Black Hand
کاربر سایت
به بچه هایی که Wii دارن پیشنهاد میکنم اگه می خوان باتری شارژی بگیرن Sony 3800 بگیرن من بیشتر از سه ماهه که دو تا گرفتم و هنوزم دارم استفاده میکنم
تو امتحانا شايد ارزون تر بشه.من که پرس و جو کردم گفت بعد عید بیای می تونی 350-360 تومن بخری. فکر نکنم از این پایین تر بیاد؟؟!! میاد؟؟ نمیاد؟؟ نظر شما چیه؟؟
ايشاا... ما كه عيديمون به 360 دست دوم هم نمي رسه !من هم الان عیدی و پول تو جیبی و هرچی که دارم رو درام جمع می کنم که ایشاا... بعد 13 بخرمش.
نه !!!!آقا منوچ شما مگه کجایید که اونجا باطری شارژی nyko رو ندیدی؟
1.کی حال داره تا امتحانات صبر کنه. تازه مگه از جونم سیر شدم که تو امتحانات وی بگیرم. الانش که عیده مامانم می گه بشین درست رو بخون.تو امتحانا شايد ارزون تر بشه.
ايشاا... ما كه عيديمون به 360 دست دوم هم نمي رسه !
نه !!!!![]()
.3آدمکهای کوچیک کارتنی هستن که تو بعضی از بازی ها مثل Wii sports به عنوان Profile شما از اونها استفاده میشه که ساختنشونم خیلی ساده و جالبه3.آهان این قضیه Mii channel چیه؟ اصلا Mii چی چی هست؟ کامل توضیح بده.:blushing:
4. black hand جان اینی که گفتی باطری قلمیه؟ قیمتش چقدره؟ ازش عکس داری تقلبیشو بهمون ندازن؟از کجا بخریمش؟
5.وی مشکی رنگ تو ایران گیر میاد؟ مال شماها چه رنگیه؟
6. صفحه قبل یکی گفته بود که اگه ترانس خود وی رو بگیری که 19-20 تومن هست بهتره. این عبارت "ترانس خود وی" منو کنجکاو کرد. یکمی اگه میشه بیشتر توضیح بدین.:confused:
1.فکر کنم 15_20 تومنآقا تا چن وقت دیگه ما هم Wii دار میشیمفقط چن تا سوال چون من خیلی اطلاعاتم در WII کم هست
![]()
1- کپی خور کردن UC چقدر تموم میشه، به چه چیزهایی نیاز داره و کجا پیدا میشه.
2- قیمت UC در ایران چند هست ؟ ( واسه من از US میاد)
3- Wii چند تا مدل داره ؟
4- وی هارد داره ؟!
5 چن تا بازی پیشنهاد کنید برای اول کار![]()
ممنون![]()
ممنون از شما..3آدمکهای کوچیک کارتنی هستن که تو بعضی از بازی ها مثل Wii sports به عنوان Profile شما از اونها استفاده میشه که ساختنشونم خیلی ساده و جالبه
4.قلمیه ولی قیمتش رو اصلا یادم نمیاد :blushing: ولی فکر کنم قیمت مناسبی داشت ( از اونجایی که خریده بودم قیمتش رو پرسیدم گفت ما چنین باتری ای هیچ وقت نیاوردیم) من از رشت خریدم اینجا بیای راهنمایی می کنم که از کجا بخری ! اینم عکسش البته این چهار تاییشه من دو تاییش رو خریدم :
5.همه ی بچه های اینجا سفید دارن مشکی هم هیچ جا پیدا نمیشه![]()
6. در مورد ترانس هیچ اطلاعی ندارم :biggrin1:
1.فکر کنم 15_20 تومن
2. طرفای 400 مبارک باشه !
3.اگه منظورت عین 360 ( Elite و... ) باشه هیچی !
4.نه ولی حافظه ی SD می خوره
5.این نظر منه ( اعداد برای شماره گذاریه ) :
1. No More Heroes
Legend of Zelda : TP .2
Bully : SE .3
Wario Ware .4
Wii Sports .5
Super Mario Galaxy .6
Super Smash Bros .7
Red Still .8
Trauma Center : NB .9
مترویدپرایم 3 یادتون نره که بهترین عنوان wii از نظر منه.
سبکش اول شخصه و بهترین کنترل اول شخص wii رو داره و از لحاظ کیفی هم یک سرو گردن و تنه و پا از red still بهتره!ª
1.آخر نگفتین چه نوع مود چیپی خوبه؟
دیگه با اومدن برنامه هایی مثل Trucha Signer و امثال اون که ISO بازی ها رو تغییر میدن؛ فرقی نمیکنه که مادچیپ اصل یا تقلبی باشه؛ فقط بتونه زحمت اجرای Backup ها رو بکشه؛ کافیه!آقا بهترین چیپ ست چی هست کجا دارن و چنده.
3.دسته هاش چه نوع باطری می خوره؟ AA؟ شارژر داره تو جعبش؟ از این باطری آماده ها که واسه 360 هم بود واسه Wii هم هست؟
مزاح میفرمائید قربان ؟! :cheesygriولی به نظر من Red Steel یه چیز دیگس. من خودم با Red Steel بیشتر حال کردم تا متروید.
وی هارد داره ؟!
اگه نداره پس Save بازی ها رو رو کجا میریزه ؟!نه ولی حافظه ی SD می خوره
طرف منظوری نداشته !!!صفحه قبل یکی گفته بود که اگه ترانس خود وی رو بگیری که 19-20 تومن هست بهتره. این عبارت "ترانس خود وی" منو کنجکاو کرد. یکمی اگه میشه بیشتر توضیح بدین.:confused: