راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آره با Trucha میشه ( من فکر کردم منظورت از تو Options بازیه ) البته کار باهاش فعلا سخته ولی شاید بتونی از پسش بر بیای من هم باید یه بار سعی کنم
تو بازی sonic the secret rings تو option میشد زبانشو عوض کرد ولی تو بازیه دیگه ای ندیدم .
آقا میلاد می خواد زحمت راهنمای کار با trucha رو بکشه .
شگه می خوای امتحان کنی تو فایل readme خودش توضیح داده ولی باید انگلیسیت خوب باشه .

Aryan_sh.1369 جان شما می تونید با Wii Language Patcher زبان بازی RE:umbrella chronicles را به کلی انگلیسی کنید.;)
من برنامشو دارم . رو RE:4 امتحان کردم نشد .
البته شاید من اشتباه کرده باشم:
بعد از اینکه از بازی image گرفتم و iso بازیو تو برنامه browse کردم 3 تا گزینه داشت که NTSC-USA رو انتخاب کردم بعدشم برنامه رو بستم و همون iso رو رایت کردم ولی جواب نداد !!!

من برنامشو دارم . رو RE:4 امتحان کردم نشد .
البته شاید من اشتباه کرده باشم:
بعد از اینکه از بازی image گرفتم و iso بازیو تو برنامه browse کردم 3 تا گزینه داشت که NTSC-USA رو انتخاب کردم بعدشم برنامه رو بستم و همون iso رو رایت کردم ولی جواب نداد !!!
اول iso بازی رو تو trucha میاری بعد تو پارتیشن دومی SYSFILES رو باز می کنی. فایل main.dol رو تو فولدر wii language patcher میریزی(extract). بعدشم که main.dol رو توی فایل اصلی click & drag ، language patcher
می کنی. از گزینه ها شماره 3 رو انتخاب کن بعد هم نوع دیسک (J یا UC).بعدش هم زبان مورد نظر رو انتخاب می کنی. main.dol تغییر داده شده رو تو trucha به جای اون main.dol اولیه replace میکنی. close ISO و رایت می کنی. همین :laughing:

من بالاخره با این trucha و GenericWii Patcher کنار اومدم !!!:cheesygri
من با trucha فایل main.dol بازی galaxy رو extract کردم بعد با GWP ارور 101 رو ورداشتم و زبانشم انگلیسی کردم .
وقتی سی دیشو گزاشتم تو دستگاه خبری از error 101 نبود بجاش یه متن انگلیسی نوشته بود به دفترچه ی راهنما مراجعه کنید .
فکر کنم psxgamer جان هم همین مشکلو داشت .
کسی نمی دونه ماجرا از چه قراره ؟:confused:

خب بالاخره تونستم با این Generic Patcher این Resident Evil: Umbrella Chronicles رو پچ کنم و 100% انگلیسی شد!! :love:

همونطور که residentevil4 عزیز گفته بود با سرعت پایین تر رایت کردم (1x) و دیگه اون error رو هم نداد. قبلش با 2.4x رایت کرده بودم!!

اما این SMG بازم نشد!! اونم دوباره با 1x رایت کردم ولی بازم error داد!! این دیگه طلسم شده فکر کنم!! :cheesygri

با تشکر از میلاد و residentevil4 به خاطر کمک هاشون...

خب بالاخره تونستم با این Generic Patcher این Resident Evil: Umbrella Chronicles رو پچ کنم و 100% انگلیسی شد!! :love:

همونطور که residentevil4 عزیز گفته بود با سرعت پایین تر رایت کردم (1x) و دیگه اون error رو هم نداد. قبلش با 2.4x رایت کرده بودم!!

اما این SMG بازم نشد!! اونم دوباره با 1x رایت کردم ولی بازم error داد!! این دیگه طلسم شده فکر کنم!! :cheesygri

با تشکر از میلاد و residentevil4 به خاطر کمک هاشون...
خواهش ،‌پس يعني نتونستيد smg رو بازي كنيد؟

خواهش ،‌پس يعني نتونستيد smg رو بازي كنيد؟
نه! ولی دوباره سعی میکنم ، شاید DVD ی بد بود! (دو نوع DVD داشتم!). فعلا که DVD هام دوباره تموم شد. چندتا بازی دیگه هم هست که باید انگلیسی بشن!

SMG رو اونطور که گفتم انجام دادی؟؟
همون که گفتی معمولی save کنم؟! آره همونجوری معمولی save کردم بازم نیومد...!

آخرین ویرایش:
همون که گفتی معمولی save کنم؟! آره همونجوری معمولی save کردم بازم نیومد...!
زبان هم که تغییر ندادی؟؟و قتی دوباره main رو به generic بار میکنی 001 رو نشون میده برداشته شده دیگه؟؟

من که خیلی راحت با همین آموزش trucha و Generic patch ارور 001 رو برداشتم و با 10X با imgburn رایت کردم و اجرا شد ! ولی با nero رایت کردم اصلا wii بازی رو نخوند !! زبونشم ژاپنیه ! با wii language patcher هم زبونشو eng کردم ولی رو صفحه سیاه هنگ کرد ! زیاد مهم نیست همون جور ژاپنی تا وسطاش رفتم :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or