alimami
کاربر سایت
بله:سایتی هست که نوشته باشه کدام بازی های آپدیت دارن؟
اینجا: http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php/Wii_Region_Patcher_Compatibility_List:_NTSC-J
بله:سایتی هست که نوشته باشه کدام بازی های آپدیت دارن؟
فکر کنم از همینجا بخری بهتر باشه ؛ Wii آنقدرا هم قیمت هاش نسبت به کنسول های دیگه بد (تخیلی) نیست. در ضمن باید براش یه مادچیپ هم بخری؛ هزینه نصب و مشکلات احتمالی گمرک رو هم در نظر بگیر....من مي خوام يه وي بگم از المان بگم واسه م بخرن بفرستن به نظرتون بااينكه وي وزنش كمه امكان داره تو گمرك به مشكل بخورم.
فکر نکنم به این راحتی ها بشه اونجا کپی خورش کرد؛ دوباره همون دلایل بالا رو هم بخون!2.بگم همونجا كپي خور واپديتش كنند ياوقتي رسيد دستم اين كار رو كنم
ببین این لیست سازگاری دستگاه های PAL با بازی های U/C و J هست:3.دستگاه كدوم ورژن باشه بهتره
رجوع شود به جواب 1..وزن وي با وي موت و متعلقات و بدون انها چنده ضمنا اگه كسي روشي رو كه من ميخوام ازطريقش كنسول بخرم روطي كرده راهنماييم كنه
گرافيك wii به هيچ وجه مثل 360 و ps3 نيست و گرافيك اون تقريبا مثل ps2 هست ولي يكسري قابليتهايي داره كه اونو از كنسولهاي قبلي و بعدي متمايز ميكنه كه اون لذت بردن با ريموت كنسول هست ، در مورد اينكه آيا بازهايي با رده سني بالا هم داره جوابتون بله هست بازيهايي مثله resident evil , no more heroes , metroid prime و ...ببخشید.من اولین بارمه اینجا پست میدم.
می خواستم بدونم گرافیک wii چطوره؟
البته برام مهم نیست که مثل 360 باشه.حرفم اینه که ایا گرافیک راضی کننده هست یا نه؟
مثلا من از re4 تو gamecube خوشم اومد .البته wii فکر کنم از اون قویتر باشه.
حالا می خواستم بدونم wii بخرم یا نه؟در ضمن از بازی هایی مثل mario خوشم نمی اد.
ایا wii بازی هایی برای رده سن های بالاتر داره؟
ممنون میشم جواب بدید.
شنیدم که Jش 440 اگه میخوای بخری از residentevil4 بگیر واقعا" قیمتش مناسبه (البته اگه تا الان نفروخته باشه)
بله به دو صفحه ی قبل مراجعه کن
West بازی ها رو 1500 میده منظورت از "بازی هاش چطور ؟" چیه ؟
بله دوستمون prince3_love درست میگنشنیدم که Jش 440 اگه میخوای بخری از residentevil4 بگیر واقعا" قیمتش مناسبه (البته اگه تا الان نفروخته باشه)
بله به دو صفحه ی قبل مراجعه کن
West بازی ها رو 1500 میده منظورت از "بازی هاش چطور ؟" چیه ؟