راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا قضیه این فریمور ها و آپدیت خود بازی چیه؟ باید هر ماه آپدیتش کنیم؟ مثل پی اس پی؟ خودمون چطوری باید آپدیتش کنیم؟ یکمی در مورد این مسائل توضیح بدین ممنون می شم.
آقا کسی می دونه این ترانسی که باید واسه UC بخریم چقدر قیمتشه؟
کیا اینجا UC دارن؟ کیا J دارن؟ کیا PAL؟
آقا هر موردی رو که فکر می کنید حتما باید بدونم موقع خرید حتما ذکر کنید. ممنون می شم توصیه هاتون رو بدونم.

آقا قضیه این فریمور ها و آپدیت خود بازی چیه؟ باید هر ماه آپدیتش کنیم؟ مثل پی اس پی؟ خودمون چطوری باید آپدیتش کنیم؟ یکمی در مورد این مسائل توضیح بدین ممنون می شم.
هر چند وقت یک بار فریمور های جدید میاد که بهتره دستگاه رو برای این که بازی های ریجن های دیگه رو اجرا کنی آپدیتشون کنی.
وقتی یک فریمور جدید میاد میشه بلافاصله از اینترنت از طریق خود کنسول آپدیت کرد و یا صبر کرد تا بازی جدیدی رو که شامل فریمور جدید است رو گرفت تا فریمور آپدیت شود. مشکل این است که اگر فریموری که واسه ی یک ریجن دیگه هست رو واسه ی کنسول خودت آپدیت کنی کنسول Brick میکنه !
آقا کسی می دونه این ترانسی که باید واسه UC بخریم چقدر قیمتشه؟
حدود 6-7 تومن هست ولی مغازه ای که ازش میخری موظفه که یک ترانس رو مجانی باهاش بده. ولی خودت میتونی ترانس بهتر حدود 18 تومن بگیری.
کیا اینجا UC دارن؟ کیا J دارن؟ کیا PAL؟
من و اشکان جان و PinPin ریجن UC داریم.
بهنام خان و Prince و Black Hand و محمود جان هم J دارند. ( البته مال Prince جان Brick شد و انشا... به زودی UC میگیرند ! ) + میلاد خان idghn
Pal هم فکر کنم یه شخصی به نام Mysterio که تو استرالیا زندگی میکرد داشت.
بقیه رو نمیدونم !
آقا هر موردی رو که فکر می کنید حتما باید بدونم موقع خرید حتما ذکر کنید. ممنون می شم توصیه هاتون رو بدونم.
از یگانه نخر !!!! :laughing:

آخرین ویرایش:
هر چند وقت یک بار فریمور های جدید میاد که بهتره دستگاه رو برای این که بازی های ریجن های دیگه رو اجرا کنی آپدیتشون کنی.
وقتی یک فریمور جدید میاد میشه بلافاصله از اینترنت از طریق خود کنسول آپدیت کرد و یا صبر کرد تا بازی جدیدی رو که شامل فریمور جدید است رو گرفت تا فریمور آپدیت شود. مشکل این است که اگر فریموری که واسه ی یک ریجن دیگه هست رو واسه ی کنسول خودت آپدیت کنی کنسول Brick میکنه !

حدود 6-7 تومن هست ولی مغازه ای که ازش میخری موظفه که یک ترانس رو مجانی باهاش بده. ولی خودت میتونی ترانس بهتر حدود 18 تومن بگیری.

من و اشکان جان و PinPin ریجن UC داریم.
بهنام خان و Prince و Black Hand و محمود جان هم J دارند. ( البته مال Prince جان Brick شد و انشا... به زودی UC میگیرند ! )
Pal هم فکر کنم یه شخصی به نام Mysterio که تو استرالیا زندگی میکرد داشت.
بقیه رو نمیدونم !

از یگانه نخر !!!! :laughing:
1. چرا از یگانه نخرم؟ از کجا بخرم؟ next gen؟
2. من که از next gen پرسیدم گفت پول ترانس پا خودته!! حدود 20 تومن هم می گرفت. کدوم فروشگاه ترانس مجانی میده؟ فکر نکنم کسی این کار رو بکنه!!
3.خب من که بازی رو گرفتم از کجا بفهمم UC یا J هست؟ بدون اینکه بذارم تو دستگاه؟
4.این قضیه دستکاری کردن فایل ها چیه؟ همینی که اول صفحه قبل بحثش بود؟
5.مموری که توش می خوره چیه؟ M2? SD? mini? چی؟
6.مشکل واید بودن تو TV های SD هنوز وجود داره؟ آخه بعضی از بازی ها رو که با 360 رو SD اجرا می کنی دو خط عمودی از بالا پایین داره ولی با PS2 بازی ها کامل اجرا میشن. می خواستم ببینم این مشکل تو وی هم هست؟؟
7.چه نوع مود چیپی الان اکثر بازی ها رو ساپورت می کنه؟ اون طور که من فهمیدم چند نوع مود چیپ تو بازار وجود داره. درسته؟
8. اصلا امکان آنلاین بازی کرد داره؟ بن شدن هم داریم موقع آنلاین؟ مثل 360 گولد و این چیزا داره؟
9.

من هم J دارم.(خواستم احضار وجود کنما:biggrin1:)
ما مخلص شماییم ! :love:
پستم رو آپدیت کردم !
البته J ها هم ترانس میخواد که اگه آداپتور 220 خوده Wii رو بخری که 16 تا 20 هستش بهترتره
مگه برق ژاپن 220 نیست ؟!

1. چرا از یگانه نخرم؟ از کجا بخرم؟ next gen؟
2. من که از next gen پرسیدم گفت پول ترانس پا خودته!! حدود 20 تومن هم می گرفت. کدوم فروشگاه ترانس مجانی میده؟ فکر نکنم کسی این کار رو بکنه!!
3.خب من که بازی رو گرفتم از کجا بفهمم UC یا J هست؟ بدون اینکه بذارم تو دستگاه؟
4.این قضیه دستکاری کردن فایل ها چیه؟ همینی که اول صفحه قبل بحثش بود؟
5.مموری که توش می خوره چیه؟ M2? SD? mini? چی؟
6.مشکل واید بودن تو TV های SD هنوز وجود داره؟ آخه بعضی از بازی ها رو که با 360 رو SD اجرا می کنی دو خط عمودی از بالا پایین داره ولی با PS2 بازی ها کامل اجرا میشن. می خواستم ببینم این مشکل تو وی هم هست؟؟
7.چه نوع مود چیپی الان اکثر بازی ها رو ساپورت می کنه؟ اون طور که من فهمیدم چند نوع مود چیپ تو بازار وجود داره. درسته؟
8. اصلا امکان آنلاین بازی کرد داره؟ بن شدن هم داریم موقع آنلاین؟ مثل 360 گولد و این چیزا داره؟
9.
1. از بقالی سر کوچتون بخر، از یگانه نخر ! یه کمی (:-") گرون فروشه !!!
next gen خوبه !
2. من گفتم فروشگاه موظفه ولی کی عمل میکنه ؟
3. از رو جلد بازی ! ( البته مال West اینطوره ولی فروشگاه های دیگه رو نمیدونم ! )
توی دستگاه هم راهی برای تشخیص ریجن بازی نیست !
4. دوستان مهندس ( اشکان و میلاد جان و صد البته بهنام خان ) توضیح دهند !

5. فقط SD. برای SD که Mini با Micro باشه باید از تبدیل استفاده کنی !
6. تمام صفحه رو اشغال میکنه !:biggrin1:
7. باز هم دوستان وارد در زمینه ی مدچیپ کمک کنند !
8. آنلاین داره، ولی بن نداره !!!! تازه مثل Microsoft نباید پول اضافی برای Gold بدی. واسه Nintendo همه رایگان Gold هستند !
9. سوالتو نفهمیدم وگرنه جوابتو میدادم !:-"

مگه برق ژاپن 220 نیست ؟!

حتمآ نیست دیگه:دی
این قضیه دستکاری کردن فایل ها چیه؟ همینی که اول صفحه قبل بحثش بود؟

بهترين راه چک کردن با برنامه WiU هستش که حتی آپديت رو هم نشون ميده

این قضیه دستکاری کردن فایل ها چیه؟ همینی که اول صفحه قبل بحثش بود؟

يه سری از بازی ها يه سری قفل ها رو داشتند که اکثر مودچيپ ها نميتونست اجراش کنه ولی خو با يه دستکاری اين مشکل هم حال ميشه

اگه تو کنسول ژاپنی(زبان) بازی انگلیسی بذاریم چی؟

اگه بازی پال بذاری توی دستگاه ژاپنی چیزی نمیشه. مگر اینکه اون بازی بخواد دستگاهت رو آپدیت کنه که در اون صورت دستگاهت خراب میشه. ولی اگه بازی بدون آپدیت کردن اجرا شه، هیچ مشکلی پیش نمیاد.

Brick or Semi-Brick ! :biggrin1:
البته اکثر بازی های UC کنسول های J رو Break یا Semi Break نمیکنن فقط بعضی ها مشکل ایجاد میکنه که تو این سایت مشخص شده البته حتما به توضیحاتش دقت کنین ( البته چون اکثرا رو 3.2 تست شدن در مورد اجرا شدن رو فریمور های پایین تر باید به جاهای دیگه مراجعه کنی ) :
http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php?title=Wii_Region_Patcher_Compatibility_List:_NTSC-J
خیلی ممنون از بهنام جان که این سایت مفید رو معرفی کردن

1.آخر نگفتین چه نوع مود چیپی خوبه؟
2.اگه پال یا جی رو بذاریم تو UC بدون اینکه آپدیت کنه، مشکلی پیش میاد؟
3.دسته هاش چه نوع باطری می خوره؟ AA؟ شارژر داره تو جعبش؟ از این باطری آماده ها که واسه 360 هم بود واسه Wii هم هست؟ شما چطوری دسته رو شارژ می کنید؟
4.با Dial-up مشکلی برای آن لاین بازی کردن هست؟ یا حتما باید ADSL داشته باشیم؟
5.والا ما هر چقدر پرسیدیم قیمت کنسول الآن چنده، کسی جواب نداد، هر کدوم از رفقا اگه دوست داشتن بگن کنسول رو چند و تو چه تاریخی گرفتن.(آخه جلو عید گرونش می کنن)
6.اگه کنسول Break یا Semi Break شد، نمیشه درستش کرد؟ راه علاج نداره؟ باید بندازیم دور؟
7.

1.آخر نگفتین چه نوع مود چیپی خوبه؟
2.اگه پال یا جی رو بذاریم تو UC بدون اینکه آپدیت کنه، مشکلی پیش میاد؟
3.دسته هاش چه نوع باطری می خوره؟ AA؟ شارژر داره تو جعبش؟ از این باطری آماده ها که واسه 360 هم بود واسه Wii هم هست؟ شما چطوری دسته رو شارژ می کنید؟
4.با Dial-up مشکلی برای آن لاین بازی کردن هست؟ یا حتما باید ADSL داشته باشیم؟
5.والا ما هر چقدر پرسیدیم قیمت کنسول الآن چنده، کسی جواب نداد، هر کدوم از رفقا اگه دوست داشتن بگن کنسول رو چند و تو چه تاریخی گرفتن.(آخه جلو عید گرونش می کنن)
6.اگه کنسول Break یا Semi Break شد، نمیشه درستش کرد؟ راه علاج نداره؟ باید بندازیم دور؟
7.
1. از حیطه ی کاری من خارجه !!!!
2. نه. مشکل اینه که آپدیت میکنه !
3. باطری قلمی. باطری شارژی هم فکر کنم فقط Nyko زده که با شارژزشه. من که این جا ندیدم.
4. فکر نکنم بتونی بازی کنی. فقط میتونی دانلود یا آپئیت کنی.
5. من اول پال داشتم که پسر خالم از اتریش برام آورده بود. بعد با اون یکی پسر خالم که میخواست بره اتریش و UC داشت عوض کردم. ( پاله کپی خور نبود و من بازی های اصل میگرفتم )
قیمت اون پاله که از اتریش گرفته بود 249.9 $ بود و قیمتUC که پسرخالم از یگانه (:-") گرفته بود 580 تومن بود !!!!:laughing:
در کل پسر خالم ضرر نکرد چون بهش 7 تا بازی اصل دادم !
6. Semi-Brick با آپدیت فریمور درست میشه ولی Brick فکر کنم هیچ جوری درست نشه ! ( البته فعلا ! )
7. کلا شما عادت داری سوال خالی بپرسی ؟! :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or