تو بازی sonic the secret rings تو option میشد زبانشو عوض کرد ولی تو بازیه دیگه ای ندیدم .آره با Trucha میشه ( من فکر کردم منظورت از تو Options بازیه ) البته کار باهاش فعلا سخته ولی شاید بتونی از پسش بر بیای من هم باید یه بار سعی کنم
من برنامشو دارم . رو RE:4 امتحان کردم نشد .Aryan_sh.1369 جان شما می تونید با Wii Language Patcher زبان بازی RE:umbrella chronicles را به کلی انگلیسی کنید.![]()
اول iso بازی رو تو trucha میاری بعد تو پارتیشن دومی SYSFILES رو باز می کنی. فایل main.dol رو تو فولدر wii language patcher میریزی(extract). بعدشم که main.dol رو توی فایل اصلی click & drag ، language patcherمن برنامشو دارم . رو RE:4 امتحان کردم نشد .
البته شاید من اشتباه کرده باشم:
بعد از اینکه از بازی image گرفتم و iso بازیو تو برنامه browse کردم 3 تا گزینه داشت که NTSC-USA رو انتخاب کردم بعدشم برنامه رو بستم و همون iso رو رایت کردم ولی جواب نداد !!!

خواهش ،پس يعني نتونستيد smg رو بازي كنيد؟خب بالاخره تونستم با این Generic Patcher این Resident Evil: Umbrella Chronicles رو پچ کنم و 100% انگلیسی شد!!
همونطور که residentevil4 عزیز گفته بود با سرعت پایین تر رایت کردم (1x) و دیگه اون error رو هم نداد. قبلش با 2.4x رایت کرده بودم!!
اما این SMG بازم نشد!! اونم دوباره با 1x رایت کردم ولی بازم error داد!! این دیگه طلسم شده فکر کنم!! :cheesygri
با تشکر از میلاد و residentevil4 به خاطر کمک هاشون...
نه! ولی دوباره سعی میکنم ، شاید DVD ی بد بود! (دو نوع DVD داشتم!). فعلا که DVD هام دوباره تموم شد. چندتا بازی دیگه هم هست که باید انگلیسی بشن!خواهش ،پس يعني نتونستيد smg رو بازي كنيد؟
همون که گفتی معمولی save کنم؟! آره همونجوری معمولی save کردم بازم نیومد...!SMG رو اونطور که گفتم انجام دادی؟؟