راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
psxgamer جان:
1- شما که انشا ا... تهران تشریف دارین!میشه بگین این باتری Sony Compact Charger که عکسش رو گذاشتین رو از کجا میشه تهیه اش کرد؟:cheesygri
2- wii هم مثل X360 حساسه؟یعنی زود داغ می کنه؟یا اگه زیاد باهاش بازی کنیم چیزیش نمیشه؟شما بین هر چند ساعت بازی بهش استراحت میدین؟:-"

psxgamer جان:
1- شما که انشا ا... تهران تشریف دارین!میشه بگین این باتری Sony Compact Charger که عکسش رو گذاشتین رو از کجا میشه تهیه اش کرد؟:cheesygri
2- wii هم مثل X360 حساسه؟یعنی زود داغ می کنه؟یا اگه زیاد باهاش بازی کنیم چیزیش نمیشه؟شما بین هر چند ساعت بازی بهش استراحت میدین؟:-"

1. این شارژر ها رو سعی کن از نمایندگی های سونی بخری تا اصل باشه. جمهوری و ولیعصر دارن. به نظر من از ولیعصر بگیر چون دیدم که تو جمهوری یه کم گرونتر میدن. اون پاساژ کامپیوتر ایران تو ولیعصر همه مدل ها رو داره. ارزونترین مدلش همینه که عکسش رو گذاشتم. 15 تومن بود فکر کنم...

2.نه اصلا. خوشبختانه مشکل گرمایی و از این حرفا نداره. من خودم یه بار سر Resident Evil 4 یه پنج شش ساعتی پاش نشستم. فکر نمیکنم اذیت کنه...

به نظر شما چرا Wii اینقدر نایاب هست. چه تو ایران چه تو جهان؟ به نظر من نینتندو باید یکی دو تا خط تولید دیگه برای وی راه بندازه.
من خیلی نگرانم بعد از 13 روز تعطیلی نتونم یه وی گیر بیارم. پولام رو تا 350-360 تومن جمع کردم. ولی با این اوضاع فکر نکنم با این قیمت کنسول گیرم بیاد. نظر شما چیه؟
دم عیدی تقاضا واسه وی خیلی بالا رفت. فروشنده ها هم که دیدن وی نایابه قیمت ها رو کشیدن بالا(مردم واسه این دو هفته تعطیلی چه کارها که نکردن) البته این مسئله در مورد کنسول های دیگه هم صادق بود ولی نه در این اندازه:mad:. الآن قیمت وی تو توپ خونه 480 تومن هست:eek: در حالی که NextGen گفت یه ماه قبل از عید UC رو 350 تومن می فروخت:(( به هر حال امیدوارم که قیمت ها دوباره برگردن.
چرا این فروشگاها یه صنف راه نمی ندازن و قیمت ها رو تو ایران یکی نمی کن؟؟:arrowd:

به نظر شما چرا Wii اینقدر نایاب هست. چه تو ایران چه تو جهان؟ به نظر من نینتندو باید یکی دو تا خط تولید دیگه برای وی راه بندازه.
من خیلی نگرانم بعد از 13 روز تعطیلی نتونم یه وی گیر بیارم. پولام رو تا 350-360 تومن جمع کردم. ولی با این اوضاع فکر نکنم با این قیمت کنسول گیرم بیاد. نظر شما چیه؟
دم عیدی تقاضا واسه وی خیلی بالا رفت. فروشنده ها هم که دیدن وی نایابه قیمت ها رو کشیدن بالا(مردم واسه این دو هفته تعطیلی چه کارها که نکردن) البته این مسئله در مورد کنسول های دیگه هم صادق بود ولی نه در این اندازه:mad:. الآن قیمت وی تو توپ خونه 480 تومن هست:eek: در حالی که NextGen گفت یه ماه قبل از عید UC رو 350 تومن می فروخت:(( به هر حال امیدوارم که قیمت ها دوباره برگردن.
چرا این فروشگاها یه صنف راه نمی ندازن و قیمت ها رو تو ایران یکی نمی کن؟؟:arrowd:
برای اینکه تقاضا خیلی بالا هست. تو آمریکا به اون بزرگیش ( new York ) گیر نیومده. به نظر من این قیمتهایی که واسه UC تو ایران میدن مناسب هست. شما برید یه سایتی رو پیدا کنید که Wii رو با همه چیش ( shipping و tax ) بده 400$ ! اونوقت میخواین تو ایران 500 نباشه ؟!

آقایون مهندس (اشکان - بهنام - میلاد)
میگم با این برنامه هایی که خودتون میدونید (:cheesygri) نمیشه بازی هایی مثل Sims 2 : Castaway رو اجراکرد ؟ بعنی صفحه سیاه نشه و بشه بازی کرد ؟
با سپاس

آقایون مهندس (اشکان - بهنام - میلاد)
میگم با این برنامه هایی که خودتون میدونید (:cheesygri) نمیشه بازی هایی مثل Sims 2 : Castaway رو اجراکرد ؟ بعنی صفحه سیاه نشه و بشه بازی کرد ؟
با سپاس
والا اين صفحه سياه شدن بعضی وقت ها بخاطر پتچ شدن بازی هستش.من يکی 2 بازی اي که دانلود کردم وقتی پتچ ميکردمشون صفحه سياه ميشد ولی وقتی بهشون دست نميزدم خيلی راحت اجرا ميشد

کم کم میفهمی همه رو یه جا بگیم میترسیم سکته کنی و Wii نخری ! :biggrin1:
شوخی کردم بعضی از بازی ها اجرا نمیشن و صفحه سیاه میشه. این بازی ها نه دستگاه رو Brick و نه Semi-Brick میکنند.
فقط اجرا نمیشند.

آقا تا چن وقت دیگه ما هم Wii دار میشیم :دی فقط چن تا سوال چون من خیلی اطلاعاتم در WII کم هست :دی

1- کپی خور کردن UC چقدر تموم میشه، به چه چیزهایی نیاز داره و کجا پیدا میشه.
2- قیمت UC در ایران چند هست ؟ ( واسه من از US میاد :دی )
3- Wii چند تا مدل داره ؟
4- وی هارد داره ؟!
5 چن تا بازی پیشنهاد کنید برای اول کار :دی

ممنون :دی

512mb حافظه داخلي داره. (فلش) مي تونيد روش عكس بريزيد و باهاش پازل بازي كنيد يا اسلايد شو ببينيد و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or