راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر يه مقدار دوستان صبر كنن قيمتها در ارديبهشت و خرداد خوب ميشه مخصوصا خرداد.
به نظر شما تفاوت قیمت بین اردیبهشت و خرداد چقدر می تونه باشه؟؟
من به شخصه خرداد را بی خیال می شم. چون اگه بگیرم می افتم، اونوقت تابستونم خراب میشه. من به همون اردیبهشت بسنده می کنم.
به نظر شما چه موقع از اردیبهشت ارزون تره؟

آخرین ویرایش:
به نظر من که اخر های اردیبهشت بهترین موقع هست برای خرید اما اخر های خرداد ماه باز هم قیمت ها تخیلی میشه !! تا اخر شهریور هم قیمت ها بالاتر میره پایینتر نمیاد !!

به نظر شما تفاوت قیمت بین اردیبهشت و خرداد چقدر می تونه باشه؟؟
من به شخصه خرداد را بی خیال می شم. چون اگه بگیرم می افتم، اونوقت تابستونم خراب میشه. من به همون اردیبهشت بسنده می کنم.
همونطور كه دوستمون گفت آخرهاي ارديبهشت و اوايل خرداد بهترين زمان براي خريد كنسوله و قيمتش يه قيمت اصليش بر ميگرده، خوب شما هم دستگاه رو بخر و يه ماه صبر كن بعد بشين بازي كن خيلي سادست;)

سلام من بخاطر یه سری مشکلات مالی مجبورم کنسولم رو بفروشم گفتم قبل از اینکه بدمش به این مغازه دارا اینجا بگم اگر کسی از بچه ها خواست بدم بهش :
یک دستگاه wii ریجن jap ورژن 3.2 با تجهیزات کاملش بسیار تمیز
یک remote اضافه
دوتا دسته گیم کیوب اورجینال و مموری گیم کیوب
به اضافه حدود 25 تا بازی
هر کس خواست پیغام بده واقعا ارزش داره
اگر پول لازم نداشتم عمرا نمیفروختم

سلام من بخاطر یه سری مشکلات مالی مجبورم کنسولم رو بفروشم گفتم قبل از اینکه بدمش به این مغازه دارا اینجا بگم اگر کسی از بچه ها خواست بدم بهش :
یک دستگاه wii ریجن jap ورژن 3.2 با تجهیزات کاملش بسیار تمیز
یک remote اضافه
دوتا دسته گیم کیوب اورجینال و مموری گیم کیوب
به اضافه حدود 25 تا بازی
هر کس خواست پیغام بده واقعا ارزش داره
اگر پول لازم نداشتم عمرا نمیفروختم
اگه قیمتت مناسب باشه من خریدارم برات پیغام خصوصی گزاشتم

من از کجا میتونم wii uc رو با قیم خوب بخرم ؟
اگر چند روز صبر کنی به احتمال 98% wii uc همراه بازی wii sport به دستم میرسه که قیمتش از j هم پایینتر در میاد ! خبرش و تا یکشنبه میدم !

آخرین ویرایش:
اگر چند روز صبر کنی به احتمال 98% wii uc همراه بازی wii sport به دستم میرسه که قیمتش از j هم پایینتر در میاد ! خبرش و تا یکشنبه میدم !

شما مغازه دارین؟؟؟
مثلا قیمت کنسول uc تا چه قیمتی میدین؟؟؟
اگه قیمتتون خوب باشه من رو شما حساب کنم;)

قول 100 در صد نمیتونم بدم اما اگر با همین قیمت که طی کردم برسه دستم 400 میتونم بدم pack wii sport uc
اکبند کپی خور نشده !
فقط ترو جون هر کی دوست داری اگه خریدی prince جان یکوقت خودت کبی خورش نکنی .باز هم ما رو ناراحت میکنی هم خودتو.

فقط ترو جون هر کی دوست داری اگه خریدی prince جان یکوقت خودت کبی خورش نکنی .باز هم ما رو ناراحت میکنی هم خودتو.
نه دیگه من یک تجربه رو 2 بار تجربه نمیکنم;) همون یک بار برای 7 پشتم بسته.هنوزم که هنوزه دارم حسرت میخورم:((

نه دیگه من یک تجربه رو 2 بار تجربه نمیکنم;) همون یک بار برای 7 پشتم بسته.هنوزم که هنوزه دارم حسرت میخورم:((
مگه چی شده بوده؟؟ ایکس باکست رو هم که داری میفروشی!!!
قول 100 در صد نمیتونم بدم اما اگر با همین قیمت که طی کردم برسه دستم 400 میتونم بدم pack wii sport uc
اکبند کپی خور نشده !
ببخشید چندتا براتون میاد؟؟ اما یکمی، کوچولو گرون طی نکردید؟؟ من همین امروز رفتم یگانه= UC رو می داد 435 تومن کپی خور شده، J رو میداد 340 تونم کپی خور شده(100تومن اختلاف قیمت بین این دو تا ریجن اونوقت جالبه می گفت واسه J فقط منوهای تو داشبورد ژاپنین و وقتی میری تو بازی همه چیز انگلیسیه!! تازه می گفت بازی های ریجن J بیشتر تو بازار پیدا میشن تا UC، درست می گفت؟؟)Wiikey+نصبش=30 هزار تومن
---------------------------------------------------------------------------------------------
آقا کسی نمی خواد wi-fi کامپیوترش واسه Wii رو دست دوم بفروشه؟؟ هرکی خواست بفروشه ما خریداریم، حتما خبر بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or