو میپیچوند)) منم گفتم فردا دوباره زنگ میزنم با مسعولش صحبت کنم
تازه بازی های wii رو 6000هزار تومان میداد:eek::eek::eek::eek:
((((خلاصه اینم تجربه ای برای من بود و اینجا گفتم که خدایی نکرده کس دیگه ایی تجربه نکنه و کنسولی که میخره 100% همونجا تست کنه;);))))))
خلاصه من اداپتور کنسول قبلیمو داشتم و به این کنسول زدم تا باهاش کمی بازی کنم
کنسول ماریو گالاکسی رو اجرا کرد:love::love:
اپدایت دستگاه هم 3.1 بود;)

خب به به! مبارکه prince عزیز! :)
خیلی خوب گرفتی 400 تومن! ولی اگه کلاه ـتم افتاد دیگه اونجا آفتابی نشو! بازی رو DVD معمولی رو میده 6 تومن!!
یه Power Brick 220v از توپخونه یا وست بگیری دیگه حله!
خوش بگذره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or