راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من SMG ژاپنی را از وست خریدم و با تروچا، فایلهای زبان آن را تغییر دادم تا انگلیسی شود و ارور 001 را هم از main.dol حذف کردم. بازی به خوبی اجرا شد.
من SMG آمریکایی را هم از وست گرفتم و با تروچا ارور 001 را هم از main.dol حذف کردم. بازی به خوبی اجرا شد.

سلام دوستان
به نظر من براي حل اين مشکل که چه طوري با اين نرم افزار بازي ماريو گالاکسي رو انجام بدم يک نفر که تمام مراحل رو با موفقيت پشت سر گزاشته بياد و يه انجمن جديد تو اين بخشwii درست کنه و مرحله به مرحله رو کامل به همراه نرم افزار اگر هم شد عکس توضيح بده

فکر میکنم خیلی ها با نظر من موافق باشن:love::love:
پس منتظر هستیم;););)

زبان هم که تغییر ندادی؟؟و قتی دوباره main رو به generic بار میکنی 001 رو نشون میده برداشته شده دیگه؟؟
نه زبان رو دست نزدم، تو generic هم میگه که 001 برداشته شده، وقتی هم که میذارم اصلا error 001 نمیاد! مربوط به خود بازیه اون چیزی که مینویسه!
نوع DVD هم مهمه ؟! :confused: چون اون RE رو با 1x رایت کردم و با T-Gate تا اجرا شد ، خودت گفتی با 2x رایت کردی ؟!
-------------------
تاپیک واسش میزنی یا بزنم ؟!

نه زبان رو دست نزدم، تو generic هم میگه که 001 برداشته شده، وقتی هم که میذارم اصلا error 001 نمیاد! مربوط به خود بازیه اون چیزی که مینویسه!
نوع DVD هم مهمه ؟! :confused: چون اون RE رو با 1x رایت کردم و با T-Gate تا اجرا شد ، خودت گفتی با 2x رایت کردی ؟!
-------------------
تاپیک واسش میزنی یا بزنم ؟!

من خودم تمام بازی هام رو رو T Gate با x 2 رايت کردم نه دستگاه باهاشون مشکل داشته نه خودم.

فقط من هنوز مطمئن نيستم اون Key ها که تو پی سی خودم ساختم تو مال بقيه هم کار کنه.بهتره به يکی ديگه از بچه ها بدی بعد اگه کار کرد يه تاپيک ميزانيم براش ديگه اگه هم نه که از اول آموزش رو مينويسيم

فقط من هنوز مطمئن نيستم اون Key ها که تو پی سی خودم ساختم تو مال بقيه هم کار کنه.
خب میلاد اگه اون key ها که داده بودی واسه من کار نمیکرد که RE انگلیسی نمیشد! فکر کنم اشکال از DVD بود حالا بازم امتحان میکنم...
راهنمای فارسی trucha
ممنون از تاپیک!

سلام
ببخشید نرم افزاری هست که بشه با استفاده از اون بفهمیم که رجیون بازیی که خریدیم رو بگه؟؟؟؟
اگه هست میشه لینک دانلودشو بگین یا حد اقل اسمشو بگین؟؟؟؟

سلام
ببخشید نرم افزاری هست که بشه با استفاده از اون بفهمیم که رجیون بازیی که خریدیم رو بگه؟؟؟؟
اگه هست میشه لینک دانلودشو بگین یا حد اقل اسمشو بگین؟؟؟؟
اسم برنامه هست:WiU که جدیدترین ورژنش 1.1 هستش و از اینجا می تونی دانلودش کنی.(حجم 2MB)

اسم برنامه هست:WiU که جدیدترین ورژنش 1.1 هستش و از اینجا می تونی دانلودش کنی.(حجم 2MB)

خیلی ازتون ممنونم که لینک دانلودش رو دادین;);)
اگه خدا بخواد اواخر اردیبهشت من مجدد wii دار میشم و بازم به جمع شما میام:love::love::love:

سلام
ببخشید من این برنامه wiu1.1 رو دانلود کردم ولی متاستفانه به مشکل برخوردم
من وقتی دی وی دی بازی wii رو میزارم تو کامپیوتر نمیتونم بردم داخل دیسک نمیدونم چرا
تو دی وی دی رایتر هم که میزارم وقتی میرم توش خالی هست
دی وی دی رام و رایترم هم هر دو ایسوز هستن
به نظر شما مشکل از کجاست؟؟

سلام
ببخشید من این برنامه wiu1.1 رو دانلود کردم ولی متاستفانه به مشکل برخوردم
من وقتی دی وی دی بازی wii رو میزارم تو کامپیوتر نمیتونم بردم داخل دیسک نمیدونم چرا
تو دی وی دی رایتر هم که میزارم وقتی میرم توش خالی هست
دی وی دی رام و رایترم هم هر دو ایسوز هستن
به نظر شما مشکل از کجاست؟؟
باید Image بگیری از بازی.با ImgBurn هم بیگیر بهترتره

با سلام خدمت بچه های عزیز bazi center
ما هم تو این چند روزه عزممونو جزم کردیم که به wii داران بپیوندیم.
فقط در مورد ریجن دستگاه هر چی فرومو بالا پایین کردم بلا خره نتونستم تفاوت j با u رو بفهمم.
اگه می شه یه توضیح کلی بدید در مورد تفاوتاش (فقط اجرای بازی ها)
در ضمن قیمت نانچاک رو هم اگه کسی داره لطف کنه;)

با سلام خدمت بچه های عزیز bazi center
ما هم تو این چند روزه عزممونو جزم کردیم که به wii داران بپیوندیم.
فقط در مورد ریجن دستگاه هر چی فرومو بالا پایین کردم بلا خره نتونستم تفاوت j با u رو بفهمم.
اگه می شه یه توضیح کلی بدید در مورد تفاوتاش (فقط اجرای بازی ها)
در ضمن قیمت نانچاک رو هم اگه کسی داره لطف کنه;)
علیک سلام.
انشا ا... هر چه زودتر..........
ببین تو J منو ها ژاپنین اما تو U نیستن، یعنی انگلیسی اند.
دستگاه بازی رو بر اساس ریجنی که خودش داره زبان بندی می کنه. یعنی اگه بازی U رو که آپدیت نداره بذاری تو J برات میاره ولی با زبان ژاپنی... اما ناراحت نشو... با این ابزار و وسایل و نرم افزار های هک و کرک میشه یه کاری کرد که بازی ها تو دستگاه J با زبون انگلیسی بدون مشکل بیاد... حتما قبل بعد از خرید و قبل از استفاده یه چرخ درست و حسابی تو این فروم ها بزن تا چم و خم کار دستت بیاد...
نانچاک رو تکی میخوای چی کار؟ اگه منظورت وی ریموت و نانچاک با هم هستش، شنیدم یکی از بچه ها گفت 70 تومن اینا...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or