راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا ميلاد واقعا مي خواي ردش كني؟ حيفها! حالا چند مي خواي بدي؟
من چند تا از بچه ها هستن كه مي خوان بخرن بگو چند مي خواي بدي؟

والا گفتم که فقط از رو عادت میفروشم .میخوام دوباره یا 360 بگیرم یا PS3.بیشتر بخاطر دیدن فیلم هستش.ولی با این قیمتی که بهنام داد که خیلی پایین فروش میره.من فکر کردم هنوز بازار 400 تومان هستش.
قیمتم ندارم که بگم چند.اگه به صرفه باشه برام میدم میره:دی

والا گفتم که فقط از رو عادت میفروشم .میخوام دوباره یا 360 بگیرم یا PS3.بیشتر بخاطر دیدن فیلم هستش.ولی با این قیمتی که بهنام داد که خیلی پایین فروش میره.من فکر کردم هنوز بازار 400 تومان هستش.
قیمتم ندارم که بگم چند.اگه به صرفه باشه برام میدم میره:دی
پس فعلا مي خواي تو بازارچه اعلام نكن تا من ببينم اگه واقعا مي خوان چند مي خرن، چندتا بازي باهاش داري؟ ريموت اضافه هم داري؟

پس فعلا مي خواي تو بازارچه اعلام نكن تا من ببينم اگه واقعا مي خوان چند مي خرن، چندتا بازي باهاش داري؟ ريموت اضافه هم داري؟
یه 7 8 تایی بازی دارم هیچی هم اضافه نداره جز یه آداپتور برای برقش.:دی.فعلآ تا از بازار مطمئن نشم تاپیک نمیزنم

فعلآ تا از بازار مطمئن نشم تاپیک نمیزنم
آره اول ببین چند میخرن! شاید خودت هم پشیمون شی! ;) بعد تازه سعی کن حداقل این چندتا بازی درست حسابی که واسش اومده رو بازی کنی قبل اینکه بفروشی...
Zelda رو بازی کردی؟! 40 ساعت Gameplay داره!! Warioware و RE4 هم که احتیاجی به توضیح ندارن!

خلاصه اینکه نفروش...!!

چنده سوال داشتم:
موقع خرید Wii یه دسته روس کنسول هست؟ اگه بخواهی دوباره دسته بخری چنده؟
Wii رو میشه به مانیتور وصل کرد؟
قیمت Wii الان چنده؟بازیهاش چی؟
در مورد گرافیکش هم یه کم توضیح بدین (با PS2 و XBOX360 مقایسه کنین)

موقع خرید Wii یه دسته روس کنسول هست؟ اگه بخواهی دوباره دسته بخری چنده؟
تو جعبه یه نانچاک و ریموت هست.ولی اگه یکی دیگه بخوای حدود 60-70 تومان در میاد.
Wii رو میشه به مانیتور وصل کرد؟
بله
قیمت Wii الان چنده؟بازیهاش چی؟
اگه از پشت شهرداری بخری UC درمیاد 450 ، J هم 400 ولی از جاهای دیگه ارزون تر هم می تونی گیر بیاری
من خودم از یگانه j رو 330 گرفتم کپی خور شده فریم ور 3.1. بازی ها 1500 وست میده.
در مورد گرافیکش هم یه کم توضیح بدین (با PS2 و XBOX360 مقایسه کنین)
گرافیکش از ps2 بیشتره ولی به xbox360 نمی رسه.

همه می گن که یگانه از همه جا گرون تره پس چطور شما انقدر ارزون تر خریدی؟
شانسمون بود دیگه... اتفاقا اون روز این آقا محسن که به mohsen crazy معروفه خیلی خوش اخلاق و شاداب باهامون رفتار کرد و یه تخفیف تپل و ترانس مجانی هم بهمون داد. من بمیرم داشتم می زدم تو سر و صورت خودم که خدایا دارم خواب می بینم یا درسته...
حالا به نظرتون من که 360 دارم Wii میتونه واسم سرگرم کننده باشه؟
چی؟ سرگرم کننده؟ 360 میزاری کنار... حاضرم سر یه بالانس بورد باهات شرط ببندم... من هم یه شرایطی تقریبا مثل تو داشتم. الان 360 افتاده اونور از صبح تا شب وی روشنه. کار به جایی می رسه که فکر می کنی خدایا چرا این 360 رو گوشه خونه نگه داشتم و نمی فروشمش. اما فکر بازی هایی مثل جی تی ای4 و گیرز2 آدم و دیونه می کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or