راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
WOW عجب برنامه ی توپی!!! همین الان دانلودش کردم readmeش رو خوندم. واقعا شگفت انگیز بود. شما تمام این کارها رو که تو راهنماش نوشته انجام دادین؟؟ درسته؟؟ یعنی کار می کنه؟؟؟ پس واجب شد یه دی وی دی رایتر هم بگیرم. میتونید یه تاپیک بزنید این برنامه و امکاناتش رو توضیح بدین و کلا آموزشش بدین؟؟؟ اگه این کار رو بکنین واقعا ممنون میشم. پس من فردا نه پس فردا Wii ریجن J رو خریدم. بهتون خبر می دم.
رایت کردن دی وی دی های وی هیچ نکته و دردسر خاصی نداره که بهم بگین؟؟ دی وی دی هاش 4.5هستش دیگه؟؟ یا نه 8.5 ه؟؟
برنامه ی دیگه ای نیست که بخواین معرفی کنید؟؟
دس شما واقعا دردنکنه با معرفی این برنامه خدمت بزرگی به من کردید. فقط اگه جواب

البته قبل از استفاده از اين برنامه اگه اشتباه نکنم بايد فايل .key رو بسازی که لينک آموزشش رو چند صفحه قبل ميتونی بيابی فکر کنم.

من هم ارور 001 رو برداشتم باهاش هم زبان رو تغيير دادم.
فکر نميکنم آموزش خاصی بخوا کاملا واضح هستش

بازی ها فکر کنم به جز SSBB 4.5 هستش برای رييت هم بهتره از برنامه استفاده کنيد و بازی رو حتماً هم با 2X رايت کنيد

پس به نظر شما این اختلاف قیمت بین این دو ریجن کذایی برای چیست؟ ما که از این پولا نداریم بخوایم 400 و خورده ای هزار تومن رو بدیم وی بگیریم فقط می خوایم ببنیم چقدر دیگه باید منتظر بمونیم؟
کلا ریجن U/C رو که همیشه از بقیه ریجن ها یه کم گرونتر میدن بدون هیچ دلیل خاصی. اما خب تو Wii زبان منوها ژاپنیه اگه ریجن J بگیری. ولی ترجمه منوها تو اینترنت هست و زیاد پیچیده نیست!

من هم نظر میلاد رو دارم درمورد همین 400 تومن قیمت U/C. اصلا Wii با این قیمت نمی ارزه! همون 350 تومن خیلی مناسبه! من هم همین ریجن J رو پیشنهاد میکنم!

335 تومن واسه J عادلانه است؟؟
بـــــلـــــه !! مبارک باشه!

البته قبل از استفاده از اين برنامه اگه اشتباه نکنم بايد فايل .key رو بسازی که لينک آموزشش رو چند صفحه قبل ميتونی بيابی فکر کنم.

من هم ارور 001 رو برداشتم باهاش هم زبان رو تغيير دادم.
فکر نميکنم آموزش خاصی بخوا کاملا واضح هستش
بله readmeش خیلی واضحه همه چیز رو نوشته. هم ارور001 و هم تغییر زبان. البته با یه نگاه به شاتی که گذاشتین همه چیز دستمون میاد. اما اگه میشه خواهش می کنم یه تاپیک بزنید کامل توضیح بدین. شما کامل بعلاوه تجربیات خودتون همه چیز رو می تونید توضیح بدید. همین تجربه هست که بنده دنبالشم. راستی این چیزی که شما بالا گفتین یعنی یه فایل با پسوند key رو هیچ جا(نه تو راهنمای همراه نرم افزار نه تو چند صفحه پیش) ننوشته بود، حالا چی کار کنیم؟؟ می تونید لینکش رو بذارید؟؟ من به شدت به این احتیاج دارم.

حاجی ما هم بودیم ها!!:arrowd:
بله readmeش خیلی واضحه همه چیز رو نوشته. هم ارور001 و هم تغییر زبان. البته با یه نگاه به شاتی که گذاشتین همه چیز دستمون میاد. اما اگه میشه خواهش می کنم یه تاپیک بزنید کامل توضیح بدین. شما کامل بعلاوه تجربیات خودتون همه چیز رو می تونید توضیح بدید. همین تجربه هست که بنده دنبالشم. راستی این چیزی که شما بالا گفتین یعنی یه فایل با پسوند key رو هیچ جا(نه تو راهنمای همراه نرم افزار نه تو چند صفحه پیش) ننوشته بود، حالا چی کار کنیم؟؟ می تونید لینکش رو بذارید؟؟ من به شدت به این احتیاج دارم.

دوستان nintendo wii که قرار بود به دستم برسه رسیده :arrowd:
nintendo wii Region UC + wii sport orginal
کنسول کپی خور نشده !

به نظر خود من یکی از مزایا کنسول کپی خور نبودن کنسول هست چون در این صورت خودتون میتونید یک مدچیپ wiikey اصل خریداری کنید و بزارید روی کنسول با خیال راحت !!

دیگه داخل بازارچه تایپیک نزدم چون اگر کسی هم خریدار باشه قبل از رفتن به بازارچه یک سری هم به اینجا میزنه !! ;)
قیمت هم 400000 تومان هست بدون هزینه پست !
دوستان تهرانی هم کسی خاست میتونم همین هفته خودم بهشون تحویل بدم !
برای هماهنگی هم میتونید با این شماره تماس بگیرید 09355368295

دوستان nintendo wii که قرار بود به دستم برسه رسیده :arrowd:
nintendo wii Region UC + wii sport orginal
کنسول کپی خور نشده !

به نظر خود من یکی از مزایا کنسول کپی خور نبودن کنسول هست چون در این صورت خودتون میتونید یک مدچیپ wiikey اصل خریداری کنید و بزارید روی کنسول با خیال راحت !!

دیگه داخل بازارچه تایپیک نزدم چون اگر کسی هم خریدار باشه قبل از رفتن به بازارچه یک سری هم به اینجا میزنه !! ;)
قیمت هم 400000 تومان هست بدون هزینه پست !
دوستان تهرانی هم کسی خاست میتونم همین هفته خودم بهشون تحویل بدم !
برای هماهنگی هم میتونید با این شماره تماس بگیرید 09355368295
آکبنده ؟ یا باز کردیش؟

تخفیف نمیدی؟ :سوت

سلام دوستان
کسی اینجا راهنمایی میکنه چجوری برنامه یا امکانات اضافی به wii اضافه کنم ؟
نسخه "جی" هست و کپی خور شده با ویی کی
هم میخوام نرم افزار بزارم هم آپدیت و هم اگه میشه زبانش انگلیسی بشه
ممنون از همه

هم میخوام نرم افزار بزارم هم آپدیت و هم اگه میشه زبانش انگلیسی بشه
تا الان که روی Wii نمیشه برنامه ریخت و انگلیسی کردش...

آپدیت رو میتونید با بازی هایی که اومده انجام بدید: مثل SMG و Wii Fit.

دوستان الان Wii NTSC J دسته دوم رو چقدر ميخرند؟؟
نوش الان چند شده؟؟

کلاً من عادت دارم کنسول رو 2 3 ماه نگاه دارم بدم بره :دی کما اينکه سره PS3 و XBOX360 هم همين بلا اومد.ميخوام ببينم اگه مي آرزه اينم رد کنم بره برم سراغ يکی ديگه . کلآ 3 4 ساعت هم روشین نبوده اونم بخاطر تست بازی تا حالا باهاش یه مرحله از بازی هم رد نکردم:دی

دوستان الان Wii NTSC J دسته دوم رو چقدر ميخرند؟؟
نوش الان چند شده؟؟

کلاً من عادت دارم کنسول رو 2 3 ماه نگاه دارم بدم بره :دی کما اينکه سره PS3 و XBOX360 هم همين بلا اومد.ميخوام ببينم اگه مي آرزه اينم رد کنم بره برم سراغ يکی ديگه . کلآ 3 4 ساعت هم روشین نبوده اونم بخاطر تست بازی تا حالا باهاش یه مرحله از بازی هم رد نکردم:دی

میلاد چرا میخوای ردش کنی ؟! حالا باز PS3 یه چیزی ولی آخه این نوش 300 تومنه؛ حالا دست دوم رو فکر کن دیگه چند میخرن..! نفروش ضرر میکنی!

حداقل وایستا این Okami رو هم بازی کن بعد..! ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or