Black Hand
کاربر سایت
منظور من از هارد , هارد جدا بود ( مثل 360 ) ولی به طور کلی حرف شما درسته :cheesygri البته از مقدارش اطلاعی ندارماگه نداره پس Save بازی ها رو رو کجا میریزه ؟!
هارد 256 مگابایت داره فکر کنم.
منظور من از هارد , هارد جدا بود ( مثل 360 ) ولی به طور کلی حرف شما درسته :cheesygri البته از مقدارش اطلاعی ندارماگه نداره پس Save بازی ها رو رو کجا میریزه ؟!
هارد 256 مگابایت داره فکر کنم.
psxgamer جان:
1- شما که انشا ا... تهران تشریف دارین!میشه بگین این باتری Sony Compact Charger که عکسش رو گذاشتین رو از کجا میشه تهیه اش کرد؟:cheesygri
2- wii هم مثل X360 حساسه؟یعنی زود داغ می کنه؟یا اگه زیاد باهاش بازی کنیم چیزیش نمیشه؟شما بین هر چند ساعت بازی بهش استراحت میدین؟![]()
برای اینکه تقاضا خیلی بالا هست. تو آمریکا به اون بزرگیش ( new York ) گیر نیومده. به نظر من این قیمتهایی که واسه UC تو ایران میدن مناسب هست. شما برید یه سایتی رو پیدا کنید که Wii رو با همه چیش ( shipping و tax ) بده 400$ ! اونوقت میخواین تو ایران 500 نباشه ؟!به نظر شما چرا Wii اینقدر نایاب هست. چه تو ایران چه تو جهان؟ به نظر من نینتندو باید یکی دو تا خط تولید دیگه برای وی راه بندازه.
من خیلی نگرانم بعد از 13 روز تعطیلی نتونم یه وی گیر بیارم. پولام رو تا 350-360 تومن جمع کردم. ولی با این اوضاع فکر نکنم با این قیمت کنسول گیرم بیاد. نظر شما چیه؟
دم عیدی تقاضا واسه وی خیلی بالا رفت. فروشنده ها هم که دیدن وی نایابه قیمت ها رو کشیدن بالا(مردم واسه این دو هفته تعطیلی چه کارها که نکردن) البته این مسئله در مورد کنسول های دیگه هم صادق بود ولی نه در این اندازه. الآن قیمت وی تو توپ خونه 480 تومن هست
در حالی که NextGen گفت یه ماه قبل از عید UC رو 350 تومن می فروخت
به هر حال امیدوارم که قیمت ها دوباره برگردن.
چرا این فروشگاها یه صنف راه نمی ندازن و قیمت ها رو تو ایران یکی نمی کن؟؟:arrowd:
والا اين صفحه سياه شدن بعضی وقت ها بخاطر پتچ شدن بازی هستش.من يکی 2 بازی اي که دانلود کردم وقتی پتچ ميکردمشون صفحه سياه ميشد ولی وقتی بهشون دست نميزدم خيلی راحت اجرا ميشدآقایون مهندس (اشکان - بهنام - میلاد)
میگم با این برنامه هایی که خودتون میدونید (:cheesygri) نمیشه بازی هایی مثل Sims 2 : Castaway رو اجراکرد ؟ بعنی صفحه سیاه نشه و بشه بازی کرد ؟
با سپاس
اين سياه شدن اكثرا بخاطر كيفيت بد dvd هاست يا پتچ شدن بازي كه مشكلي ايجاد نميكنه.آقا قضیه سیاه شدن صفحه چیه؟؟
آقا تا چن وقت دیگه ما هم Wii دار میشیمفقط چن تا سوال چون من خیلی اطلاعاتم در WII کم هست
![]()
1- کپی خور کردن UC چقدر تموم میشه، به چه چیزهایی نیاز داره و کجا پیدا میشه.
2- قیمت UC در ایران چند هست ؟ ( واسه من از US میاد)
3- Wii چند تا مدل داره ؟
4- وی هارد داره ؟!
5 چن تا بازی پیشنهاد کنید برای اول کار![]()
ممنون![]()