راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی ممنون بهنام جان فقط یه سوال دیگه هم دارم :blushing: اگه موقعی که یه بازی آپدیت دار رو باز میکنم ( قبل از زدن OK تو اون پیغامی که باید OK رو بزنیم تا آپدیت شروع بشه ) کنسول رو از برق بکشم مشکلی پیش میاد ؟ منظورم برای بازی هایی که میدونم Semi break میکنن ....

خیلی ممنون بهنام جان فقط یه سوال دیگه هم دارم :blushing: اگه موقعی که یه بازی آپدیت دار رو باز میکنم ( قبل از زدن OK تو اون پیغامی که باید OK رو بزنیم تا آپدیت شروع بشه ) کنسول رو از برق بکشم مشکلی پیش میاد ؟ منظورم برای بازی هایی که میدونم Semi break میکنن ....

نه تا قبل اینکه شروع نکرده مشکلی نداره! حالا چرا از برق بکشی؟! خب خاموشش کن..! ;)

از این به بعد هم هر بازی که شک داشتی که میخواد آپدیت کنه یا نه؛ اول بذار تو دستگاه، یه کم صبر کن اگه لوگوی بازی اومد که هیچی؛ اگه نه دیگه روش کلیک نکن چون میخواد آپدیت کنه...

ببخشید یه سوال بیربط داشتم شرمنده اگه میشه جواب بدید.
درسته که باید به تلویزیون علاوه بر کابل و اینجور چیزها حسگر هم به دورش وصل کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید یه سوال بیربط داشتم شرمنده اگه میشه جواب بدید.
درسته که باید به تلویزیون علاوه بر کابل و اینجور چیزها حسگر هم به دورش وصل کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله درسته! اسمش هم Sensor Bar ـه :

Wii-sensor-bar.jpg

ببخشید متوجه نشدم یعنی باید به هر 4 طرف تلویزیون وصل بشه؟
ها؟! اینو باید گذاشت بالا یا پایین تلویزیون:

tv_big.jpg

میشه wii را به مانیتور هم وصل کرد؟
مثل PS2 و Xbox میشه به مانیتور وصل کرد با VGA Box. اما خب چون تا 480p تصویر بیشتر نمیده؛ همون تلویزیون بهتره واسش...

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم : دسته های منطقه های مختلف جهان با هم فرق داره؟ آخه من شنیدم یه جور دسته کوچکتر هم وجود دارد.
اگه میشه یه اطلاعاتی هم در مورد قیمتها بدید. ممنون

ُسلام.
یه چندتا سوال داشتم که اگه کسی بلده جوابمو بده:
لطفا تمامی وسایلی که همراه wii هست رو بگید.(دسته ها ، وسایل جانبی و ...)
این sensor bar که گفتید رو باید حتما بخرمش؟
الان تو بازار تهران wii قیمتش چنده؟
چند نوع mod chip کپی خور کن واسه wii هست؟
اگه کنسول رو با رجین NTSC-U بگیریم باید بازی هاش هم NTSC-U باشه تا run کنه؟
اگه تو کنسول ژاپنی(زبان) بازی انگلیسی بذاریم چی؟

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم : دسته های منطقه های مختلف جهان با هم فرق داره؟ آخه من شنیدم یه جور دسته کوچکتر هم وجود دارد.
همشون یه اندازند.
اگه میشه یه اطلاعاتی هم در مورد قیمتها بدید. ممنون
در مورد قیمت هم فکر کنم صفحات قبل باشه. به هر حال بچه های دیگه در این مورد کمک کنند.
الان هک wii به حدی رسیده که با خیال راحت خرید یا دنگ و فنگ داره؟
آره. فقط بعضی از بازی ها دنگ و فنگ داره. ;)
لطفا تمامی وسایلی که همراه wii هست رو بگید.(دسته ها ، وسایل جانبی و ...)
کنسول + سنسور بار + ویموت + نانچانک + آداپتور + پایه + Stand پایه + Wii Sport که فقط توی Pal و UC موجود هست.
این sensor bar که گفتید رو باید حتما بخرمش؟
حتما باید باشه و گرنه با چی حرکت ویموت رو حس کنه ؟ :-"
نگران نباش خودش داره ولی اگه بی سیمش رو بخوای باید جدا گونه تهیه کنی.
الان تو بازار تهران wii قیمتش چنده؟
بچه های دیگه کمک کنند !:laughing:
چند نوع mod chip کپی خور کن واسه wii هست؟
آقا بهنام کمک کنند !!!! :cheesygri
اگه کنسول رو با رجین NTSC-U بگیریم باید بازی هاش هم NTSC-U باشه تا run کنه؟
بلهو ولی با مود چیپ و فریمور 3.1 میتونی اکثر بازی ها را رو ریجن متفاوت اجرا کنی.
اگه تو کنسول ژاپنی(زبان) بازی انگلیسی بذاریم چی؟
Brick or Semi-Brick ! :biggrin1:

من یه سووال دارم اگه بشه جواب بدبد :blushing:
کنسول Wii با کابل کامپوزیت به تلوزیون وصل میشه و کیفیت پخش هم 480i هست.
کنسول PS2 هم به همین صورت هست و روی HDTV تصویر خوبی نداره حتی با کابل کامپوننت هم تصویر جالبی نداره و روی یک SDTV به مراتب کیفیت بهتری داره.
میخواستم ببینم این مطلب روی Wii هم صادقه و اون رو هم باید با یک SDTV بازی کرد یا نه ؟

شما چه رجیونی را پیشنهاد میکنید؟( Pal. uc.j)
از نظر قیمت در حال حاضر NTSC-J از همه بهتر است. ولی مشکلش اینه که زبان منو هاش ژاپنیه.
ولی خوب اگر از نظر قیمت مشکلی ندارید بهترین انتخاب UC هستش که تنها مشکلش به جز قیمت بالا اینه که باید از ترانس استفاده کنید.
به هیچ وجه هم سراغ Pal نروید چون بازی هاش به هیچ وجه گیر نمیاد ولی اگر با اینترنت پرسرعت دسترسی دارید اشکالی نداره چون اکثر بازی هایی که برای دانلود قرار میگیرند Pal هستند ولی به هر حال زیاد توصیه نمیشه !:biggrin1:
من یه سووال دارم اگه بشه جواب بدبد :blushing:
کنسول Wii با کابل کامپوزیت به تلوزیون وصل میشه و کیفیت پخش هم 480i هست.
کنسول PS2 هم به همین صورت هست و روی HDTV تصویر خوبی نداره حتی با کابل کامپوننت هم تصویر جالبی نداره و روی یک SDTV به مراتب کیفیت بهتری داره.
میخواستم ببینم این مطلب روی Wii هم صادقه و اون رو هم باید با یک SDTV بازی کرد یا نه ؟
از اون جایی که Wii از اول هم برای SDTV ساخته شده حتی مدل هایی از اون که خودش HDTV رو ساپورت میکنه کیفیت کمتری نسبت به SDTV داره و به هر حال HDTV برای Wii زیاد توصیه نمیشه.:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or